medvetet?

Att något sådant kan göra så ont. Något annars så oskyldigt. Men det gör ont. Det smärtar inom mig.


Pain or love?

I couldn't tell.


Men vad i helvete.

Vi sitter i bibblan och nån jävel har blockerat pa.  HELVETE 
>.<

GRATTIS ELIN!

Idag fyller Elin 15 år! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !

säg grattis (:

words.

Ord. Dessa ord. Tomma ord som utan varandra inte betyder särskilt mycket alls. Dessa ord. Dessa ord kan tillsammans bilda något så innerligt betydelsefullt.  

-Jag hatar dig.

gaaaaaaaaaaaaaah

äckliga människa. det finns inget positivt.    kan jag byta bort dig även fast vi inte har någon relation?


Anna, jag & Gilbert Grape.

Igår var Anna och jag hemma hos henne själv, hennes föräldrar skulle bort. Vi satt och kollade på Hell's Kitchen igår från typ ett till 6. ^^  Sedan kollade vi på något annat skit. Gick ut med deras vovve.
Sen gjorde vi mat, tacos. Medans vi gjorde det så dansade och sjöng vi till 60-tals musik! gah vad roligt det var! Det är något man borde göra oftare, dansa med Anna till oldies, fett kul (=
Aja, vi satt och käkade och hade jättemysigt, lyssnade på vinyl och konverserade om lite allt möjligt. *host.
Sedan kollade vi på Sing A Long.  Mohaha.
Vad gjorde vi sedan... Jo, kollade på Gilbert Grape! FAN VILKEN BRA FILM! Man måste garva och gråta samtidigt. GAAH! SE DEN FÖR GUDS SKULL!  Johnny Depp med huvudroll. Leo Di Caprio spelar hans handikappade lillebror.  Hursomhelst är det en dramakomedi.  Älskar.

Mysig kväll med Anna (=

Nyckelpigan Fredag.

Igår på engelska lektionen så kröp det fanimej en nyckelpiga mitt ansikte.  Jag satt och lekte med den hela lektionen, och lektionen efter det. Jag fick en burk av min svenskalärare som jag stoppade den i.  Jag skulle ju till Anna efter skolan så jag tog med honom på pendeln och tunnelbanan.  Jag tror att han fick nån köldskada eller något, för han slutade röra på sig. Jag satt och blåste varmluft på honom för att hålla honom levande! GAAH! >.<    
Men väl hemma hos Anna så tyckte hon att jag skulle döda honom för att han led. Men jag ville inte det ^^   så hon tänkte det, fast jag skrek lite aggressivt så hon skulle sluta.   Men det hela slutade med att vi stoppade honom i en buskig blomma i deras fönster, ^^.     

mwaha, jag döpte honom till Fredag, efter infödingen i Robinson med en efternamn jag inte kan stava till.  ^___________________^ 

Gransäterskolans Bibliotek!

GAAH!   Jag sitter i bibblan med Amanda och Björn, björn garvar ihjäl sig för att han härmar Amanda när hon springer..   Nu gör jag bara lite reklam åt Sara, biblotikarien!     GAAAH

att känna någon.

vad kan man veta om en person egentligen? Du tror att du vet nästan allt om någon, så helt plötsligt kommer det fram massor av saker du inte hade en aning om. Både bra och dåliga saker. Men hur kan vi då vara säkra på att vi inte blir undanhållna saker om folk vi "känner"? Det är ju så gott som omöjligt.

Am I right?


Fejk.

Ibland känner jag mig som en fejkad person. En fejkad människa med ett fejkat liv.  Att allt bara är på låtsas. Inget är som man egentligen tror att det är. Som man egentligen vill att det ska vara. Bara fejk.
Alltihop. Fejk.