Det är Malins födelsedag!



Gratulationer!

I believe that Amanda är upphovsmakare till fin bild.

Att flytta ifrån mitt barndomshem väcker minnen.

Nu när jag är flyttad, importerad till Hässelby, så är det på det viset att man finner saker. I kartonger. Som till exempel en skiva som spelades in i skolan år 2000. Det var ju typ, i ettan eller tvåan. Vi sjöng, små barn. Sjöng. Sånger. Alla varsin. Om en växt på en av alfabetes bokstäver. Jag sjöng om humle. Elin om förgätmigmej. Jag grät framför Frida som var här, och så nyss ringde jag Elin som grät hon med. Vi kunde typ alla melodier och texter i telefon. Vi grät.




Bild från 6:an.


< ANDERSSON 3 SKA HJÄLPA MIG ATT FLYTTA PÅ LÖRDAG!



Denna vackra människa tycker jag om. Och det är väl bäst det, för hon känner mig lite för  bra... Vi telefonerade när hon spontant skulle göra mig smartare, vilket hon var "den enda som klarar av", och frågade mig vilket Upplands landskapsdjur är, där hon sitter med sin fiffiluriga kalender. "JAG KAN, JAG KAN, VÄNTA!!!!!!!", säger jag och blir avbruten av pater. Sedan så fortsätter jag, skriker lite medan jag försöker komma på det. "Du sitter säkert och räcker upp handen din jävel". Kvidande garv and I shall say no more.

Södertälje, flyttning och småcrapsliv.

Jag var i Södertälje med Hannessennah en lördag. Vi visitade nämligen José. Det var mysigt. Varmt. Vi vandrade. Utforskade. Satt. Lärde oss saker om varandra.

Jag har åkt till skolan med Johan. Sista gången då. Jag sa aldrig att jag skulle flytta va? Det ska jag! På lördag. Hej då Skokloster. Efter nästan 10 år.

Det betyder också att jag har packat massor. Funnit saker. Det är kul.

Och jag har ätit kinamat. Godaste ever. Pappa och jag åkte sponant till Bålsta enkom för det. Awesomeness. Jag har druckit te i colaflaska, för jag fick skjuts. Det var en dålig, dålig morgon. Jag har dessutom handlat mat i Bålsta för sista gången. AWESOME.

- Min tiara <3


I efterdyningarna av en lyckans vecka.

Ja, jag stekte ju mat. Hur kul är inte det? Jag blev skrämd av en vanvettig Sofia på vägen till skolan. Hon var sjuk i huvudet. Jag tror att de runt mig blev mer rädda än mig. Jag har lekt asmycket bebis i magen, men jag tror att jag håller den bilden för mig själv (ignorerar det faktum att Jespére ser den varje gång han öppnar sin bildmapp). Jag har hängt upp fina tidningssidor på väggen. Australia  <3 Max är alltid sötaste Maxen i världen. Jag såg på när ett hopplock av östra Kanadas bästa 12åriga pojkar i ishockey spöade Aik.. Roadtrippade med Yvonne och Linda till Skavsta för att dumpa sistnämnda till Dublin i toner av Mamma Mia! Awesomeness. Jag har gått i solsken med fina människor. Bilat med Yvonne till Skavsta i toner av Mamma Mia! för att hämta Linda från Dublin. Spelat tetris medan konsitga klasskamrater gör konstiga saker och dessutom fotar det med min mobil. Surfat i staden med tre små grisar för att titta skivor och hoppats på att bli fågelbajsade på (helst på bild) i Kungsan. Tittat på fina träd medan de använde mig som kudde.