Det sista inlägget för i år.

Ja jag tänkte klämma in mitt sista inlägg för 2006 ^^

Mitt nyårslöfte blir att inte äta godis mitt veckan, mohaha.

Ditt då?


- ha ett bra 2007.

30 december

Hade ni en bra jul?

Jag hade det iallafall.

Imorogn är det nyårsafton. Ska inte göra ett piss tror jag. 

Kuligt va?
 
Vad ska du göra?

föralltid.

Världen kommer att förbli densamma.   Aldrig kommer dess folk att ändra sig.  Folk kommer fortsätta att hata.  Alla fortsätter att känna sig hatade.  Ingen har valt att finnas i denna värld. Det bara är så. Vissa är glada över det. Vissa vill mer än något annat fly.
Alltid kommer våran värld innehålla samma slags folk.

Föralltid.

en pojke dog.

en pojke i 6:an i min skola dog igår.  Han hade leukemi. 

Är jag ledsen?
jag är ledsen, ledsen över att något ska behöva hända en så himla ung människa som knappt hunnit börja leva sitt liv. Jag är ledsen över att han inte fick leva längre.´Jag är ledsen för att hans nära och kära behövde förlora honom.
Jag är ledsen att man inte märker.  Jag visste inte vem pojken var.  Namnet sa mig inte så mycket, jag visste inte ens vem det var när jag tittade i skolkatalogen.  Denna termin har han ju iochförsig vart borta nästan hela tiden, men innan det då?
fortfarande ingenting.  
Jag är ledsen för att man inte inser hur många människor som bara dör, och deras anhöriga förlorar dem.
Jag är ledsen över att folk inte ens ägnar en tanke åt dom innan dom dör.   Jag är ledsen över att man helt plötsligt ska bli så himla uppmärkasammad när man dör, fast vissa inte bryr sig ett dugg medans man lever. 
 
Vila i frid.


Och vi andra,  vi ägnar en tanke åt andra.  Andra som fortfarande lever.  En tanke, innan dom försvinner.

svårt alltså.

njet, du är en felande länk.


Seriöst, det här börjar göra mig galen.

"Tisdag", jaha vem kom på det?

ja precis, vem kom på Tisdag?    "Tisdag" ...
Hohoho


Idag har jag varit med Elin.   Hon gjorde nån mumsig tonfiskgrej att ha på mackan!  =)

Haha, hennes katt Tiger är kul, om man pillar han lite på svanstoppen så mjauar han jättegulligt!


Hmm, ja.. Idag har jag inget intressant att blogga om.

Men ska skulle ju kunna berätta om att när jag stod och sjöng i regnet och väntade på bussen från Elin, så tänkte jag lite. 
nej fy, nu ångrar jag mig, jag vill inte berätta!  haha

Hemsk

Man vill att folk ska bry sig. Men ingenting kan försäkra till 100% att folk bryr sig, även fast dom säger det och blablabla. Men man får ju helt enkelt bara välja att lita på dom.

Folk vill ju vara någon som folk bryr sig om, eller hur?  Man vill uttrycka sin åsikt och bli omtyckt för den man är.  Vissa blir omtyckta för att dom är på ett sätt, eller ser ut på ett sett som anses normalt. Andra blir omtyckta för att dom gör det motsatta.  Men varför ska det vara så svårt att våga vara sig själv helt ut, till fulla 100%.  Inte ens hundradelar ifrån borde man vara. Jag tror att ingen, absolut ingen, är helt helt helt sig själv.  Hemskt, det är vad det är. ´

Hemsk hemsk hemsk, det är vad jag är.  Jag tycker det.  Visst, jag är väl inte alltid hemsk, men jag vet inte, det är så det känns bara, jag är hemsk.  Jag ger inte så bra signaler ifrån mig.  Jag uppfattas som en idiot.  Hemsk, det är jag.   Jag vill inte uppfattas som en idiot, men vad gör man? Jag är ju en idiot. Hemsk.
Säger idiotiska saker.  Och har hört att jag blir arg för allting (säger defenitivt inte att det inte stämmer, men om folk säger det till mig så betyder det ju att dom har ett problem med hur jag är). Hemsk.  Jag är hemsk.

 Jag är inte någon som någonsin skulle göra nått för att passa in.  Aldrig.  Inte någon som gör motsatt bara för att visa att jag tror att jag är någon.   Jag försöker vara mig själv, vilket är hemskt egentligen.  För att det är typ omöjligt.  Ständigt någon som hackar på den man tror man är.   Men man får försöka att se bort från det, försöka se mera av det bra man får från sina riktiga vänner.  

Och jag känner nu också att jag måste berätta att jag inte skär mig i armarna och sånt för att jag vill dö och tycker synd om mig själv på det viset.  (absolut inget illa menat mot dom som gör det, även fast det kanske låter så). 
Men fine, visst har man tankar på att jag hatar mig själv. Jag vill dö ibland, men det är inte rätt, faktist.   Jag funderade förut mycket på det, att jag ville dö och så, men det var inget speciellt, för då hade jag kommit ihåg varför.  Men där är en av anledningarna av att jag är hemsk. Vem tror jag att jag är?  Här sitter jag och babblar på om att att vilja dö, va fan,  det är ju sjukt.  Det är itne ens starka tankar.   Det låter som att jag vill att någon bara ska tycka synd om mig, att jag vill ha uppmärksamhet.   Men fine, det får va, jag babblar iallafall, för sån är jag.
Förut gick jag och hoppades på att jag skulle dö snart.  Typ i en bilolycka, eller att jag bara inte vaknade på morgonen eller nånting.  Ville bara att det skulle gå fort.  
Hör ni, hemsk är jag. 

Jag borde vara nöjd med det jag har.   Mina få riktiga vänner.  Min pappa.  Den familj jag har. Och allt liksom.  Man undrar ju om jag är värd det.   Här har man hatar typ allt, fast jag har massor.   Hemskt.

Från och med nu ska jag ta till vara på det jag har, för jag har.   Tänk vad onödigt att låta det gå till spillo.

Jag vill sluta vara hemsk.

ganska osmart ^^

Jo jag har tänkt på en sak.   *no shit*

Jag skriver ju typ E*  eller A*   om folk jag berättar om, istället för deras hela namn.. men det borde jag egentligen inte göra, för jag känner ju två olika som börjar på E*  och två olika A*.      Nu pratar jag alltså bara om mina närmsta vänner.   =)
Men jag ska skriva ut deras namn istället, från och med nu,  haha.


Hohohho, jag är konstig, jag vet !


okej, nu är det fredag.

Fredag fredag fredag.

En värdelös fredag.     Jag vet inte vad jag ska göra.   Haha, jag har inte ens godis hemma!


Men jag är glad.   E* flyttar tillbaks igen idag , och börjar i min klass igen på måndag! :D:D:D:D:D  happy happy feeling.

Och dessutom fick  A* och jag MVG på våran redovisning och arbete och bajs om Buckingham Palace :D


Vet du vad?    Jag tror jag blir galen.      Jag tycker om honom.  Jag gör nog det.   Det är nog egentligen ganska hemskt.  Men still liksom.   aaaaah.


- Ha en bra fredag eftermiddag.