Jag minns första gången min mamma var stolt över mig.

Måndagen den 25 februari 2008.

Det omöjliga är gjort och jag hatar datorer och musik.

Så, nu har jag gjort det. Raderat alla 1200 låtar från min dator. Tömt papperskorgen har jag gjort också så nu är det oåterkalleligt (?). Jag fick allvarligt talat panik. Sitter här och ska bränna över låtarna till skivor. Nej, första låten kom inte med. Fan. Men sug, här har vi en live-inspelning. Åh, ljudet är dåligt. Blä, nästa skivjävel MÅSTE KASTAS SÅ JAG GÅR IN I VARDAGSRUMMET OCH FÅR PAPPA ATT KÄNNA SIG ANSVARIG. JIPPIE. Jag fick seriöst spelet. Jag har bestämt mig för att från och med nu spendera mina små små slantar på att köpa skivor. Jag har fått nog. Jag har inte en enda låt kvar. 1200 är borta (hade typ 2000- eller 2500 för typ två veckor sedan, men jag tvingade mig själv att rensa). Så limewire är avinstallerat. Samma med VLC och Windows media player. Och båda bränn-programmet är borta. Jag är frustrerad. Det går för fan inte ens att bli av med WMP.

FY FAAAN. Jag vet inte ens varför jag är arg längre. Känner för att gråta. Inte för det jag babblat på om, bara i allmänhet så där.

Btw, visste ni att The Sims 2 tar upp 2800 MB? Otroligt.

image572
HAHAHAHHA

Musik är något jag älskar, under en kväll av slapphet.

Ja sådär ja, nu sitter jag här lite för mätt och sjunger lite smått på Unchained Melody  om minnet inte har svikit helt. Ikväll ska jag absolut kolla på Cinderella Man  på kanal5 vid 21,00. Den verkar apbra och jag har velat se den since that time in the Brommaplans videobutik. Well well, finally. Sedan har jag ingen aning om vad jag ska göra fram till dess. Blir väl att göra en Simon, alltså dega framför datan (höhö). Vill fortfarande bränn skivor och det vore ju ett mycket bra läge att göra det. jag känner nämligen för att sjunga, har gjort det hela eftermiddagen (alla gillar väl att gorma till vinyl 107,1 i bilen tillsammans med sin far?).

Ja, så får det banne mig bli. Sedan kan jag blogga medan jag sjunger glatt.

- Baba (Amanda-röst)

image570
Anna, goda minnen av tondövhet, minns du? Minns du mig överhuvudtaget förresten?


Ätstörd. Bli fet istället.

Jaha, i natt eller i morse så drömde jag först att jag hade en fet, svart, ascool tatuering på armen. Haha. Sen så var det en släkting till mig (världens j*vla hagga) som gick runt och sa att jag var anorektisk. What the fuck? Jag blev asarg, när jag vaknade med hahah ><'

I alla fall så tyckte jag att det var lite ironiskt att jag drömde det eftersom att jag ständigt har tankar på ätbart. Inte begär alltså, men jag går och tjatar om att jag inte har ätit vanligt godis på si och så många dagar (idag var det 11) och allt sånt där. Men förresten så åt jag ett kinderägg idag! Haha, there i go. Och som exempel, så tänker jag alltid efter jag har fikat hur mycket jag åt. Idag så åkte jag hem till Yvonne och Linda (the brother var tvungen att åka iväg). där fikade vi och jag åt kardemummakaka, bulle och en muffin. Dude. Och så drack jag läsk på det. Sedan vet du så åker vi hem till min farbror och fikar lite till. En FESTIS haha, och ett wienerbröd, dude. Får ju ej glömma kinderägget, som jag fått av tradition sedan jag kan minnas. HHAHAHHA, EUW, chokladen var 11 månader gammal såg vi sedan ^^

Jaja. Detta blir slutet på matdagboken. Återkommer om andra saker senare, nu blir det krubb och ännu mer guld till min kista.


Somebody, scream with me?

Jag är så nära, så himla nära nu.


Hatisk belutångest, koncentrationssvårigheter och vanlig skit.

Hä,

Jag är mätt. Mättmättimätt. Och så har jag tråkigt. Allt suger lite nu för tiden. Jag vet inte. Det gör bara det. Jag känner mig dryg och hatisk. Jag skriker, det gör jag faktiskt. Jag menar inte i klassrummet osv, vilket jag alltid gör, utan jag skriker inombords. Jag vill, jag vill inte. Jag vill, jag vill inte. Allt känns så ruskigt hopplöst ibland. Ibland vill jag bara, det är nästan så att jag skiter i allt annat och bara.. Ja precis. Men samtidigt känns det som om jag inte alls vill. Ni har ingen aning om vad det är jag prata, men känn dig fri att gissa om du har lust. Nej, förresten, gissa inte. Om ni mot förmodan skulle gissa rätt så skulle jag ha ett helvete mellan besluten att berätta eller inte.

Btw så hatar jag sådana kommentarer. (Nej, det är inte meningen att ni ska förstå mer än att jag hatar.)

Skola mellan 8 och 16 idag. Var lika okoncentrerad som vanligt i princip. Växlat mellan rövglad och jättetrött. Jag måste tänka en Amanda-tanke nu; "Jag måste verkligen byta skratt". Herregud. 
   Amanda och jag drog en sväng till vivo där jag köpte godis till min ena bror som fyller år idag. Papi och jag ska åka dit och fika imorgon efter skolan.
   När jag kom hem så blev det en halvtimmes top model. Har också laddat över nya (gamla) låtar till mp3n. Asbra, är väldigt sugen på att sitta på bussen och lyssna bara. Nu återstår att bränna över all musik på skivor för att avlasta min sega dator.

Förhoppningsvis är Amanda fri och taggad i helgen. Annars blir det en tråkig såshelg med "plugg". Måste väl ändå, Ondskan ska vara utläst på måndag (hade tänkt att läsa lite ikväll) och engelskan ska in på torsdag och jag har nog knappt kommit halvvägs ännu. Sen blir det förmodligen lite panik veckan innan påsk då historian ska in. Ännu värre när labbrapportera ska in! Jag har inte råd att tabba mig i NO säger jag bara. Inte efter förra terminens jävla miljötema.

Ikväll ska jag som sagt läsa och sedan kolla på Private Practice vid 21,00 på fyran. Blir väl lite najs, men pappa gnällde över att jag skulle rita ett kort till bror? Jag vägrar. GE MIG EN PEPPIS !

- Überblä idag.



Panikringande mamma, nationell kräfta, pingvintaktik och en jävligt rolig bild.

Jahaja. Här sitter jag och här den där jävla telefonens eviga ringande. Mamma har ringt ungefär 50 gånger nu, jag överdriver inte ett dugg. Jag hör inte ett piss i andra änden, varken på mobilen eller den andra. Så jävla irriterande att hon bara fortsätter också. I de senaste samtalen har jag mest skrikit att det inte hörs (väldigt aggressivt). Men nu kom hon i alla fall fram på pappas mobil.

Hur som haver (hahahah) så hade vi munliga nationella i svenska idag. Det var ju... cp. Åtminstone texten. För att sammanfatta den så kan jag säga: kräftjävel. Typ. Drygt att man ska göra skiten 3 gånger.

Annars då? Det har väl inte hänt så mycket. Det känns ibland som att skolan bara består av lite skitsnack hit och lite skitsnack dit.

    
Amanda sjörövaren, Amanda hahah, pingvinuppvärmning vid brandövning, hahah, asroligt, vi stod så där ett bra tag och alla lackade när någon släppte in kyla ^^


Men ja vad nu då? Jag har inget roligt att säga så det får bli goodbye. Ska i alla fall kolla på Grey's kl 9 som jag missade sist...

- Ciao!

image569
Ahahahhahahah, bara för att vi (jag) pratade om den idag. *dör lite*


Lite prat om för mycket prat.










Är jag så jobbig att lyssna på att man helt enkelt stänger av och sluta lyssna? Det verkar så, och det känns förjävligt, tack.











Fortsatt trötthet, pluggförstoppning och Björn Gustavsson (ovanligt).

Ja hejsan,

Nu har jag återhämtat mig en aning. På bussen hem från skolan idag (där jag btw vågade läsa igen, hahahah. utelämnar varför för er som inte vet ännu) så höll jag på att somna. jag mådde först ganska illa, vilket inte är så ovanligt när man läser på bussen då (vet någon varför?!) och den korta sträckan hem var en mil lång för mitt trötta sinne, dude. Det är inte förrän nu jag har piggnat till, haha. 
 
I alla fall så skulle jag vara lite duktig och plugga men historian blir helt förstoppat i skallen på mig. Det är som att jag inte orkar sätta mig in i skiten, vilket är så gott som jävligt nödvändigt om jag ska få ihop en bra text då (duuh). Sen satt jag då och läste Jossans blogg och fy fan vad lack jag blev när jag insåg att jag heller inte gjort de där fanskapliga helvetes labbrapporterna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hatar. En tanke om att skita i det fullständigt slog mig, Lena är ju så virrig ändå (inget illa menat) så va fan. Vi har ju inte ens fått tillbaka labbrapporten från förra terminen vilket jag har tjatat om så det räcker, tack.

Nu tänker jag gå. Hej då. Btw, jag AVSKYR tanken på att behöva en jävla träningsdagbok till idrotten igen.

- Blä igen.


Fråga mig inte varför jag inte la in denna söta tidigare.

Chock över förra inlägget.

HAHAHA, märkte ni att jag inte skrev dude en ända gång i förra inlägget?!

God morgon efter 5 dagar som zombie.

Ja hej hallå alla glada och pigga!

Imorse vaknade jag 05,15 och var sjukt pigg. Kollade på klockan och tänkte "Åh, vad bra då harjag tid att somna om och verkligen sova, jag ska inte upp förrän sju." Typ. Men nej nej, alla jävla tankar bara snurrade i skallen på mig och kvart i sex gick jag upp och duschade.
   Vad ska jag göra nu? Jag borde äta för jag är sjukt hungrig men jag tror jag väntar tills pappa har gått upp. Det är så typiskt, han som alltid annars går upp minst lika tidigt som mig. Förhoppningsvis kanske han vaknar av smattrandet från tangentbordet, mohahaha.
   Jag tror att det kan ha  varit ett osmart drag av mig att gått upp så tidigt. Nu är jag lite överaktiv och senare kommer jag säkert vara helt slut. Fast egentligen, vad ska jag göra? De senaste 5 dagarna har jag sovit utav helvete och typ rubbat mig själv inom den punkten och dessutom kan jag knappt sova ordentligt i alla fall. Jag har typ tvångstankar när det gäller mina kuddar. Jag tror att jag växlade mellan min dunkudde och den andra 5 gånger i natt. Så jävla bajs, för jag får ont i nacken av att ha dem båda för länge. Eller så är det så att jag vill byta bara för att jag vet att den ligger där... *tänker*

Ja igår då så kollade jag på den efterlängtade Mannen i järnmasken. Jag tycker faktiskt att den var bra. Rolig ibland, hemsk ibland och lite krig. För lite krig enligt min åsikt men aja ^^ Hahaha, när den "fina" musiken kom så tänkte jag direkt på Lejonkungen! Seriöst. Ja.

Det som återstår nu är frukost, hair & make-up (LOOOOOOOOOOOL, AAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHAHHA). Sen blir det lite (asmycket) tid till att läsa Ondskan.

- På återhörande!

image563
Fy fan vad jag kommer att sakna dessa människor.

En vägg av lycka.

Tjohoo, nu har jag äntligen satt upp fotona med de små ramarna jag målade. Det har jag skjutit upp allt för länge, haha.

Men ja, nu blir jag lite glad för att det är så.. roligt? Nej, men jag blir glad av att titta på de där fotona så. Det är en vägg av lycka helt enkelt. Perfekt, det blir det första jag ser på morgonen!

 
Jag får väl ursäkta kvaliteten, men ni är väl vana vid det här laget. ><'

- *vinkar glatt*


En tanke under tider av plugg.

Vad har jag gjort för att inte förtjäna din tillit?

Sista dagen på sportlovet och jag babblar på om film och annat skit.

Nemen hallå där,

Här är jag igen. Sitter och dricker te i min enorma kopp (?) men det är äckligt som fan just nu för det är ljummet, dude. Intressant..

Nu har jag i alla fall läst igenom alla sidorna jag sparat om barnen under anrda världskriget. Intressant det med. Jag känner dock att jag inte ska börja skriva ännu, för jag har inte alla papper man fick av the Titti. Får fan vänta till på TISDAG! Öh ja, då har jag tisdag och onsdag på mig.. Fuck. Men det är i och för sig inte så ovanligt av mig. Det är egentligen rätt typiskt mig. 
   Jaja, jag ska nog i alla fall ta och skriva på pm:et om första världskriget istället. Sedan har vi ju då bokanaylserna. Seriöst, de kommer aldrig i världshistorien bli gjorda, dude.

Ja juste, Day After Tomorrow igår. Den var bra faktiskt. Haha, Amanda messade mig precis när den började och sa att jag måste se en bra film på 3an då ^^ Roligt roligt. Emmy Rossum var med också! (The Phamton of the Opera). Ja. Men jag tycker fan att såna där filmer är läskiga .____. Seriöst, alltid när det handlar om orkaner, vulkaner och whatever blir jag rädd. Det är liksom för... verkligt. Så det var en jävla tur att den slutade lite fint sådär, höhö.

16,35 är det då The Man in the Iron Mask. Wihooo. Direkt efter det Miami Ink. Missar väl en bit av det, har ingen lust att banta. Sedan klockan 8 så är det någon film på kanal5 med Ethan Hawke. Ska nog också kollas.. Alltså måste jag vara klar med plugget innan halv 5 och det betyder alltså

- So long, suckers! *skrattljud och dör*


Björn Gustavsson @ Melodifestivalen 20,00?

GAAAAH, JAG ÄR FETT TAGGAD!


Bered dig på en flygtur utan dess like, nu bär det av!

Fy fan vad roligt ^^

- Tack och hej, nu måste jag göra nytta.

Fortsatt lat dag & Day After Tomorrow.

Sitter här och förstår inte varför de två senaste inläggen bytte plats.

Hursomhelst så håller jag på att leka med mina dvärgnaglar. Det känns som om jag automatisk dras till datan. Min hjärna vägrar att orka plugga. Den har redan tagit ut ny ledighet. *hata* 
   Har btw kramp i röven, måste seriöst sluta sitta här.

Well, vid 5 tänker jag kolla på Miami Ink. Då ska jag ligga i min säng och jäsa, mohahaha. Innan dess blir det kanske lite mer läsning sen mera ta-hand-om-dvärgnaglar.

Nej, jag vet att ni inte bryr er om det.


Btw, ikväll går Day After Tomorrow, har velat se den ett tag nu utan att veta varför. TV3 vid 21,30 typ. (Amanda! Jag såg nu en rätt hunkig bild på Jake Gyllenhaal, hahahahhahaha.)


Och insåg just varför jag blandade ihop denna film med Indipendence Day, det är samma f-ing regissör ^^ LoL

- Någon som vet om den är bra?


Igenkännande, plugg och (för)väntan.

För en stund sen såg jag någon. Jag satt mitt i en konversation med pappa och så tittade jag ut och fick syn på en människa. Jag stannade upp mitt i en mening. Pappa märkte ingenting för han var så inne i sitt suduko (stavning?) och så satt han och iakttog på människor på parkeringen. Själv satt jag då och stirrade ut på denna människa och jag trodde att jag skulle svimma för att pulsen dunkade i hela kroppen. Inte av glädje eller något sånt där rus, euw nej. Av chock tror jag. Ni kan aldrig gissa vem det var. Och jag kommer aldrig att säga det så.

I alla fall så läste jag typ 80 sidor. Det kändes bra, tralala (christ, jag låter som pappa, hihihihi). Jag mår faktiskt illa ibland när jag läser den och denna bok är vi liksom tvugna att läsa. Tänk om man är jättekänslig? HAR DU TÄNKT PÅ DET ANNA?!

*ahem*

Ja, nu vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Sitter bara här och ugglar. Går mellan datan och köket typ. Det är väntans tider här hemma, förstår du. Pappa är till och med mer rastlös än vad jag är. Så blir det alltid och det har jag ärvt. Jag hatar hatar hatar att gå runt och vänta. Man kan knappt göra någonting under tiden.

Jaja. Jag måste väl plugga. Har bestämt mig för att inte alls skriva om Winston Churchill på engelskan. Orkar inte det. Får bli The Children istället. Det borde ju inte vara försent att ändra sig nu? Hade ju ändå inte börjat skriva.

- Ha en trevlig dag, dude!

image560

Leonardo DiCaprio x2 & skitfilm.

Jag satt och bläddrade igenom tv-tidningen och såg att Gangs of New York  går 22,30 ikväll på tv4+. Vet inte om jag orkar faktiskt. Det skulle väl vara för att höra låten i slutscenen som Amanda har tjatat som bara fan om, haha. Men ja, för er som inte har sett den så säger jag att den tål att ses!



Sedan har vi yttligare en DiCaprio-film imorgon; nämligen Mannen i Järnmasken.  I have been dying to see this one, dude. Sedan när jag läste i Amandas blogg att hon såg den så blev jag helt.. "Ååah". Typ ><' Och nu när jag kollade i tidningen såg jag en liten bild på den och tänkte "Ååah". Och sen när jag såg att det var på tv6 så tänkte jag JIPPIEE! Den går imorgon eftermiddag någongång tror jag på tv6 som sagt. Hoppas att den är bra nu också!



Det var en sak jag kom på förut. Varför i helvete visar man alltid samla gamla skitfilmer på tv? Åtminstone de vanliga kanalerna. Alltid går den där jävla Vad kvinnor vill ha  med Mel Gibson och samma sak med Air Force One  med Harrison Ford. Samma jävla skit och det hinner förfan inte går ett halvår innan de ska ta upp tv-tid igen. Tänk vad många sjukt bra filmer de inte visar och så ska man föreslås att kolla på den där sörjan? Blöhö.

Heath Ledger.












Jag blev chockad när jag kom på att det idag har gått en månad. Det känns egentligen som evigheter sedan. Helvete alltså. Jag blir verkligen deprimerad när jag tänker på det.














Lathet, väder och sömnbrist.

Jaha, som väntat blev det ju då inte någonting läst igår. Fy fan. Jag måste vara den lataste människan jag känner.  Helt sanslöst. Jag har dessutom inte gjort någonting i pluggväg på lovet what so ever. Snacka om att jag kommer att bli hysterisk på onsdag när engelska-pm:et ska vara inne dagen efter. Haha, och jag som skulle skriva massoooor på pm:et i historia. My ass.

Vid 7 igår funderade jag allvarligt på att gå och lägga mig, men jag tvingade mig själv att vara upp till tjugo i 9. Jag somnade runt 10 kanske och sedan vaknade jag klockan 5 av att någonting prasslade utav bara helvete. I min dröm så stod Anna och jag och höll på med inslagna tvålar så jag tänkte att det var det som prasslade, men när vi slutade med det så fortsatte det ju och jag vaknade. Då tänkte jag att det var min far som stod och prasslade med en jävla chipspåse (vilken jävla fantasi man har) men jag upptäckte ju ganska snabbt att det inte var så. Istället var det typ storm ute och om det var regn eller hagel som attackerade mitt fönster vet jag icke. Seriöst, jag gick upp och blev typ rädd. Det forsade för fan vatten ner för backen. Aja, det tog väl en timme innan man somnade och så vaknade jag vid typ 8 av bländande sol som kom in genom en springa i gardinen? Dude, vädret är emot mig och mitt sinne.

Prick tio över tio öppnade pappa dörren och predikade om att jag får skylla mig själv för att jag var så jävla trött och blablabla ^^ . Han skulle in på datan och så.

Well, jag lovar, det blir inte mycket plugg idag heller. Jag måste nämnligen städa gärnet här hemma. Kommer någon människa i helgen och ska glo på vår filthy filthy lägenhet, mohahah. Fy fan vad tråkigt.

Men ja, nu tänker jag cutta mina naglar. Jag ser ut som drottningen i Bröderna Grimm  för fan, hahahahah.

- Byebye.

image556


Ensam med Erik Ponti.

Jag är så sjukt trött. Trött trött trött trött. Amanda och jag vaknade vid tolv. Åt sedan frukost, duschade och skjutsade hem henne. Papi och jag handlade lite sedan har jag inte gjort mycket alls. Kollat på Top Model typ. Idag ska jag försöka läsa Ondskan, jag måste. Åååååh, jobbigt. Jag kom btw på att Ondskan  typ är den enda svenska filmen som jag tycker är bra. Dude, rätt weird. Har jag fel?

                                                           

Jag är helt f-ing slut. Jag pallar inte skriva mer, mina armar går knappt att hålla uppe. Blöhö. Det blir nog en tidig kväll. Men ja, jag dör av hunger här borta också så nu tänker jag gå.

- Blä.

Ingen film men en mycket trevlig kväll med Amanda.

Nej, det blev ingen En Riddares Historia  hemma hos mig heller. Vi får ta det någon annan gång, hihi.



Ja, för övrigt har vi chillat gärnet. Vi har spelat TP med min fader och kollat på Jeopardy och Top Model. Lyssnat på en jävla massa skivor har vi gjort:

- Phantom of the Opera
- Tyler Hilton
- Elvis Presley
- Johnny Cash
- Amanda & Annicka M I X! 20 feb 2008
- Good Charlotte, Good Charlotte.
- Good Charlotte, The young and the Hopeless.
- Good Charlotte, The Chronicles of Life and Death (Death)
- Blandskiva.

Yes, trevligt trevligt. Vi har legat och pratat och Amanda har dansat och haft sig ^^ Och kollat på alla foton jag typ har har vi gjort. På väggar, i album och inte minst på datan, dude.



Amanda verkar rätt så trött så det blir väl sovdags om inte alltför länge så, 

- God natt. (Morgon?)


Bilder från igår.

        

Orkar inte skriva bildtext så..

- Hörs senare trogna läsare. LOOOOOOOOOOOOOOL. *Amanda försöker ge mig en lapdance*

image555

Kiss i lådan och Gerard Butler.

MOHAHAHAHHA, JAG HAR INTE GÅTT PÅ TOA IDAG.

Dude, jag har ingen aning om varför jag skulle berätta det.
 

Ja, hur som helst är vi hemma hos moi nu. Sitter här och lyssnar på musiken från Phantom of the Opera.


Amanda & jag <3 Gerard Butler.


Denna film måste hon se, jag sa just det till henne. Den äger, dude.

- Later.

The Four Feathers och resten av kvällen.

Ja tja fan,

Igår efter Bröderna Grimm  så chillade vi framför datan och spelade då the never ending quiz på facebook, kollae på youtubeklipp och spelade piano. När vi hade käkat middag så kollade vi först på extra materialet från Van Helsing  eftersom att jag tjatade som bara fan och the Andersson brother inte hade sett det. Efter det  så kollade vi på nästa film som blev The Four Feathers.  Den tyckte jag var bra och seriously, jag dör lite varje gång jag ser Heath Ledger. Okej, nu ska vi inte gå in på djupare detaljer som varför och så.



Yes. Efter filmen, alltså runt kvart över nio tiden så klädde Amanda och jag på oss kläder for the outdoors för att ta en liten promendad. Vi gick till vårt place och pratade lite och lyssnade på musik. Hörde några smällare längre bort medans vi planerade flyktväg, hahah. 
   När vi hade suttit där i typ 20 min så började vi gå mot Vivo-hållet. Så jävla öde och jag var i dödligt behov och något varmt. Vid bron innan Vivio kom en skruttig bil och tutade och Amanda och jag fick typ hjärtattack. Vi mötte Céline och Frida vid tio-tiden. De skulle till Shell och vi knatade på åt andra hållet. Juste, när vi stod och pratade med dem så körde tut-bilen förbi och Amanda sa "Kolla, där är den!!". Typ. Ja, sedan körde den förbi oss fem gånger varav 4 en snubbe i baksätet moonade. Asroligt ><' Lite halvnasty sådär men ja. askul. När vi var vid Statoil så vände vi hemåt igen för att allt är så jävla stängt vid den tiden i Bålsta you know. Jag hittade en lidl-kundvagn i diket som jag fick sitta i medan Amanda skjutsade mig ^^ Hahahhahahahha, precis innan parkeringen till tåget så ställde jag mig upp för att dra ner min jacka och då säger Amanda "Gå ur vagnen. Gå ur vagnen. GÅ UR VAGNEN!" och jag fattade absolut ingenting förrän en stund efter då jag såg att de var 4 gangstas, varav 3 vi hade mött innan. Dude, jag drog på den där jävla kundvagnen och när vi gick förbi sa en jävel "Vad fan glor ni på era jävla äcklen?" vilket jag inte hörde och det var tur för annars hade jag sagt något och då skulle inte Amande och jag sitta så hela här denna svettiga morgon. (:

Men ja, efter att ha varit ute i 2,5 timmar så kom vi hem och jag höll seriöst int epå att överleva kylan den sista biten. Aja, väl hemma så drack vi varm oboy ba. bababababababababababa. (tillägnar dessa åt Stoffe som mobbar 24/7).
   Vi låg och pratade i x antal timmar tills vi somnade. Blev väckt av Amanda vid kvart över fyra så då gick vi upp och la oss.  Dude.

Nu ska vi väl typ äta frukost och senare bär det av hem till mig. Eftersom att vi inte kollade på En Riddares Historia  så blir den kanske medtagen hem till mig.

Bilder får ni senare.

- Morsning, dude.

Bröderna Grimm.



Så, den första filmen blev Bröderna Grimm.  Den var... rolig ^^ Okej, Amanda dödar mig för att jag tyckte att den var lite... cp. Men ja, sånt är livet. Just kill me BITCH!

Ja. Stoffe kollade med oss. Och nu mobbar han mig och kallar mig löjlig för att jag bloggar. "Vad är en bloggare? SKIRVER DU DAGBOK PÅ NÄTET? Har ni inget bättre för er?" och blaaaaaaaaablablalba. Kill the brother of Amanda.

Blä. Hah.

- Vi hörs.


Sleep-over at the Andersson Castle.

Yes, här sitter jag i en knallrosa morgonrock (badrock?) och håret inlindat i en handduksturban. Nog för att det var en timme sedan jag duschade men ja. Nu ska jag nog tvinga mig själv att ta på mig civila kläder (?) och sedan äta frukost. Sen blir det att dammsuga hela jävla huset ja, för imorgon  kommer Amanda ^^

Men ja, bussen går om si så där exakt två timmar så ja.

- Goodbye.

image545

Bio: Juno.



Det blev Juno  för Emma och mig. Seriöst, aaaaaaaaasskön verkligen! Skrattade typ hela tiden. Måste ha musiken också..! Dude, se denna film (:

Bio, bio, bio.

Nu blir det bio i stan med Emma!

image543
MOHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!


 - Morsning!

King Kong.

GLÖM INTE ATT KOLLA PÅ  KING KONG  OM 10 MIN PÅ 3AN, DUDE!


Emma, do you remember the Bio Borgen? ^^

Rolling Stones - Paint it Black.

DETTA ÄR HALVA GÅRDAGENS INLÄGG SOM VÄGRADE ATT LÄGGAS UPP



Tja fan,

Var bara tvungen att ta denna låt, eftersom att jag målade ramar idag (svarta, självfallet). Det krävs något udda alltså...
   Idag har jag annars inte gjort mycket, så jag vette fan varför jag skulle blogga. Helt onödigt egentligen. Jag letade fram lite foton som gör mig glad och satte in dem i ramar. Ska upp på en av mina väggar har jag bestämt. Dammade av lite här och var också.. det behövdes ju *host*. Det känns som om jag bara gått och ätit hela tiden. Urk.
   Bränt mig några skivor har jag gjort i alla fall. Hittade något trevligt program på käraste google. Gjorde en med Tyler Hilton-låtar, men det råkade komma med en Takida-låt där i början, haha ><' Gjorde en Johnny Cash och en blandad 60-tals, men det var bara de första fem Creedence-låtarna som funkade. Typiskt. Har i alla fall fixat låtarna från alla OTH-soundtracks. Tror att jag ska göra dem imorgon eller så. Men egentligen borde man ju köpa Volume 2, för en del pengar går till bröstcancerforskning tror jag.

image541


30 Seconds To Mars - The Kill.


I'm near tears.


Jag är en otroligt lätthatad person.

I tried to be someone else
But nothing seemed to change
I know now, this is who I really am inside.
Finally found myself
Fighting for a chance.
I know now, this is who I really am.

Tyler Hilton - Picture Perfect.



image540

Ja, jag är besatt av Amanda. Mohahaha. ('8

Butterfly Boucher - A Bitter Song


För att dämpa humöret eller smärtan. Välj själv.


Hej hallå,

Jag bara kände för att ta den där låten för att ni ska bli lite emo, in a weird kind of way. Jag spelade nämligen gitarr en stund innan middagen och efteråt kände jag mig så trött. Trött i huvud, ögon och själ. Fast sedan pratade jag om filmer med pappa så då blev jag lite glad igen ^^

Nu sitter jag här. Fredagkväll som är början på mitt sportlov som egentligen börjar på måndag, men jag är ju ledig ända dit ändå så jag har lov nu med. Lyssnar på min mix-cd med Elvis. Funderar på att rita honom. Januaribilden i kalendern 2007, som jag btw fick av lärar-Hasse haha (tackar), är fin. Det vore ju lite coolt om man ritade av den. Har ju ritat av min elvis-ljuslykta men jag tycker att den blev ful. Aja. Ska se om jag hittar den jag menar nu, så att ni kan få se..


Woho, hittade den på sida 35 på google ><'


Well, yes. Nu vet jag inte vad jag ska säga. Jo, jag var hos tandläkaren idag. Nu kommer jag hata tandläkare mer.
 Fy fan.


Hahahhahaa, Amanda gillar smör ^^


Tralalalaöalöaöspogjslhnspihsaäihräsi. Jag har tråkigt. Pappa frågade mig jst om jag inte ska kolla på Let' Dance, men det är så tråååååååååkigt. Åh. Men egentligen, har jag något bättre för mig?

- Ha roligare än mig.

Andreas Wilson och Björn Gustavsson blir mina valentines då.


Tillägnar denna till Amanda oh Emma (men mest mig själv ^^)


Haha, gissa vilka som satt klistrade framför Jeopardy, om inte Amanda och jag ><' Och Emma blev sad när jag sa att han var med. Ja, vi hade i alla fall samma åsikt om honom.. *tänker på Amandas och mitt utbrott i matsalen och Emmas "skoja inte" i telefonen*


Tillägnar denna till Anna och Amanda (ovanligt med Amanda ><')


Seriöst, Anna garvade som bara fan åt "Man ba: Åh *kastar sig på golvet*" Hahahaha. Asroligt. Hon spolade tillbaks typ 7 gånger ><' Och Amanda hade ju icke sett denna, så varsågod och enjoy!

Ja, jag kände att jag ska unna mig lite tv nu vid nio, på fyran. Addison från Grey's ska ju ha ett egen program och det är som ett introavsnitt ikväll. Har skrivit insändaren om hiv till so:n och gjort den första uppgiften så jag är nöjd.

Som sagt så blir det bilder imorgon, jag är way to lat.

- Ha en mysig allahjärtans dag.

image536

Nada Surf - Always Love.



Hello, I'm your own pain in the ass.

Men DUDE, jag varken orkar eller hinner blogga, pluggpluggplugg you know. Skriver imorgon istället.

- Later, dude.

Band of Horses - The Funeral.


Sjukligt bra låt. Den hade passat mer igår i och för sig, då man själv blir mer värd det man pratade för andra om. Listar ni ut vad jag menade med det där blir jag ganska rädd och kanske måste ta till drastiska metoder.


Musik. Åh, behöver man säga mer? Det måste ju vara det bästa som finns. Det beskriver känslor mer än allt annat. God damn, dude.

ÅH HERREJÄVLAR, vädret var helt underbart idag! Världens vårkänslor i solen utan äckelvindar och regn. Helt klarblå himmel. Jag var riktigt överlycklig. Höhö, For Blue Skies  (dagens låt nyligen) skulle passat idag ^^

 

Och som ni ser har jag införskaffat skorna från Topshop. Det blev av i fredags. Som ni ser var det inte de med rosetterna men jag är satisfied anyway. Hoppas att de kommer till användning snart. Om dagens väder håller i sig till ja, april si så där blir det najs f(ör det är antingen det eller äcklig snö), sedan ska det vara 40+ ute tack ><'

Nu ska jag lämna er få för tema-plugg. Och missa inte Grey's Anatomy at 21,00. Säsongsstart for christ's sake! Eller är du en sån där äcklig som kollar på Lost? *inget personligt, men Lost är lite äckligt (men 'äckligt' är inte äckligt, äckligt är askul)*

Så blir det Top Model 9 senare i veckan, för repriser är något en smart snubbe har kommit på.

- "Från en afton som doftar lite YMCA, tack Göteborg, ni är kärlek för mig!" *dör*

image535

Funeral For A Friend - Into Oblivion (Reunion)


I stared into oblivion and found..



Mamma Mia!
 Den tredje filmen alltså ^^ Kom på det för en stund sen. Den måste jag se, med typ Meryl Streep, Pierce Brosnan, COLIN FIRTH, Stellan Skarskård. Wihoo. Hoppas att den är lika bra som på Cirkus (då på svenska såklart).

"Har du blivit frälst?" i väntan på potatis.

"Har du blivit frälst?" frågade pappa mig när jag sa "Åh gud". Hahaha. Ganska roligt faktiskt. Men jag varnar er som spenderar tid med mig; "Åh gud" är mitt nya uttryck, kind of you know.


Bilden är inte seriös någonstans.

Film: P.S. I love You & Sweeney Todd.



Herregud, ni skulle sett när Amanda och jag såg trailern för denna film i fredags. Vi typ, höll hand och allting ><' Seriously, GERARD BUTLER! *dör* Men faktiskt, filmen i sig verkade bra. Vi kom överens om att denna film ska ses, tillsammans med mycket papper för jag är nämnligen beredd på att böla och dregla. Oh god, den finns som bok!!!!!!!!!!!!!



Ännu en Tim Burton & Johnny Depp-film. Har absolut ingen aning om vad den handlar om men jag har däremot hört väldigt gott om den så den skall ses. Juste, Amanda sa att det var bruden från Fight Club  som var med ^^


Ok, nu glömde jag bort den sista filmen jag skulle skriva om. Har för mig att det också var någon ny... Well well, kommer kanske på det senare.

- På återseende!

Strays Don't Sleep - For Blue Skies.


Detta blir den andra låten jag tillägnar Amanda som idag kommenterade
att jag alltid sjunger på låtar hon inte känner igen. Så ni får nu lära er dem.
Varsågoda.


Igår var det första dagen på temaveckan som är Bolivia. Jobbigt men rätt så intressant faktiskt. Det är i alla fall skönt att vi slutar två varje dag.

Igår kom pappa och hämtade mig för vi skulle åka direkt hem till Anna och dem så att jag skulle kunna plugga *HOST!* innan vi skulle till Annas skola och kolla på barnmusikalen som hennes klass har gjort. Fy satan, jag är så stolt *flinar astöntigt*. Satt på andra raden med mobilen i högsta hugg. Filmade även när hon sjöng en låt själv. Tyvärr blev ljudet ganska kasst, men i alla fall.

                 
Amanda var beredd på kameraattack ><', Max helt galen, Max helt galen 2 (LoL på mig), Annas parallellklass barnmusikal, Anna is the nallebjörn i soptunna, Anna knatar runt och nu orkar jag inte skriva mer om de andra bilderna.



Viktor med brillorna alla leker med.


Ojojoj. Snart kommer jag explodera. Nej, men ni förstår jag gör mig redo med lite fett till sommarn och så ja. Oj, ni fattar ganska mycket ingenting va? HAH!

- Hörs senare ikväll.

image532
Fetingpuss på henne!

The Drifters - Under the Boardwalk.


Skitkul när Anna och jag sjöng den imorse ^^


Tja fan,

Denna helg har då varit väldigt händelserik måste jag säga. Började med att bussen körde av vägen i fredags morse. Det var äckligt. Riktigt äckligt faktiskt. Har ett stort blåmärke på knät, två på smalbenet och ett på armen (som btw har krampat hela helgen) och sedan har jag haft huvudvärk av smällarna i skallen från armstöden i bussen då, jag satt ju nämligen på golvet när vi väl stannade. Fick ganska ont i sidan av ryggen också. Det var hemskt men ingen gjorde illa sig allvarligt, tror jag.. O_o  Fast jag läste på flera sidor idag om det, står lite här och vart. Jag googlade bara på "buss körde av väg skokloster" så kom det upp massor. Min farbror hade tydligen sett på nyheterna också. Usch usch. Det känns bara så overkligt egentligen, med tanke på vad jag har haft för tankar innan liksom. Haha, det stod att de skulle ändra sina rutiner vid såna här olyckor för de flesta tog bara den andra bussen och åkte till skolan (som jag) men ja. De ska typ skriva upp allas namn och så. Aja, too late for that I guess.

Hur som helst så var det friluftsdag i fredags också och Amanda och jag hade valt bågskytte och var då de enda niorna, hahah. Det var kul där, men jag kunde inte skjuta några fucking pilar för min arm gjorde asont. Blev typ 3 stycken, sen gav jag upp haha. Men vi sköt med luftpistoler, spelade biljard och airhockey. Juste, vi blåste iväg pilar med värsta rören typ, det var kul ^^ Hahah, speciellt när Amanda sa  att hon skulle göra som Robin Hood och klyva en pil med en annan och så träffade hon en annan bara för det ><' Sen direkt efter gjorde jag också det. Mohaha. Pappa kom dit en snabbis för att kolla hur det var med mig, eftersom att jag inte mådde så najs efter bussgrejen. Mådde illa och hade ont i huvudet.. Jag kunde fått en lätt hjärnskakning eller så men jag orkade itne, mådde mycket bättre sen i alla fall. Nu är det bara jobbigt i skallen pga sömnbrist typ.

 

När vi slutade åkte Amanda och jag in till stan och såg Försoning.  Båda vi tyckte att den var bra. Lite svängig med ordningen och så men bra i alla fall. Hemsk egentligen. Aja. Amanda grät där i slutet ^^ INTE JAG! Sensation eller hur det nu stavas. Men nu har jag i alla fall sett den. Har velat det sen jag såg att den skulle komma i somras typ ><' Ska nog kanske läsa boken också. Anna har den !




Sedan skulle jag träffa Anna så Amanda tog pendeln till Sundbyberg och jag tuben till Medborgarplatsen. Där mötte jag Anna och hennes vän Hanna som också skulle slagga hos Anna. Vi åkte hem och chillade typ, sen helt plötsligt står deras vän Simon utanför och Anna dampar för hon hade sagt att han inte fick komma, hahhahaha. Askul. Vi gick i alla fall ut (efter vi hade släckt lampan och låtsas att det var fel hus) och knatade i några timmar typ. Gick till Björkan en sväng (ungdomsgården). Översociala människor där alltså. Hahhahaha vid torget, "har du en sup? Nej, en sup, inte en hel jävla hink". Fy fan, jag är bra rolig. Hur som helst så gick vi hem till the basement och Anna somnade (inte däckade, förlåt) vid 11 så vi spelade vem vill bli miljonär i några timmar, hahah. Simon sov också kvar, Anna fattade ingenting ahhaha. Asroligt.

I lördags var Anna, Linda och jag på teater. Vi såg Den Tatuerade Mamman  på dramaten (Lejonkulan för att vara exakt då). Den var bra, lite konstig ibland. Deprimerande, men bra ändå. Vid åtta kollade vi på Melodifestivalen (JIPPIE!!!!!!!!!! Inte O_o) Björn Gustavsson var helt klart bäst alltså. Senare på kvällen kom Annas vän Matteo. Vi gick ut några timmar kanske och gled runt i gangsta-Bromma, hahaha. Sedan blev det hem till Anna tills han skulle hem till sig. Det var trevligt, höhö. Fast han sa att jag var dryg helt plötsligt? Jag fattade inte, men ja. Hahha, Anna sa att det var för att jag ignorerade honom och sjöng istället för att svara på något han sa typ. Askul först också för det blev lite fight mellan oss ^^ Bra, typ första gången man träffar någon liksom. Ja, man måste typ vara jag för att lyckas.


*JAG AVLIDER!!!!!!!!!!!!!!!!*

När Anna och jag kom hem efter vi hade gått med honom till tunnelbanan då så blev det en nattmacka och bulle, höhöhö.

Imorse vaknade jag tjugo över 10 för att the parents skulle iväg. Jag gick upp och pluggade i typ 40 min tills Anna vaknade och vi kollade på Summerland  *dör*. Sedan bar det av till Vällingby för att vi skulle gå på bio med Linda och Emil. Eftersom att det var Emils julklapp så fick han välja film. Det blev Alvin och gänget.  Ursäkta mig, men den var asrolig ^^ Speciellt när de sjöng Bad Day  i början ><' Åh, den tjocka var asgullig!!!!!!!!!!!!!



Nu sitter jag här med våta kinder (One three hill..) och det som återstår för kvällen är att plugga stjärten av mig till kemi-provet imorgon.

- Hej.


Emma ringde nyss. Vad ska vi göra när OTH slutar? *dööööööör*

Butch Walker - Mixtape.


Jävla psyk-video, spola 30 sek om ni är otåliga. Första versen och refrängen
får ni verkligen inte missa. Egentligen är hela låten bäst men whatever.


Hallå,

Jag har inte varit så alert de senaste dagarna. *klämmer in från ingenstans att Viktor precis sa att han är för tuff för att vara bög*. Jag har varit helt hyperaktiv i skolan på senaste tiden, så när jag kommer hem är jag helt slutkörd typ. Det är ju lite halvjobbigt, eftersom att jag inte kan jobba på lektionerna heller (just för att jag är hyper) och då måste jag ta igen hemma, vilket jag alltså inte orkar. JAG SACKAR EFTEEEERRRRRRRRR *morr*

I måndags var det nationellt prov i svenska. Läsförståelsten gick väl ok tror jag. Sedan hände något mer, Milton gjorde eller sa något kul som jag skulle ta med här men det har gått för lång tid så jag minns inte.

Jag vet inte vad jag ska säga om tisdagen eller onsdagen.. Blöhö. Så intressant är min vardag.

Idag var det uppsatsdelen i svenska. Det gick väl också ok I guess. Palla, jag satt i 2 h och 20 min och skrev typ 1 sånt där ark vi fick.. Jaja, det är väl innehållet som räknas. *lärarprat*

        
Viktor blev knallröd när vi pratade om en gammal händelse hahahah, Amandas toabesök nr 1, Amandas toabesök nr 2, HAHAHHAHAHA, Matte och Milton "skapar musik" *jag dööööööör* eller dödde som Matte skulle sagt, jag lämnar spår efter mina ruttna converse, biljard, Milton grämer sig för att han satte sin egna kula  (?), taggad inför nationella.


SKA PASSA PÅ ATT SÄGA NU MEDAN JAG HAR DET FÄRSKT I MINNET ATT JAG ÅNGRAR ATT JAG LA UT DE DÄR BILDERNA.. EH "MY BEST OF 2006" ?! *dör*


Imorgon är det friluftsdag och Amanda och jag ska på bågskytte m.m. Kul! Efter ska vi och kanske Emma in på bio och se Försoning.   Sedan ska jag till Anna. På lördag blir det nämligen teater (Den tatuerade mamman) och på söndag blir det bio igen (Alvin och gänget,  julklapp till Emil från Anna, Linda och mig).

Så vi hörs på söndag eller så.

- Mors. *så roligt med gamla bilder, host*


image511
There used to be a hat involved here.. until I came and cuttade it away *visious*

Tyler Hilton - You'll Ask For Me.


Åh herre-whatever vad jag älskar denna låt. Det är helt sjukt! Börjar
nästan böla här och nu. Men för er som inte känner igen artist eller
låt (från One Three Hill såklart då) så måste jag säga att låten i sig
är mycket bättre om ni skiter i att kolla på videon. Den är bra gjord,
men jag har iallafall lite svårt för snubben. (Kan vara för hans roll i
OTH). Fast hans röst och låtar. Ja. Ja ja ja ja!


Well I am what you see,
I am not what they say,
but if I turned out to be,
could you love me anyway?


Passar även på att fråga i vilken genre en sådan låt passas in i?!

-

Hur kan man gå från osäker till ganska säker till nästan övertygad till nästan lika osäker igen på practicly no time at all?

image500
Okänd bild, tyvärr.

Rascal Flatts - Life Is A Highway

Annas och mitt sosoundtrack för resan till Tällberg blev (av flera skäl):



Lets see.. Jag slutade då klockan tio i fredags, fick skippa bilden. Pappa kom då och hämtade mig och så åkte vi hem till Anna och dem. We left the manor vid halv 12 nån gång tror jag för att vi skulle som sagt till Tällberg i Dalarna på spa-grejs med Anna, hennes föräldrar, morföräldrar, morbror, systrar, en med man och 5 barn. Jag sov nästan hela vägen upp, haha. När vi kom dit tog vi det lugnt, kollade lite på tv och så. Sedan gick vi och åt mat, världens buffé. Till frukost och lunch också då. Jättegott alltihop. På kvällen spelades det biljard, skojskoj. Dagen efter fick Anna och jag ansiktsbehandling, jätteskönt! Kanske inte när mina armar domnade bort och så, men i alla fall ^^ Vi tog ett dopp i den "kalla" poolen och bastade efter det. Spelade lite pingis gjorde vi innan behandligen också. Efter så tog vi det lugnt och jag spelade lite mer biljard och höll på att missa kurbadet vid två ^^ Tur att jag inte gjorde det för det var riktigt skönt! Jättemysigt, Anna och jag hade var sitt badkar i samma rum. Vi tog båda enbärsoljegrejs som var muskelavslappnande, hihi. Vi hade världens utsikt ut och så fick vi apelsinvatten och så stod det levande ljus därinne. Kruxet var när vi skulle ta av oss badrockarna och kliva i ><' Hahahhaha, snubben som visade oss in hade ju gått ut eftersom att han inte skulle stå där och glo medans vi näckade oss men seriously, fy fan vad vi garvade när han hade gått ut för badkaret var relativt högt, roligt att spreta på benen för att ta sig i när den andra ska stå mittemot och göra likadant! HAHHAHAH (Ni ska bara veta hur mycket jag garvar medan jag skriver detta). Aja, vi hoppade till slut i och fortsatte garva en stund. Kom på att jag borde haft mobilen med, så hade ni sett hur mysigt rummet var. Aja, vi hade lika kul när vi skulle ta oss upp igen ><' Anna ville inte ställa sig upp för hon hade typ fullinsyn in i ett personalrum eller nått, hahah. Men det fixade sig i alla fall. Alla borde prova kurbad, jätteskönt! Nog för att man fick en stor röd fläck på ryggen, men inte så konstigt då ^^

Efter det så spelade Anna och jag biljard i typ 2 timmar, och ni ska bara veta hur jag skrek och Anna sjöng där nere i källaren ^^ Det var verkligen jättekul!

Öh. Ja. Idag åkte vi hem. HAHHAHAHAHAHHAH! "Wouldn't I be an extraordinary girlfriend?" Åh, älskar våran humor alltså. Ja. You had to be there. Sen på vägen så lyssnade ju vi på våra mp3er och så men sedan så började vi mima väldigt extremt för att vi skulle gissa på vad den andra lyssnade på, sketakul ^^ Sedan körde vi hänga gubbe. Haha, extrema ord vi kom på alltså. Yeah!

          
Drog en Amanda (haha) när Anna klev ut ur toan, snöstorm på väg upp, mot middag, en del av stora huset, vår stuga, Anna läser vampyrboken som hon är helt kär i, Anna spelar biljard, jag spelar biljard haha, vår penisdörr, bästa sakerna vid en bilresa, Anna på vägen hem.


Kollade på One Three Hill. Som väntat blev man blödig ><' Snacka om att jag kommer att avlida när det slutar sedan.





- Ha en fortsatt trevlig söndag, nu ska jag återgå till She's All That  på femman med Freddie Prinze Jr.

LITE MOTTAGNING

DET FINNS LITE MOTTAGNING TILL ANNAS DATA SÅ JAG SKRIVER SNABBT ATT DET ÄR APMYCKET SNÖ HÄR. VI HAR ETT MYSIGT RUM TILLSAMMANS MED LINDA OCH DET FINNS MASSOR MED SAKER I STORA HUSET SOM VI MÅSTE PROVA. EH. JA, VI HÖRS KANSKE OM JAG FÅR LÅNA THE COMPUTER I LJUSHALLEN ELLER STORA UPPEHÅLLSRUMMET ELLER SÅ,

BYE!