Those three words are said too much.

- They're not enough.


Och hur väl kan man känna sig själv?



Godmiddag,

Nu har jag packat upp alla kläder och skit, pillat lite på min julklappar och svullat en aning. Jag åkte alltså till stan dagen efter skolavslutningen, i fredags, men pappa skjutsade mig först till Amanda för att hämta min mössa, sen burnade vi iväg till stationen och jag fick springa. Nog för att det visade sig att jag hann gå hela jävla vagnen innan tåget började åka men jaja. Mötte Anna och hennes vän i stan då, sedan gick Annapanna och jag och käkade på donken, yeah. (Anna, you owe me money!) Öhm. Sedan åkte vi hem och gjorde inget speciellt tror jag. Kommer inte ihåg ><' På lördagen åkte vi in till stan och shoppade färdigt alla julklappar. och svek Viktor, hahaha. Sooorryyyyy *peanut-rösten*. Sedan fyllde ju Anna då år i söndags! (: Massor med människor där. Jag var lite emo, ber om ursäkt för det Anna. Satt sedan uppe och väntade till typ 1 för att skinkan skulle bli klar ^^ Ja. Sedan var det julafton. Lika mycket folk då. Om inte fler? Öh. Aja. Det var iallafall trevligt, var lite trött men jag var väl inte den enda. Hahah. *tänker på de som sov i soffan*. Ja, men det blev iallafall Kalle Anka och sedan åt vi mat någongång efter det. hihi, så gulligt sen när alla satt framför tv och kollade på bolibompa först och sedan julkalendern. Direkt efter det bankade det på dörren, och alla flög typ fram, speciellt (hah?) barnen (förutom Oskar som hade somnat framför tvn). Hur som helst hade tomten varit där och lämnat en säck och ett brev där det stod att han hade mycket att göra och blablabla. Måste också säga att det såg lite underligt ut när Annas mamma kom in anfådd genom altandörren när barnen stod i hallen.. Skoja. Öh. askul. HEJ!

På juldagen kom alla barnen och en och annan släkting. Vi la ett stort pussel. Linda satt mest, från 11 då vi började, till 19,00 eller nått då det blev klart ^^ Och jag hade ju satt dit ett jävla träd helt åt helvete fel ^^  HAHAH!
 
Idag kom pappa och hämtade mig för att vi skulle till min uncle som fyller år. Ja. och nu sitter jag här.


         
Nicke, Anna sminkar sig och jag ser helweird ut, Anna at pizzerian, Elvis-tavla at pizzerian, Nicke, Anna är trött, julbordet, julgranen, brev från jultomten, Anna är glad.


Dagens låt: Old Habits Die Hard, Mick Jagger & Dave Stewart.

I thought I shook myself free
You see I bounce back quicker than most
But i'm half delirious, Is too mysterious
You walk through my walls like a ghost
And I take everyday at a time
I'm as proud as a Lion in his Lair
Now there's no denying it, a note to crying it
Your all tangled up in my head


Old habits die hard
Old soldiers just fade away
Old habits die hard
Harder than November rain
Old habits die hard
Old soldiers just fade away
Old habits die hard
Hard enough to feel the pain



- WOHOOO, LOFSDALEN PÅ LÖRDAG! *bilder från nyår 05-06*

image372 image370 image373

Nobody knows.

ALLA SÄGER GRATTIS TILL ANNA, HON FYLLER SJUTTON ÅR IDAG! :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D (http://coralfang.blogg.se/, daggmask@pa)

image356
Anna sweet sixteen ^^


Dagens låt: If Your Not The One, Daniel Bedingfield.

I don't know why you're so far away
But I know that this much is true
We'll make it through
And I hope you are the one I share my life with
And I wish that you could be the one I die with
And I'm praying you're the one I build my home with
I hope I love you all my life


AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH???????????????????????

- GOD JUL I FÖRSKOTT!

image357

I am only happy when I am on holiday.

JAG HAR FREAKIN' JULLOV!

Well, den dåliga biten är att jag typ inte kommer träffa the people förrän den 9onde januari. Men jag överlever ^^

Hursomhelst så var det en lugnt skoldag idag. Inte särskilt kul alls egentligen. Jag gick hem med Amanda till henne då, lite innan tvåtiden tror jag. Vi satt vid datan, spelade piano, slappade framför tvn och svullade. Ja och sedan gjorde vi i ordning oss ja. Vi gick förbi Malin och traskade sedan iväg till school ><' När vi kom dit så kom Kim fram till mig sa att jag måste knyta Björns slips ><'  Jaja. Vi sjöng och hade oss sedan var det betygsutdelning. Tänker icke skriva vad jag fick självmant för det låter för skrytaktigt. (Ja, jag är stolt).

Fatta vilket kramkalas det blir varje avslutning. Haha. Mysigt, alla är så glada =) *jag vet att ni alla älskar mina kvalitetsbilder*

                   

Okej, nu ska jag klämma in lite bilder tagna efter inlägget innan detta, som jag varit för lat för att lägga in.

         
Ljuset som skrämde mig, våran dessert på hemkunskapen ser ut som diarré, Milton och hans enorma kakbit, Jockes försvar till fötternas ställning var "de hänger ju bara, vadå emo?", Björn är jättesnygg, Jocke underifrån, små barn gormar och har sig i Täbycentrum, vikarien fotar folk, vikarien fotar Björn, Kim och Amanda var jättegulliga när de dansade på musiken!!!!!!!!!!!!


Åker till Anna och dem imorgon så no more blogg for a while. Men ni överlever nog.

- GRATTA MIN ANNA DEN 23/12 OCH HA EN TREVLIG JUL OCH HÅLL KÄFTEN! hihi. eller inte-

image355

Wounded.

Hahahha, wounded är fan vad jag är. Amanda, Malin och jag gick in i caféterian från syslöjden och vi tog då av oss skorna. Jaha, sen när jag kliver ut på golvet så halkar jag. Hhahahahhaha, slog i knät sedan så la jag mig ner. Malin och Amanda garvade väl typ lika mycket som mig. Sen tog de kort på mig när jag låg och sprattlade på golvet och sa att de skulle lägga upp på bloggen. Jävligt glad över att ingen var i caféterian då i alla fall, förut längre in där skitungarna spelade pingis. Jaja, sedan ställer jag mig upp och då säger de "tänk om du skulle ramla igen" och jag tar ett steg och ramlar igen. Fyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy fan. Ont? Ja. Dessutom slog jag Amanda rätt på handen med skorna i fallet ^^. Fan vad vi skrattade. Jag rullade över på mage och asgarvade. Började gråta för att jag garvade så mycket. Sedan kunde jag inte sluta gråta heller, och jag grät seriöst också. Verkligen asbölade typ. Fast samtidigt som jag skrattade. Fattade ingenting men aja. Vi tog oss sakta men säkert upp till enheten men halvvägs dit fick jag anfall och var tvungen att stanna. Jag bölade ju förfan asmycket samtidigt som jag garvade lika mycket ändå. När vi kom upp på enheten stod Isabella och Emelie, och Anna läraren och undrade vad det var med mig. Kunde seriöst inte andas för att jag grinade och skrattade. Hahahah, alla trodde väl att jag grät för att jag gjorde illa mig. Typ fyra lärare kom ut och frågade vad som hade hänt ><' HAHAH! Fick lite is till knät också. Fy fan vad muppig jag är. Sen efter blev jag jätte deprimerad. Undrar varför.. ><'

Okej, nu har jag skrivit asmycket om en helt ful sak. Juste, det var Luciagrej imorse. Helt ok. Fikade med klassen innan^^^Sedan var vi tvunga att lyssna på syslöjd-Ingers berättelse om tomtar i Holland eller nått. Kul. Jätte. Kul. Jättekul. (?)

Öh. Ja.  Har typ inga bilder från Luciatåget, eftersom att min mobil sucks. Björn var den som tog alla bilder ^^ Kanske kan baxa några av honom senare och lägga upp dem då.

Ja juste, vill ni se bilder på mig när jag har ramlat får ni kolla in
http://inloveanddeath.blogg.se/ och http://themaggot.blogg.se/. De kanske inte lägger upp några idag, men lovar att de gör de sen för att jag är snyggast och bäst. Eller inte. Snarare sämst. Kan inte ens hålla balansen. *skyller på sockorna*

   
Kim med hänglås i örat x2, Jocke, Milton och Johan på buss hem, fin bild på Milton *jag är så snäll bara för att han vägrar le på bild*


Dagens låt: A Bitter Song, Butterfly Boucher.

All I need is a bitter song to make me better, much better.
All I need to write is a bitter song to make me better, much better.


It found me to hold me, but I don't like it at all.
Won't feed it, won't grow it, it's folded in my stomach.


It's not fair, I found love.
It made me say that.
Get Back you'll never see daylight, If I'm not strong it just might.


All I need is a bitter song, to make me better, much better.
All I need to write is a bitter song to make me better.
I feel better, I feel better.


Bye! *snyggaste snyggingen idag. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH JAG DÖÖR!*

image323

Understanding is misunderstood.

Hallojsan, haha.

Nu är jag trött. Har vart ganska glad idag med om jag får säga det själv. Har inte gjort så mycket speciellt i skolan idag. hahahha, vi åkte skridskor igen. Fick skitont i ena vaden där det klämde, så jag klagade som faaaan.

 
AHAHAHAHHAHAHAHHAA, MATHIAS HAR TJEJSKRIDSKOR, *dör av garv medans jag är stolt över fotot jag tog*, Emma är het i sina sladdriga jävlar (dessutom är hon en liten pussy, för jag fick inte lägga ut en askul bild på henne i hjälmen. Så nu kallar jag henne PUSSY!)


Okej. Fy fan vilken värdelöst inlägg. Pallar heller inte att skriva dagens låt. Blir ingen. Blöö.

- Hej. --> Jag och Amanda på gymnasiemässan.

image318


I've found I'm scared to know I'm always on your mind vs. Say it ain't so.

Tja faaaaaaaaaaan!

Jag säger ojojoj, hon är på bra humör! :D

Mohahah, har varit det hela dagen. Ok, nästan hela dagen i alla fall. De två första timmarna var jag astrött, men sedan! Ni ska bara veta. Om ni inte såg mig så ska ni veta. För annars vet ni ju redan. Jaja, skitsamma. Grejen är att jag var på bra humör och det är feeeeeeeeeeeett c00lt. HAHAH ><'

Hade fysikprov. Tror att det gick helt ok med tanke på att jag inte orkade plugga särskilt mycket igår. Fick reda på lite betyg, najs alltså. *nöjd* hahah. Öhm, ja. Vad mer? JO! Hihihihihih, jag har fixat min data! Fick hjälp från sån där tekninsk supportgrejsimojs. Fixade cd-grejen, ominstallerade mp3-programmen och VOILÀ! Jag har nu massor  med nya låtar, *happy-face*. Nog för att Det tog typ 2 timmar och så allt som allt men whatever, GLAD, JAG ÄR GLAAAAAD!

Dessutom så lyssnar jag på the king, (behöver jag skriva Elvis Presley för att ni ska fatta så hatar jag er alla ointelligenta människor *morrar och fräser lite grann*)

HAHAHA, juste, ännu en sak jag är glad över. Eller, glad över vet jag inte, lite stolt för att jag är så finurlig. Jag tycker att det är så, jo fan, ROLIGT, att ingen av er förstår mina rubriker. Tror inte att ni gör det. Inte språkligt, utan innebörden. Men palla, man kan inte få allt här i världen. Ingen bryr sig väl i alla fall så tyst på den glada haggan nu.

Nej förresten, inte tyst ännu. Måste berätta att Amanda och jag sjöng Mad World (Gary Jules) på musikcaféet i torsdags. Spelade gitarr också. Hahahhah, jag skakade som fan alltså. Hursomhelst så spelade jag bara fel en gång ^^ Fyra på repetitionen så man blev ju liiiite nervig men aja.

       
Miltons übergulliga isbjörn som han gjort på syslöjden *gråter*, Amandas kissemiss Sulan (typ Stoffes men aja), Amdandas kissemiss Randy, Annas (eller Lindas) kissemiss Nicke, Jocke och Kim i ishallen på idrotten, HAHAHHAHA; Amanda puttar stabila Emma, Emma kör solo med sopen, Viktor på väg att bli fälld av Simon eller? Haha.


Dagens låt: Suspicious Minds, Elvis Presley.

We're caught in a trap,
I can't walk out,
because I love you too much baby


Why can't you see,
what you're doing to me,
when you don't believe a word I say?


We can't go on together,
with suspicious minds.
And we can't build our dreams
On suspicious minds.


So, if an old friend I know,
drops by to say hello,
would I still see suspicion in your eyes?


Here we go again,
asking where I've been.
You can't see these tears are real,
I'm crying.


We can't go on together,
with suspicious minds.
And we can't build our dreams
on suspicious minds.


Oh let our love survive,
or dry the tears from your eyes.
Let's don't let a good thing die,


when honey, you know
I've never lied to you.


-
Good evening, nu ska jag göra källförteckning på hemkunskapsfördjupningen (enda plugget för idag) SÅ JAG ÄR AAAASHAPPY!

image314


Good night, you princes of Maine... you kings of New England.

Idag har det firats födelsedag och pluggats. (?) Vid tjugo i 4 gick The Cider house Rules med bl a tobey McGuire. Jag typ.. älskade den. En riktig rävla typisk film som jag kan falla för. Jag grät.. massor med gånger, kunde inte sluta efter den var slut heller. (jag har varit lite emotional idag). Och låten som hela tiden kom vid de värsta ställena gjorde det verkligen inte lättare. *måste hitta* Dessutom älskar jag det faktum att den finns som bok.. ! 

Öh, jag är absolut normal idag.



Wihoooo, X-men 2 om en stund ! Najsnajsnajs. Och så kollade jag på Spiderman 2 igår, också najsnajsnajs. *hahahahhaha, Emma, do you know what I'm thinking? ^^*

Senare ska jag kolla på någon film med Kate Winslet, Jim Carrey och någon brabra skådis jag inte kommer ihåg just nu... såg att den hade fått 5 getingar av Expressen så tänkte att jag kan checka in den på 2an vid 22,00. Och så underbart att papi ska spela in Troja ikväll, så att jag kan kolla på den imorgon och dregla.. Hihi. *tänker på franskalektionen*

Dagens låt: Någon instrumental från The Cider house Rules.


-
HEJ DÅ ! *filmen har ju för fan redan börjat!*