Och där på golvet låg ett par stora, blåa ögon och stirrade frånkommet på mig, utan ett ansikte att tillhöra.

Allt verkar handla om liknande nuförtiden.

Några random bilder från en random vecka.

  

Mja, den senaste veckan har jag ätit ett fint litet äpple, fått ont i ryggen på idrotten, hjälpt Yvonne hitta jeans och varit barnvakt.

Idag skrev jag klart minnesberättelsen om när jag började fyran och på söndag ska jag leka med Amanda! (och hennes kusiner? hahah ^^)

Jag känner mig så pass glad att jag vill avsluta med en:

- "PUSS!"

Idag sken solen svagt bakom dimman.

Ungefär.

Och så har jag sett massor med fina höstaktiga träd på min 1 timme och 50 minuters resa (gånger två egentligen) och tänkte att på vägen ska jag fota ett så hittar jag inget. Blev då lite glad av att se dagens fina google-ikon. Om någon bryr sig.

Jag har massor med musik i huvudet. Och så har jag varit på ett konstigt humör. Flera för att vara korrekt. Typ de här, om vi gör det till musik:

   

- Nu borde jag väl skriva på det där förbannade jävla bajskorvengelska skiten. DET ÄR SÅ OTROLIGT JÄÄÄVLA ROLIGT!!!!!!

Jimmy Jansson.

När jag lagade mat lyssnade jag på en av många gamla idoler, hahahhaha. JIMMY JANSSON FOR THE WIN! Faktiskt så var Anna och jag typ kära i honom när jag gick i vilken klass då? Ja du, jag vill inte ens gissa. Men det var ett bra tag sedan. Det var typ den perioden i mitt liv då jag fick skivan och posters av min bror, för att han känner honom. (Fett coolt, jag vet). Ja, men jag började sjunga på en låt med honom när jag tvättade händerna, så jag grävde lite bakom de nyare skivorna et voilà! (nej, jag har glömt bort all franska typ). Så roligt att man kan alla låtar efter hundra år. Asmysigt. Jag kan beskriva skivan med följande ord: shalala, shanana, förälskelse & upprepning.


Rutig klänning, Myrorna, handboll, Amanicka & plugg.

Ohoy ohoy. (hahahha)

Vad har jag att berätta? (Ja, nu kommer ett sånt här fult inlägg där jag skriver om vad jag gjort. Hej.)

 Jo, att jag igår efter skolan stannade till i stan med Josefin för att jag skulle köpa en begärd t-shirt åt min mama. (Nej, hon skulle prompt (är det ett ord?) få den ifrån mig, istället för att behålla 69,50 av pengarna hon gav till mig och köpa den själv). Självklart slutade det med att jag köpte onödigt crap åt mig själv också. Denna gång klänning på rea (jättesöt, ihihihi) och Sagan om Ringen - Härskarringen  på dubbeldisk på Myrorna för 65 kr! Och förra veckan köpte jag Alexander - Ödets son, och Alexander, Ammons spådom  för 20 kr styck :) Plus två böcker till pappas påtvingade McClane (?) samling när Viktor och jag var där. Hihi.

Sedan när jag kom hem var det meningen att jag skulle plugga lite crap, för att jag har rätt mycket att göra till nästa vecka. Prov i SO, 10 frågor om Chile, ett fördjupningsarbete om kvinnlig könsstympning på engelska, en muntlig redovisning om det och ett utkast av en berättelse om ett minne. Plus att jag skulle mejla en presentation om mig själv på spanska igår. FETT LOL!  Dock blev det bara ett mejl och lite lite lite läsning som gjordes.

*ahem*

Idag steg jag upp fem över åtta, pigg som få *host*. Eller, jag var inte så extremt trött. Det var skönt att få sova i.. *räknar* typ lite mer än 10 timmar. Åkte iväg och handlade och gick sedan hem till Viktor. Han skulle spela handbollsmatch så medan han hade samling i en timme gick jag hem till Malin. Jag lyckades plinga på fel hus innan, de målar om och jag gick till huset brevid där ett vettskrämd liten flicka stod. Jaha?!  Vi gick iväg och köpte godis och mötte bl a Mrs Turner und Inger. Missade första 20 minuterna av matchen (förlåt Viktor) och jag kände mig fett taskig, för det var den första matchen jag skulle se.. Ja, så kommer vi in där och ska vara smidiga och stannar innan för dörren och blablabla. Lamporna över ena målet slocknar och jag fattar att det självklart är jag :) Domarn blåste och det kändes som att alla skrek på mig. Jag lutade mig igen så att lamporna tändes igen sedan ville jag dö :)

I alla fall så var det faktiskt mycket roligt att se på matchen. Dock förlorade de med fem bollar typ. Jaja.

Det var typ min dag. Eller, som vanligt fick jag låna pengar av Viktor och sedan stressa till bussen där jag mötte Matte och Elin. (Elin var lite lagom skum som vanligt :))

Och jag pratade med Amanda i 50 min idag. Mycket trevligt, som vanligt. Vad jag saknar henne. Fan. Vi ska leka i helgen. Gissa vad vi ska göra!!!!!



- Imorgon ska jag plugga sönder mig själv. I alla fall låtsas. Eller va?

Mamma Mia!

Jag sa nog aldrig att jag såg Mamma Mia!  med Linda och Yvonne förra veckan... Hur som helst så tyckte jag verkligen att den var jättebra. Jag fick en varm känsla av den och det gick hur fort som helst! När de dansade, sjöng och allting. Miljön var så mysig, jag önskade verkligen att jag var där, med i filmen! Jag blev verkligen glad av att se den och så ledsen att den tog slut så fort (precis som musikalen på Cirkus för typ mer än två år sedan). Vi ville verkligen inte gå där ifrån, och de hade redan sett den två gånger, haha!

Jag måste dock hålla med Linda om att Pierce Brosnan sjöng.. jag vet inte vad. Inte vackert. Konstigt tyckte jag att det lät. Det skiljde sig så pass mycket från alla andra så det blev fett skumt. Dessutom var det en pina att se honom göra det också. Men annars tyckte jag att han passade i rollen som Sam.

Hon, Amanda någonting, som spelar Sofie, hon sjöng nog vackrast. Men jag måste säga att Meryl Streep passade bättre än vad jag trodde. Dock så tyckte jag att när de mimade och sjöng i hela filmen igenom så såg det inte särskilt... trovärdigt ut? Jag vet inte. Men jag är absolut inte besviken! :D


Höstbröllop.

Jag har så förbannat ont i ryggen efter igår. Jag, Linda, Anna och Simon jobbade nämligen på ett bröllop. Jennys mans systers bröllop. Vi välkomnade gästerna på festen, hängde upp jackor, serverade champagne och annan dricka, fyllde på buffén osv. Snacka om hard work. I nästan tolv timmar var vi där. Frivilligt ställde vi upp, men vi fick betalt i alla fall till slut. Snacka om att det var stressigt mellan varven. Aslitet kök där vi skulle få plats med alla mat. Fötterna värke som sjutton. Det blev lite glest med mat mellan frukost och middagstid. Tårtan var den godaste jag ätit i hela mitt liv. Hur som helst var ändå en rolig grej att ha gjort!

Vi glömde att ta bild på våra fina kläder. Vi alla hade vit skjorta (shorta, ahahahahha), svart väst, svarta byxor och en orange scarf (temat var orange, typ till hösten). Fett synd.


Il buono, il brutto, il cattivo, The Adventures of Robin Hood & One Tree Hill.

Yes, Amanda och jag såg som sagt Den gode, den onde och den fule.  Det tog sin tid då jag (vi?) var rätt trött(a). Jag hade faktiskt trott att det skulle vara en hjältefilm med dessa tre som en trio. Någon flicka som de kanske räddar osv osv. Men hell, so wrong man! Men det var nog tur det, annars hade jag nog spottat lite på den. Men faktiskt så tyckte jag att den var rätt bra. Asfult att de har lagt till ljudet i efterhand. De hade allihopa världens sämsta mimik (?), precis som i King Kong från 1933. Fast kanske var det en del av charmen.. Jo, ett gott skratt fick vi oss allt. Men jag kan inte förstå att det var typ 40 år sedan denna film spelades in. Clint Eastwood såg typ likadan ut som jag ser honom som nu. Fast ja, jag kan behöva uppdatera min syn lite, för nu såg jag en bild. God damn, han såg ut som ett... lik? *rysning* Men nej, vi håller oss till en hunk vid 1966.




Idag såg jag Robin Hoods äventyr, som jag gav till min papi i födelsedagspresent. Jag blev absolut inte ångerfull som jag kunde tänka mig bli. Då syftade jag på att den kanske inte var så bra för priset (ja, jag är fett snål). Men faktiskt så kan jag förstå att min pappa har talat så gott om den. Ok, han gillar den som jag gillar... nutidsfilmer. Men jag gillar den för att den var.. inte som jag hade förväntat mig. Inte asstel som jag hade föreställt mig att en historisk film från 1938 skulle vara. Den var rätt skön. Lite lagom rolig och det såg askul ut när de sprang och "krigade", för då speedade de filmen liksom. Haha, de såg ut som små sprattelgubbar i jokerkläder (inte nyaste Batman-jokern kanske........!). Denna special edition var ju färglagd av något speciellt.. företag? Dunno exactly, men det var väldigt snyggt gjort måste jag säga, även då jag hade velat se den i svartvit också. Men färgläggningen var inte som t ex iKing Kong  från 1933, för visst var den jävligt kass, Amanda? Och något jag satt och funderade över var hur det kommer sig att det inte verkade som att ljudet var inlagt i efterhand som i Den onde, den gode och den fule.  Den var ju fan inspelad 28 år senare?! Antingen måste det vara så att de i Robin Hood var extremt bra på att mima osv, eller så var det någon speciell grej när de spelade in den andra. Hm.... Anyways, det var fan en bra film (:



Och sedan så hoppas jag att alla mina One Tree Hillkompanjoner inte missade att det idag var det fortsättande avsnittet på säsong 5, just där det blev uppbehåll (heter det uppbehåll eller uppehåll? Dagens fråga det.)! Hur bra som helst. Jag blev helt till mig av lycka när jag såg det i tidningen. Såg också att det kommer visas ännu en säsong!



- Och imorgon ska jag förmodligen se Mamma Mia!

Den onde + den gode = den fule.

Vilken fantasifull rubrik.


Såhär ligger det till, era små jordbor: Amanda sov hos mig igår! Jisses vad jag hade sett fram emot det under dagen. Annars brukar det vara så att jag alltid är rätt trött, men inte denna gång. Hela dagen hade jag varit halvt speedad i skolan osv. Betedde mig säkert som en idiot, haha.

Anyways så såg vi på film, käkade kebab och frukt (och chips till frukosten), slumrade, kollade på massor med bilder, tog roliga bilder (haha, bara för att jag sa att vi aldrig brukade ta några bilder så där när vi sågs. Och jag lovar, dessa är bland de fulaste jag sett på väldigt länge alltså) och låg och pratade i timmar. Det är helt underbart att prata med Amanda! Och eftersom att vi inte kan gå till vårat place längre så har vi extremt mycket att ta igen varje gång känns det som :)

Så nu sitter jag här. Jag lyssnar på bandit (bara för att pratade om att vi inte gjort det på länge osv) och funderar på om jag ska slänga upp några av bilderna. Men det är väl nästan självklart, eller hur? Jag vore inte klok som i vanliga fall annars! Hahahaha.

Jag kommer förmodligen behöva fly landet efter detta. Antingen för att jag inser att möjligheten finns att någon faktiskt läser min blogg. Eller för att Amanda kanske vill strypa mig. Well well. Jag har alltid velat haft min bild ovanför ordet WANTED.  Fett awesome.

     

- Amanicka is the shit!

  

Heroes freak.

Ja, jag vet att jag borde typ läsa de där sidorna om integritet osv men fan. Jag pallar inte. Crap. Åh. Nej. Jag sitter bara här och längtar tills klockan är nio, för då börjar andra säsongen av Heroes!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D Malin och jag, hihihi. Även fast hon redan har sett skiten typ ^^ Sedan ska jag nog kolla på Idol innan.

Well, i princip ville jag bara få lägga in en bild från Heroes, hahaha. LOL!

HAHAHHA, JAG ÄLSKAR HIRO! SÅ SÖÖÖÖÖT! Jag kan seriöst börja gråta för att är så gullig ><'  Titta, nu ska jag lägga upp bilder på honom, hahahhaa.

  

Haha, kvalitetsbilder for the win. Jaja. Måste äta någon, sedan kanske göra samhällskunskapen och sedan tv sedan ska jag lätt slagga vid tio. Fett skönt!

- * vet inte hur man säger hej då på spanska..... Hóla då!*

 

Söndagssvull och bilder på 9a & 9b.

Ohoy mate.

Det är så här att jag inte riktigt minns vad jag skulle skriva. Så ja. Jo, nu haha. Jag träffade ju förfan Amanda i söndags. Jag gled dit och bl a så fick jag äntligen de efterlängtade fotona från avslutningsmiddagen, skolavslutningen och balen! Asroligt jao. Uhm. Jo, vi spelade självfallet GH (2) och Amanda och Stoffe tyckte att jag hade blivit bättre (a) (jag visste att de där 9 timmarna i Värmland skulle vart till någon nytta... LoL.)

Japp. Efteråt så åkte Viktor och jag hem till mig och åt stuff som var kvar efter pappas födelsedagsfirande. Hälften är fan kvar fortfarande typ ><'

What else? Jo, jag sov i Bromma yesterday. Tjänar typ sådär 1 timme och 20 min eller så. Dock hade vi idrottsdag på Gärdet (?) idag. It sucked och jag kände mig inte så himla taggad. Efter typ en halvtimme eller nått så drog jag och Lahiza därifrån, hahaha. Kebabpizza...........*drool*



 
                 

- Hej! (överdos av Metro typ. Då ser man ut som på följande bild)


HAHAHAHHAHAHA!!!! *sälögon*