Kommande 8 dagar med Emma.

Nu så jävlar. Eller ja, inte nu  men snart! Jag ska åka till Emma idag. Sover där och imorgonbitti åker vi till Gotland med hennes familj. Jag tror att jag dör. Jag tror att det kommer att vara apnajs, jag. Jag lär ju inte få någon slags datorabstinens direkt. Och ingen kommer att få abstinens av min frånvaro heller. Kanske pappa då. Han lär vara smal när jag kommer hem, haha. Eller, det kanske bli mågra för många bullar istället. Well, we'll just see about that. *rör ögonbrynen konstigt* (nej det är meningen att ni inte ska fatta om ni inte heter Anna och jag är er faster).

- Jaja, farewell little *svordom*


HHAHAHAH, JAG TROR JAG DÖR!!!!!!!!!!!!!
Tagen -06 någon gång om någon undrar.


Jag är en badanka.

Time flies, time diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiies. Glooooooooooooooooooooooooooooooryyyyyyyy. One blaze of gloooooooooooooryyyyyyyyyyy. GLORYYYY!


Ja precis. Idag var jag kände jag mig halvt nyvaken när Frida, Emma och jag åkte för att bada. Slutade väl med att vi höll oss hemifrån i närmare 5 timmar eller så. Vi käkade kebab, glass, chips osv. Feta barn är feta pga av deras gener (eller nått) eller för att de äter. Våra föräldrar är nog inte så feta.

Jag langade också med mobilen i plastpåsar ut till flytbryggan, hihi ><'

         
 

Mja. Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Tänker på min packing, som ska vara så lite som möjligt. Grr. Jag blir galen på mig och mina kläder.

- Jag är på god väg att förångas.


Dagbok?

Jag vill ha en dagbok. Vad roligt. En sån där jag och Anna och jag stod och petade på flera gånger. En sådan som finns för 1, 3, 5 eller 10 år. Det är massor med roliga saker i också. Jag tänkte önska mig en förut, men sedan kom jag på att jag inte skulle orka. Jag tyckte att denna blogg räckte. Men nej, det tycker jag inte längre. Det här är inte ens nära på samma sak. Så vad gör jag åt saken? Jo, jag gör en ny blogg nu tror jag. En som man inte kan söka på liksom. Det ni.


Shopping, kvällsdopp & Benjamin Syrsa var tidig i år.

Emma och jag åkte till Sundbyberg och sedan stan. Frida skulle också följt med, men så blev det inte. Jag köpte lite crap. Allt på rea typ. Jeans, t-shirt, bikini-överdel, badshorts. Sedan 3 böcker, men med ett pris på 10 kr styck så är det ju som världens jävla rea i alla fall, hihi!

Emma och jag drog hem och käkade middag. Ok, min bestod av typ frukost. Sedan åkte vi och tog ett kvällsbad med Frida. Mys. Vi är stammisar på handlarn, lol.

     

- Jag sket nästan på mig när det flaxade in en enorm syrsa i mitt rum igår kväll. Övervägde faktiskt att väcka pappa. Men jag kämpade med mitt sinne i en kvart.

En ung Nicholson & Edward Scissorhands.

Häromkvällen tänkte jag tömma min hårddisk på dvd:n genom att kolla på något för att sedan radera det. För började jag se på en film från 1970 med Jack Nicholson. Han pratade skumt, haha. Anyways, jag orkade inte se på skiten. Istället blev det Edward Scissorhands.  Herregud. Tim Burton så det bara skriker om det ><' Men det var rätt bra ändå, haha. Lite skoj. Eller ja, lite och lite, jag garvade rätt mycket. Verkligen fult med pariodin på det fina idylliska villaområdet. Matchade med dörrarna och kläderna och allt, haha. Men allvarligt, jag ville typ gråta så fort Johhny Depp filmades. Han såg så hemsk ut, och så när han pratade blev det... nej jag vet inte ><' Och Winona Ryder är en rätt cool skådis tycker jag :o

 

Dagar av bilder.

Jag lyssnar på Mamma Mia-soundtracket på svenska igen. Hihi. Now you know!

Anyways, Elin dissade idag. Så Emma tog sin bike hit. På väg ner till (heter det strand? ni fattar, badplatsen lol) så ringde vi Frida och hon mötte oss vid le handlarn som inte heter handlarn. Vi köpte godis och glass och badade. Hahah. Det tog lång tid innan vi kom i, men ja. Lite bättre efter några gånger, haha. Ja. Vi gick sedan och delade på en kebabtallrik. Badaade mer. Emma åkte. Frida och jag stod och kastade en boll. Gick/cyklade hem.













Det var mysigt. Det var sommar.

Jag har svullat. Igår och i förrgår var jag hos Viktor. Det var varmt och lika blått som idag. Fett schteeekiga dagar. Det är najs.

    

Snart kommer nog Viktor hit.

- Vinnaren tar aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaallt!

"Tre idioter tog livet av varandra på badplats".

Nej, jag har ingen aning om vad jag menade med det faktiskt ^^ Om ett tag ska jag i alla fall bada med Emma och Elin. Skojs! Konferenssamtal är något att tänka på faktiskt.. ><'


Oceans Twelve, Viktor är hemma & en gammal klasskamrat.

Jodå, här kommer en salig blandning av lite stuff. Sedan om det är intressant vet jag inte, but has that ever stopped me?

Igår såg jag på Oceans Twelve. Det var roligt, hihi. Eller, den var rolig rättare sagt. I början fattade jag ingenting, men det klarnade. Mjo då.. Vad ska jag mer säga? Den var ju Bra :o



Idag var jag hos Viktor. Vi spelade kort (lol), gick till Milton, gick till centrum och köpte glass, gick till Teo och gick hem. Det du!

Sen när jag loggade in på msn efter middagen hade någon addat mig. Människan var inne det var André! Asroligt! Vi gick i samma klass i fyran och lite i femman. Haha, hur kul som helst. 

- Nu.. antingen Prison Break eller något. Eh? Dunno. *burp*

Prison Break & Batman Begins.

Yeah. Vet ni att runt ett-tvåtiden på natten så visas Prison Break från början. Tv6 is the shiat, jao. Eller nått. Ja, jag har ju då aldrig sett på det och förra veckan började säsong 1. Glömde i och för sig det, men med lite googlande så fann jag lite hjälp. Satt då igår i några timmar och såg de fem första avsnitten! Sedan att kvaltiteten inte är den bästa... ja det suger helt enkelt men nu kan jag spela in skiten och se på tv:n! *glad*



Och igår såg jag alltså Batman.  Det var mycket bra måste jag säga. Och mycket läskig .______. Jag blir fett rädd, haha. Jag ryser när jag tänker på fågelskrämman. Och när Bale var Batman blev hans röst också läskig! Och nu längtar jag otroligt mycket till den gången Amanda och jag ses efter Gotland/Grekland, för då kan vi se The Dark Knight  :D Btw, jag tycker att Morgan Freeman är gullig (a) Och Michael Caine är skoj.

 

- Aloha!

The Ladykillers, Timeline, Se Upp För Dårarna & Shaft.

Hos Amanda i fredags såg vi först en film med Tom Hanks (som var fett gammal och skum). Den hette The Ladykillers . När jag såg namnet tyckte jag att den borde vara läskig, men det var ju världens komedi typ. Ok, kanske inte världens men rolig var den. "You brought your bitch to the waffle hut?!" Hahahah. De låtsades vara musikanter av äldre slag för att kunna bo hos en tant för att enklare kunna råna ett kasino... Mjo du. Haha.



Sedan såg vi Timeline  med Gerard Butler, Paul Walker och en från Cashmere Mafia. Jag tyckte faktiskt att den var bra. Arkeologer reser tillbaks i tiden på något skumt sätt, för att hämta en pappa. De kommer till 1300-talet när det är krig mellan Frankrike och England... osv!




Denna tillägnar jag dig, Amanda! Hihihihih.


Igår kollade jag då på Se upp för dårarna. Den var faktiskt helt ok. Och den var till och med svensk, se där! Lite mixad handling måste jag säga. Men ja. De vill bli poliser. Alot going on, typ. LoL. Men ja. Lite halvrolig sådär.



Efter den gick Shaft  och faktiskt, den var rätt bra. Typ jordens muppigaste musik och så men den var lite rolig och så. Fett skum polis Samuel L. Jackson var, hahahah. "Shaft!" *sjunger* Och hans jävla mössa. Christ! ><' JUSTDET, hehehe. Jag hade ingen aning om att Christian Bale var med, Amanda! Och så var han tvungen att vara en ond jävla rasist.... Btw, jag tycker att han ibland påminner om Micke... vad heter han? Typ, programledare osv. Är han inte komiker också? Han med typ ärr i hela ansiktet. Eh? Micke Tornving hette han visst. I det där onda utrycket i alla fall :o

 

Och Bale ser vi igen ikväll, i Batman Begins!

- Bye peoples! (hahahha, "Peoples". Någon som sett Shaft  eller?!

Jag har "kinesat" hos Amanda.

Tjolahopp. Eller nått.

Åkte då somsagt till Amanda igår. Innan hon kom med tåget köpte jag vindruvor. Sedan kramades vi (haha) och gick till Lidl där hon köpte melon och sharonfrukt.. Gick hem i solen. Åt middag. Spelade Guitar Hero. Chillade vid tv:n. Åt nybakade kanelbullar och drack mjölk. Åt melon, vindruvor, ananas och sharonfrukt hela kvällen medan vi såg två filmer. Åt chips och drack läsk. Pratade. Gick upp och borstade tänderna. Tänkte sova. Pratade Dan Brown-böcker och Förhäxad till halv fyra. Somnade. Vaknade. Åt frukost. Handlade på Ica. Såg Malin med halv familj. Åt lunch. Spelade GH3. Satt i trädgården. Åt glass med fruktcocktail och strössel. Degade i hammocken. Fick skjuts hem. Amanda övningskörde växel, yeah.



   

- The end.


Allmänt sådär. Inget vidare, eller hur?

Fartyg och cykel. (hihi, en rebus! Lista ut den och du får en puss på kinden!)

Dagarna går rätt segt. Jag gör knappt någonting. Degar. Läser lite om jag orkar. Degar lite till. Kollar på tv. Ok, jag har ju träffat Frida i allafall. I förrgår gick vi en liten kvällspromenad. Igår med typ, satt och gungade och gick till sist hem till mig och spelade kort. (Det var igår jag garvade som faaaan när Viktor gav telefonen till hans kusin m.fl. Bildbevis i Fridas blogg...) Idag gick vi en promenad igen. Annars har det vara lika händelselöst som vilken annan luffardag. Urk. Det märks att jag har haft sommarlov ett tag nu. Det brukar bli så för mig då.

 

Som sagt. Jag ska slagga hos Amanda inatt. Najs. Vi har inte setts på nästan 3 veckor, dude. Horrible. Men det ska bli skoj! Äta frukt, kolla på film och chilla. Yeah! Det känns ändå inte som att dagarna går så segt när jag tänker på att det bara var två dagar sedan vi bestämde det. It's D-day aldready! Coolt. Snart går jag väl i skolan och ser tillbaks på sommaren med en aggressiv blick, för att jag gjorde så lite. Jag skulle ju läsa en massa? Jag har väl knappt läst en tredjedel av en bok. Tillskillnad mot förra året då jag läste närmare sex stycken. Ok, ingen var i och för sig på engelska...

Jaja, jag lämnar huset om en halvtimme.

- God speed! (heheheheh. Ååååh, jag vill se Pocahontas.......)


Har man tråkigt så har man. Har man tråkigt så
gör man en jordgubbe med häftmassa. Bite me.

Human Trafficking och kommande filmer. (!)

Ohoy, som Amanda säger. Igår såg jag klart den andra delen av Human Trafficking. Alltså, den filmen var fan bra. Jättehemsk och så med, jag mådde typ lite illa. Jag förstår mig faktiskt inte på människor. Överallt blir flickor (och pojkar) bortförda och sålda för någon timme eller så till några jävla pedofiler eller nått. Usch. Överallt. Filmen visade hela USA typ, Filippinerna och Ryssland. Nej, men det var fortfarande en spännande och lärorik film. Kriminalgrejer och så. Tja.




Just det. Det är trevligt med onsdagar när det kommer en ny tv-bilaga, haha ^^ Sitter alltid och kollar igenom filmerna. Dock glömmer jag alltid bort hälften. Så när jag kom till söndagen blev det för mycket. Huuuur mycket bra filmer som helst fram till dess (: *harklar mig*

Ikväll: 
- Saw  går på kanal 5 tror jag. Ska nog spela in den och se den imorgon.
- Constantine  går på tv6. Antingen ser jag den eller så skiter jag i det och kollar på American idol ^^

Imorgon:
- Little miss Sunshine  går på någon filmkanal, Amanda! Den är med på listan :D Asgullig film ^^
- Timeline  med typ Paul Walker och Gerard Butler på tv4! :o
- Saw 2.  Amanda och jag kanske kan se den om jag sett ettan före ^^
- Freedom Writers  på någon filmkanal, Amanda verkar lite intresserad. Hilary Swank är med!

Lördag:
- Se upp för dårarna på tv4+. Omtalad? Ja.
- Shaft  på tv4+ har jag bara hört om. Samuel L. Jackson. Någon som vet att de pratar om den i En prinsessas dagbok? ^^
- Mansfield Park går på någon filmkanal. Damn. Jag vill se. Älska Jane Austen-filmer!
- Gangs of New York  med Leonardo DiCaprio på tv4. Rätt bra. Lite halvudda miljö sådär. Cameron Diaz är också med. Men den är lite spännande!
- American History X på tv4+. Den måste alla se en gång. End of story.¨
- Van Helsing på tv3 på natten! Jag älskar den ^^ Hugh Jackman dudes! Dracula, Frankenstein osv (: Den är awesome. Speciellt bonusmaterialet ><'
- Azumi (har jag bloggat om inte så länge sedan... 
titta här!  ) ännu senare på tv6. Jag ska nog spela in slutet, typ sista timmen efter Van Helsing. Det finns ju trots allt en uppföljare och jag gillar denna ninjafilm (:

Söndag:
- Batman Begins går på tv3! Yeeeeeeees. Klart att den gör då, nu när The Dark Knight  kommer ut. Så det är bra, nu kan jag se den och sedan den nya (:

Okej, jag inser att detta kanske var lite... LOL att jag skrev. Hur mycket filmer som helst. Men vi kan se det som en mycket god gärning. Jag meddelar ju er om filmer, eller hur?

LOOOOOOOOOOOL. Ingen läser ändå. Men jag älskar film, så what to do? Jag passar ju på att blogga nu när det inte åskar och har sig.

- Adios, eller nått. A church is burning.


Och sedan blev jag utmanad.

Du:
Ditt fullständiga namn:  Vill jag inte tala om (:
En hemlighet du nu tänker berätta: Jag älskade min röda pocahontas-tröja när jag var liten.
En vän du älskar: Amanda.
En dag du alltid kommer minnas: Hm, det är nog ett par stycken. Förrgår är kanske en av dem.
Någonting du ser fram emot: Att träffa Amanda imorgon!
Någonting som betyder så mycket för dig, att du skulle dö för det: Människor kanske? Hatar såna frågor.

kan du gå utan smink:  Annars skulle jag väl inte ha kommit långt denna sommar?

har du svårt att släppa in andra i ditt liv: Nej det tror jag faktiskt inte.

har du slagit någon riktigt hårt: Ja (: Säkerligen har de fått ont, hihi (Amanda!) HAHA

vem ringde dig senast?  Min farbror ><'
vem kramade du senast? Min farbrors fru.
Smart: Att krama henne? Va, hahahah. Är jag smart? Ja, det stod ju det i Amandas block förut (a)

Har du opererat dig: Att knäcka tillbaks en arm är inte en operation, så nej.
Har du cyklat omkull: Om jag har!
Har du sjungit i duschen: Hahaha, absolut.

Vad är det näst bästa med dig: Det näst  bästa? Wot. Jag vet inte ens vad det bästa är. Jag är så tråkig att jag garvar åt mig själv (:

Vad är det sämsta med dig: Att mitt humör påverkas väldigt lätt.

Skostorlek: 37-38 typ.

Bor: I en torr liten by i skogen.

Trivs du där: Inget större fel egentligen. Bortsett från att det tar hundra år innan man kommer någonstans.

Vad pluggar du: Inget? ^^ Snart sam-beteende på gymnasiet. lol.

Sport: Matätning?



FAVORIT:

Låt just nu: Tror inte att jag har någon.
Pryl: Min nya mobil (a)
Film: Vet jag verkligen inte
Lärare i skolan: inga kommentarer!
Plats: Min säng är bäst.
Frukt: Just nu.. kanske mandarin eller vindruvor.
Dricka: Varierar mellan Dr Pepper, Fanta, mjölk och vatten. Typ. Iste?
Ha på mej: Något skönt.


FRAMTID
Vill du ha barn: Ja.
Kommer dina betyg vara tillräckligt bra för att gå vidare till gymnasium: Ja.
Finns det någonting du vill göra innan döden: Massor?

Var tror du att du befinner dig om tio år: Herrejesus. Jag jobbar väl förhoppningsvis.


RÄDSLA
Känner du att någon/några går för långt ibland: Eh, ja?
Har du känt att någon förföljer dig: Nje, inte direkt. Eller jo, en gång i stan med Anna (:
Har du blivit överfallen någon gång: Nej, det tror jag inte.
Går du runt och undrar över att hemska saker ska hända: Ibland.
Tror du att det finns svar på saker där ute som du inte kommer gilla: Jag antar väl det?
Är du rädd att folk ska uppfatta dej fel: Nej, jag accepterar nog det för det mesta. Annars tänker jag mest på det efteråt och garvar åt mig själv.


ÄRLIGHET
Har du rökt: Nope.
Har du sagt hora till en lärare: Kanske... ><' Inte så högt med mening att såra (a)
Har du legat på sjukhus, på grund av narkotika eller någon annan sorts drog: Nej? jag blev drogad där!
Tar du droger: Men nej.
Har du svikit någon: Absolut.
Har du tänkt tanken att mörda någon: Ja då.


Små skit bara:


vad står de i ditt 6 sms och vem är de ifrån: "God morgon du  vackra prinsessa som på abottsvägen bor, inte allt långt ifrån ett gäng av kor. :D" HAHAHAHA. Hej Viktor ^^
har du någon gång klätt dig horigt: Nej det hoppas jag verkligen itne.

vilken färg har du på din mobil? Vit(?) och brun. Och en blå grå!

vad gör du nu? Lyssnar på Simon and Garfunkel.

Mobiloperatör: Comviq och Telenor...

Är du en van porrklubbsbesökare: Whatahell. Ja?

Antal kuddar i sängen: En.
Bläck eller blyerts: Varierar.

Kan du laga mat: Det kan man kanske påstå. Det går oftast ner i alla fall ^^

Är du aktiv i skolan: Inte så mycket som jag borde vart kanske.

Vilka instrument kan du spela: Jag kan några skitlåtar på gitarr..? Och två på piano, haha.
Blir du bra på kort: Oftast inte.

Hur gammal är du om fem år: 21 :o

Har du stationär eller bärbar dator: Stationär.

Tycker du om kaffe: Verkligen inte.


LYCKA

En enda fråga
Är du lycklig:
Jodå.


Jag utmanar: 

Amanda, Malin och ja. Inga fler bryr sig tror jag.  


Lalalalista..

1. När gick du upp idag? Halv tio typ.
2. Diamanter eller pärlor? Errh, dunno. Don't care.
3. Senaste filmen du såg på bio? What happens in Vegas.
4. Favorit-TV- program? One Three Hill, Heroes, Grey's.
5. Vad åt du till frukost? Müsli och lite bröd.
6. Vad är ditt andranamn? Har inget.
7. Din favoritmat? Jadu. Låter kanske hemskt mot djuren, men jag älskar typ kött?
8. Vilken mat gillar du inte? Kroppkakor. *ryser*
9. Favoritchips? Grillchips är mums. Sourcream and onion med. Paprika är gott. Allt? Gräddfil..... Allt som sagt.
10. Vilken är din favorit-CD för tillfället? Typ, Mamma Mia :D
11. Vilken bil kör du? I don't drive.
12. Favoritmacka? Just nu är det Hönö eller nått, tack vare Emma ^^
13. Vilka mänskliga karaktärsdrag kan du inte stå ut med? Uppblåsta, självälskande och så vidare.
14. Vilka är dina favoritkläder? Sköna kläder är skönt. Hihihi.
15. Om du fick åka vart du ville på semester? Ooooh. Jadu. Någonstans varmt och billgt? ^^
16. Favoritklädmärke? Nej, don't care.
17. Var vill du dra dig tillbaka? Typ, Afrika? Eller, vart som helst med folk jag tycker om.
18. Favorittid på dagen? Beror alldeles på.
19. Var är du född? I Manila. Typ?
20. Vilken är din favoritsport att se på? Fotboll var roligt när det var EM. Annars funkar friidrott faktiskt.
21. Coca Cola eller Pepsi? Läsk? DR PEPPER :D
22. Fotboll eller ishockey? Fotboll.
23. Är du en morronmänniska eller nattuggla? Olika, är dock rätt morgonpigg. Ibland får jag ryck och vill sitta uppe hela natten.
24. Pedikyr eller manikyr? Omg, stop touching meeeeeeeee!
25. Några spännande nyheter att berätta för oss? Nej, från mig hörs det sällan något nytt.
26. Vad ville du bli när du var liten? Lärare. (omg)
27. Bästa barndomsminnet? Oj. Nej, vet inte.
28. Varit i Afrika? Tyvärr inte.
29. Nånsin rullat in någon i toapapper? JA! På Jonathans kalas i typ 2:an eller 3:an (:
30. Varit med om en bilolycka? Nej inte riktigt. Kört i diket. Och med bussen? ^^
31. Favoritdag i veckan? Lördagar är najs.
32. Favoritrestaurant? Eh? Den där första på Kreta!
33. Favoritblommor? *prosit*
34. Favorit-snabbmatsrestaurant? McDonald's välkomnas alltid.
35. Äger du en cykel? Yep. Eller typ 3 :)
36. Vilken affär skulle du välja att utöka ditt kreditkort? Alla med stuff som jag vill ha kanske? (a)
37. Läggdags? Blir nog runt ett ikväll.
38. Vad lyssnar du till just nu? Surret från datan.
39. Favorit färg? Grönt är skönt.
40. Hur många tatueringar har du? Noll. Någon gång kanske jag vill och vågar.

Nu när jag gjort denna lista, tror jag att jag kan ha gjort exakt samma förut... ><' LoL Hahahahaha, faaan. Ja, jag hade gjort den ^^ 
http://hemsk.blogg.se/2008/march/hej-jag-har-inget-liv.html#comment  . Sedär ja.

Ett platt inlägg.

Idag åt jag toscakaka och drack Dr Pepper. Det var otroligt gott, bortsett från att min Dr Pepper inte var kall. Det var varmt ute. Jag åkte på en slingrig väg. Jag kommer ha tråkigt fram till klockan 23,00. Då börjar Human Trafficking  på Hallmark. Är det inte den andra delen blir jag förbannad.

Just fan, jag ska sova hos Amanda på fredag. Det ska bli apkul! :D


Green Street Hooligans, Tomb Raider & Idol goes Beatles (LOL).

Häromdagen såg jag Green Street Hooligans  med Viktor. Den var bra. Han tycker att den är grym. Jag tycker att det är bra... och jobbig. Typ, mentalt jobbig. Nej, usch. Ingen sheerful direkt. Men okej, det var ju inte så att man ville stänga av. Men ja. Tjena! Läget?


Haha, Pete! *internt*


I lördags gick också Tomb Raider- filmerna. Lara Croft och det där, you know. Den första (som jag tror att jag såg efter den andra förut) är den sämre av dem, för i tvåan är Gerard Butler med! *lalalal* Nej, men seriöst. Det är inte så stor skillnad mellan dem. De funkar, lite överdriven action sådär :)

 

- Snart blir det American Idol. Beatles-låtar only har jag hört ett rykte om!

Svidande ben och snaggad pojkvän.

Vart ska jag börja? Jo just det. Jag slaggade hos Emma igår. Vi gick ner till skabb-bryggan då som sagt. Dagen cyklade vi ner dit tillsammans med hennes lillebror. Väl där dog vi, för att det var så äckligt. Vi hade illgröna kryp på oss så vi tog cyklarna till söderskogen och skulle äta pastasallad och bada. Vi badade inte riktigt. Jag blev också mycket arg på hennes lillebror ><'

   

Idag träffade jag Viktor för åttonde gången detta lov, haha. Vi chillade och köpte glass. (tre kulor, yeah!) Sedan vandrade vi runt i Bålsta. Gungade. Den verkligen extremt pinsamma incidenten hoppar vi över. Köpte läsk. Och tog sedan farväl, för imorgon ska Viktor åka till Halmstad i typ en vecka. *gurgelljud eller något*

   

Ja just det. Viktor har snaggat sig. (!!!!!!!!!!) Efter mycket prat om det idag, så tog han visst och gjorde det. Han tror inte att jag kommer förlåta honom ><' HAHAHAHAHA nu gjorde han ett hack också, inte med flit dock ^^^^^^ Jag får ont i käkarna, så mycket skrattar jag. Och jag har inte ens sett det. Hihi.

- "Karl äter hundar."

Jag ser Emmas röv härifrån.

Jo, jag lovar. Hon "vilar" i soffan och hennes röv showar sig riktigt najs, hahahahhaha. *dör*. Såg att denna data har bluetooth. Men om jag fick för mig att ta kort på henne och skicka över bilderna till datan så blir hon så galen så det vågar jag nog inte. Mja. Annan info? Jag tog the bike hit och det gock fort som attan. En fluga i ögat fick jag! Vi gick ner till skabb-bryggan som var nära på igenväxt. Nu kliar det över hela kroppen typ. Jag hittade en fin liten fästing i brallan, det ni!


31 Januari 2007. Tog bilden från Fridas blogg ^^
Emma och jag brottas i snön utanför hjärnmuseet i Uppsala.

Dagarna går fort ändå.

Vet inte vad som hänt de senaste dagarna. Va? Jo, det är klart att jag gör men jag vet inte vad jag skrivit om och inte. Har i alla fall träffat Frida. Just det, i fredags kväll efter att jag varit på lägenhetsvisnings så följde jag med henne när hon skulle släppa in hästar. Det var en bit dit, men det var jätteskänt väder och så.. Tog en jävla massa bilder i alla fall. Sedan gick vi ner till en hage vid vattnet och gick vilse på en jävla udde. Herregud. Och båda vi skulle hem fort. Det gick ju bra. Vi sprang som bara fan och det blev världens jävla träningspass, haha. Sedan gick vi barfota på asfalten, det vat skönt. Vi liftade också med den enda bilen i hela jävla området. En tant. Jag var andfådd och lite rädd.

           

I lördags spelade Frida och jag kort. Igår var Viktor här. Finally hemma från Västkusten. Vi spelade också kort. Jag har fått sånt där tillfälligt beroende eller något. Sedan åkte jag till honom idag. Han stekte goda pannkakor. Och vi spelade kort. Och köpte godis. Och sedan skulle han på någon grej en timme innan jag skulle hem så jag vandrade till gransäter och satt i solen och lyssnade på musik och spelade snake. Det ni. På bussen mötte jag Jemina =)

   

Undrar om jag ska cykla hem till Emma nu. Vi msnar och jag kanske gör det. Herregud, cykla ><' Japp,

- Bonsoir!

Sorg över minnen.

Här satt jag. Lyssnade på mina deprimerande skivor. Jimmy Eat World - Hear You Me. Gick in på Malins blogg. Känner tårar samlas upp i ögonen för andra gången ytterligare än gång. Ok, kanske för att jag redan var igång. Men i alla fall. Det är sorgligt. Jag tycker det. Det känns inte så särsklit ofta, det måste jag medge men i stunder som dessa.. Ja då går inte inte att låta bli att tänka på hur tråkigt det är. Jag vet att jag förut sa att det sorgligaste var att vi, 9a och 9b aldrig kommer vara samma igen. Men nu. De som jag är nära, vad kommer hända med oss? Åh. Jag vill inte.

I alla fall.
http://youtube.com/watch?v=9pQo9OQlIB8&feature=related & http://inloveanddeath.blogg.se (inlägget med alla bilder) är inte ett lyckopiller direkt. It could be, men inte för mig.


Färgglada trädjur och deformerade hjärtan.

Jag red på en älg igår. Den var blå. Frida red på en röd häst. Vi sprang dit före två små flickor. Vi var onda.

   

Mer orkar jag inte berätta. Jag fortsätter att bära på mitt lass.

- Hej.


Ett hjärta. Ett misslyckat hjärta. En trasigt hjärta. Smärtsamt att se, inte sant? En jävla kladdkaka. Inte ens det.

Amanda, don't you forget.

Igår. Två saker: Jag saknar Amanda. Det känns inte bra. Fan alltså. Det här är inte bra Amanda. Jag kommer nog dö.

Ska jag lägga upp en bild från sexan? Jag kommer dö redan nu då. Hahahhahahaha. Jo, jag gör nog det, HAHAHAH


The Miracle Worker, Radio, Jetix-dude & Parlamentet.

Igår så kollade jag på en inspelad film, som gått på tv 2 gånger på kort tid. The Miracle Worker  tror jag visst att den hette. Den var fin. Utspelar sig i ett äldre USA. Miljön är så där fin och lantlig. De har fina kläder och svarta slavar på gården. Osv. Det här var en tv-version från 2000 av den originella som var från 1962. Den var lite mysig i alla fall.



Idag kollade jag på Radio som också visas på tv mer än en gång den senaste tiden. (?) USA på 1970-talet (märks inte så överdrivet). Ed Harris är fotballcoachen, en utvecklingsstörd(?) Cuba Gooding Jr vandrar runt med sin kundvagn och glor. Ja, ni förstår resten. Men seriöst, den här tyckte jag om. Han gjorde verkligen sig bra som sin roll, Cuba Gooding Jr. Jag blev typ varm och glad i hela kroppen. Verkligen en sån film. Hahaha, ibland kunde jag verkligen inte sluta skratta. Och jag brukar inte alls garva så mycket när jag kollar på film själv. Byggd på en verklig historia också, sedär. Fan, jag vill se den igen. Nu. (!) SE DEN! MED MIG :D

 

Annars har jag kollat på 6 avsnitt av Totally Spies idag igen ^^ Ja ursäkta, men jag tycker fan att det är asbra! :D Hur kul som helst. Sedan så går det ju hur ofta som helst på Jetix också, haha. Ett avsnitt klockan 9, ett 10, 6 st klockan 12-15 och sedan ett 16,30, men det är i alla fall gamla vid tolv till tre och det är det som är kul =)

Kollade på Parlamentet nu också. Inga av mina favoriter direkt. Hasse Brontén eller vad fan han heter är inte rolig överhuvudtaget. Och det var ett gammalt avsnitt, så det var hans debut från mars typ. Sedan var det Helge Stoor? Wot. Dunno. Johan Ulveson är lite rolig, men fan. Psykopat typ. Sedan har vi finnen, André Wickström. Inte heller något lyckopiller. Men fan, i slutet av detta avsnittet asgarvade jag. Ska leta efter klippet på youtube. Hahhahaha.

Häääääääääär! I början också, helt lost. Aaaaaaaaaahahhah, när han ska vara stockholmare! Hahahhahaa. Vad? Det är ju asroligt ^^



- Satan.

The Perfect Score, Mom at 16 & Stolthet och fördom.

I lördags såg jag The Perfect Score.  Inget speciellt, det var mest för att jag inte fann något annat att se och för att Bryan Greenberg var med, hihi. Men den funkade. High school kids ska fixa svar till stora avgörande provet. Och så. Snubben som rökte på var askön, hahahh!



Igår var det ju såndär verklighetsbaserad film på femman. Mamma vid 16  var det då, som jag hade sett innan. I alla fall sluthalvan eller nått. Den är rätt bra.



Idag var Emma här. Till Stolthet och Fördom  svullade vi olagligt mycket skit som vi inhandlat. Jag hade ju sett den innan. Dock var jag kanske lite frånvarande, men efter det har jag ju sett den gamla versionen från 1995 med Colin Firth. Den är också bra den. Fem och en halv timme lång =) Kanske skönt att det finns en kortare version, haha. Den här var fin. Åh, när de filmade över ängen typ. Åhå. Annars så tycker jag att Kiera Knightley är bra i såna här filmer. Älskar också musiken. 1700-1800-tal är coolt.

 
 
Omslaget på nya, omslaget på gamla.
En scen som jag tyckte om, tog mig en stund att hitta en bild från den scenen som jag ville ha... Ur den vinkeln, hihi.

Tacka tecknat för nostalgitripp till källaren.

Hallon och rabarber vilken händelselös dag. Idag har jag nog kollat på närmare 6 Totally Spies-avsnitt på Jetix, hahaha! Det var fan asbra, så tyst. I femman kollade jag alltid på det! Emma och Elin, remembaah? ^^ Fett coolt ju. Såg två avsnitt för typ två veckor sedan haha ^^ Men det är skoj när det är de gamla som man sett, hihi.



Anyway, när det var slut blev jag lite ledsen. Sedan kom jag på att jag ritade av bilden ovan från en tidning i femman och tog mig en liten tripp ned till förrådet och grävde runt bland skiten. Till min besvikelse så var alla mappar utom en tomma. Och den mappen var med teckningar som jag och Olivia hade ritat ^^ Vet dock inte varför jag hade kastat allt annat...

Men jag fann lite annat roligt..



Nämligen en påse med Barbiedockor. Jätteroligt ju! Jag hittade kläder jag inte minns att jag hade. Blev faktiskt seriöst sugen på att leka lite med barbies. Senast var väl i sjuan, hhahahahha. Med Elin, Josefine och Céline. När slutade man? I trean fyran kanske? Roligt är det i alla fall =)



En lite fin väska. Den var lite nedsmutsad med olja och så, men i alla fall. Och i innerfacket hittade jag blöjor, av allt som finns! Fett lol ><'



Åh! Min lilla nalle Brumm! Wihihihi. Titta, jag virkade honom ett litet rosa halsband också ._. Det var honom jag höll i när Elin bodde granne med mig och det åskade. Jag var rädd. Sedan slutade det åska och vi gick ut i bikini..



Hhahahhaha! Min bäver Beaver. Behöver jag säga mer än att jag skrev in honom i min Mina-vänner-bok?

 

TITTA, DET ÄR PONGO! Jag fick gräva länge och väl i kartongen innan jag fann den äldsta och käraste gosedjur. Lilla Pongo =) Tyckte först att han var ovanligt ful och tecknad i utseendet, men sedan kände jag igen örat som står rakt upp (undrar om det var för att pappa kom och bar honom i örat över parkeringen och jag blev helt förkrossad. förmodligen inte) och sedan den bruna fläcken jag lyckats klämma dit uppe på hans huvud. (intorkat bajs?)


Hallon och rabarber.

Det låter lite som en svordom. Det ska jag komma ihåg!

Jag vill göra nåt idag. Emma? Eller fan, var det idag hon skulle åka någonstans? Messade henne utan svar. Får ringa henne.

Jag vill träffa Anna. Hm.. Vi skulle ses i veckan så det går ju att göra något åt.

Morsning då.

- Puss på Viktor!


Emma kom hem och Viktor åker.

Emma is home! :D Pratade lite med henne när hon satt på tåget. Wihi, vi ska hitta på något snart! JAG VILL TILL GOTLAND NU, LALALA.

 

Mja. Tog le bus hem till Hektor *kväver garv* idag. Vi chillade low (?!) och gick sedan till centrum och mötte hans vän Andreas. Gick sedan hem till deras vän Teo dit Milton landade. Det zappades på tv:n i en evighet innan vi tillslut såg på Tenacious D  då då. Missade dock lite i början.

Nu ska Viktor alltså vara borta i en vecka. Västkusten. Kommer hem i typ 3 dagar och åker igen. Kommer hem några veckor, åker igen. *suck*. Jag kommer ju inte alls bli mentalt galen. *emotions taking over* God damn it. God fucking damn. It. Wot? Dunno.

- *goes insane*


Emotionell.


8 Mile & Tenacious D.

Yep yep, igår kollade jag på 8 Mile.  Den var helt ok. Tyckte att det kanske var lite för lite Eminem, om ni förstår. Mer musik hade jag önskat.



Sedan såg jag då Tenacious D  idag. Hahahaha säger jag bara. Vilken jävla film ^^ Seriöst, överdriven och konstig humor. Men det är ju kul det med. Speciellt när det är Jack Black, höhö. Sedan att musiken är rätt grym kan man ju också tänka på. Älskar Tribute. ^^


En dag bestånde av Malins sällskap och svett.

Idag åkte jag alltså till Malin. Vi tog en sväng förbi skolan, som var helt öde bortsett från badande fritids-människor. Sedan vände vi tillbaks i hettan. En man som Malin pratade med utanför deras dörr trampade på den styckade lilla minifågelns huvud så att det knakade och sprakade. *puke* Vi spelade Guitar Hero 2 och jag sög. Malin sög för att vara Malin (sa hon) och jag spelade medan hon åt sallad från McDonalds. Sedan tog vi våra väskor och gick genom skogen till centrum. Köpte glass, godis och läsk som vi smällde i oss stora delar av i skuggan på en trappa utanför. Där satt vi och chillade med musik och prat länge och väl tills vi gick till vivo och sa farväl.

Ikväll ska jag äta colanappar (eller kolanappar kanske), non stop och 200 g marabou mintkrokant (som btw var helt mjuk och geggig när jag kom hem) och dricka coca cola. Ja, jag har rätt så jättehöga förväntningar på 8 mile.

        
HAHAHAHAHAHA, KOLLA FETTOVADERNA BILD 3!!!!!!!!!! Jag skyller verkligen på vinkeln. Och på sista bilden sa Malin något med "e" i. Om kärlek mellan 12-åriga flickor och 60-åringar. Jag minns inte riktigt vad.

- Good eeeevening! *evil*


Be Malin om en bild framifrån and this is what you get. Vad glad
 jag ska bli om hon ringer och denna jävel ploppar fram. ^^

White Men Can't Jump & Sagan om Ringen.

Kom på, jag tror inte att jag skrev för två-tre veckor sedan att jag såg White men can't jump.  Den var rätt bra. Old-school, dude, kläderna. Alltid typ färgglada och konstigt mönstrade. Och linnena som de har på sig. Haha. Anyway, ni som inte vet, den handlar om två dudes som börjar lura folk på basketplanen för att tjäna cash. Yeah.

  

Och för några dagar sedan såg Viktor och jag Sagan om Ringen, Härskarringen.  Fan, den är så bra. Så i förrgår kollade jag på den igen, haha ^^ Men seriously. Och förra året hade jag inte sett någon utav dem. Eller, delar av ettan, men jag tyckte den sög. Men nu. Ojojoj. Fan vad bra de är. Helt sick, dude!



- Nu ska jag snart åka till Malin, bye!


The fourth of July.

Mjaha. Idag är det den fjärde juli. I USA verkar det vara en stor dag (om jag förstått rätt i filmer osv). Så nu tänker jag läsa lite om varför..

Nämen sedär. Det är ju för fan USA:s nationaldag. Hahahah. Det var den fjärde juli 1776 de staterna som var brittiska kolonier blev självständinga. Sedär ja. Man kan lära sig mycket här.

Btw, någon som sett Född den fjärde juli? Med Tom Cruise. Inte konstigt att jag aldrig har gillat honom btw. Alla filmer jag sett med honom så spelar han en freak-roll. Här t ex blir han paralyserad och psykopatisk och köper sex av en av många villiga prostituerade. Jag slutade kolla då.

 

Jämför kamerorna.

Just det, skulle ju jämföra kameran på LG-telefonen mot den nya. Den gamla var 1,8 megapixlar, den Sony Ericsson 2. (Nej, jag har verkligen inget liv).

 vs.

Onödigt? Kanske. Like I said, jag har inget liv. Förutom att dricka läsk. Eller om 10 min. början American Idol! :D


Denna dag. "Lite random sådär".

Ska dela med mig av andra halvudda saker från denna dag.

- På Burger King (omg, jag har ätit på mcdonalds 3 gånger sen i söndags, sen burger king idag!) så var bruden rätt bäng. Jag blev fett arg, beställde 2 cheeseburgare till pappa och mig och en fanta. Betalade och sedan sa hon direkt "jag kan ta nästa" jag gick och satte mig (det var lite folk där också) sedan väntade jag i typ 5 min och gick fram när det inte var någon kö alls. "jaha, väntar du på nuggets? *glad och fett töntig" LoL. Hon hade inte en tanke på min beställning, god damn. Hon kanske visste att jag svullat så mycket på senare.

- Haha, jag fick ett litet random sms från Jemina. Hade inte pratat med henne på kanske 2 veckor, sedan får jag ett sms där det står: Jag är spion. Det var rätt komiskt ^^

- HAHAHAHA. HAHAHAHHAHAHAHAHHA! HAHAHAHAHAHAHAHHAHA. Ojojojojoj. Jag tror att man måste varit där för att fatta hur jävla roligt det var. Eller så måste man vara Anna, mig eller Carina; för helvete vad roligt. Där sitter jag och ringer tele2 och så väntar i typ 5-10 min. När jag väl kommer fram så direkt reser sig Carina upp och slår huvudet i en lykta på altanen. OMG. Jag snorar typ niagarafallen medan jag skriver det här. Herrejesus. Anna och jag jag började asgarva. Eller, ni vet, sånt där explosivt garv. Get the picture? Och jag kom precis fram i telefonen, hahahha. Jag kunde inte ens förmå mig till att prata. Omg omg. Jag bad om ursäkt till tjejen i telefonen och fortsatte garva. Jag kunde verkligen inte andas och inte blev det bättre att Anna är där. Jag fortsatte att garva under hela samtalet. Medan jag berättade om vad jag behövde hjälp med (sim-kortet) och sedan när jag skulle säga telefonnumret tog det typ 10 sek att säga två siffror för att jag garvade i örat på henne. HAHAHHA. Oj. Hahaha. Hahahahahahhahaha. Undrar hur kul det här låter. Inte särskilt kan jag tänka mig ^^


Mwwih, Max! Nej, Maxen!

Mobiltelefon i plural.

Mjahaja. Idag skulle pappa och jag åka och köpa batteri till min "vanliga" mobil. Det gick ju bra. LG säljer fan inte sitt bajs någonstans osv osv osv. Pappa stod och skällde inne på elgiganten. Jeeeeeeeesus christ skulle man kunna utrycka sig. Eller nått. Aja, slutade med att vi blev lurade att köpa en Sony Ericsson S500i på The Phone House =) Mwahahaha. Så idag gled jag hem till Anna och flaxade runt med mina tre mobiler, hahaha. Jag var ju tvungen att ha nokian hemifrån eftersom att LG.n inte funkade. Errh. Så nu har jag två mobilnummer. Det nya är comviq! Andra abonnemanget med telenor har jag 200 hundra spänn på varje måndad, så jag måste ha båda. Yeah.

Btw, feel free to ge mig ditt nummer, då alla kontakter jag hade lagrade i the old phone är borta efter servicen. Lol. LOLOLOLOLOLOLOLOLOLOLOL.

- Typ.

     

Gårdagens "imorgon", dagens "idag" & morgondagens "igår".

I brist på bra rubrik och text, I give to you bilder and bildtext.

    
Viktor köpte godis och läsk. Vi gick till Milton som slappade framför Simpsons och Kyem var i Vällingby
 istället för att vara hemma från sitt jobb klockan 4 då vi skulle heja på honom lite. That bastard! Haha,
inget personligt med de röda kryssen ^^ Bara för att pointera det icke infunna mötet. (??!?!?!)

Nästa: Nacka.

SHALALALALA, JAG ÄR INTE EN GLAD PRICK. JAG ÄR FÖRBANNAD AND GUESS WHY! JAG VILL INTE GÅ I NACKA, MEN VAD FAN HAR JAG FÖR VAL NU DÅ? JA, JAG FICK ETT RÖV-BREV FRÅN GYMNASIEINTAGNINGEN I STOCKHOLMS LÄN OCH JAG KOM INTE IN PÅ MITT FÖRSTA ELLER TREDJEVAL. UTAN NU SKA JAG GÅ I EN JÄVLA SKOLA SOM LIGGER LÅNGT ÅT HELVETE OCH SOM INTE SER UT SOM EN SKOLA. ÖVERDRIVER JAG I MITT SER-RÖTT-SINNE JUST NU? JAG VET INTE, MEN DET SUGER VERKLIGEN. JAG VILL INTE GÅ DÄR. JAG VILL GÅ I JÄRFÄLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. *suck*

Titta, jag ser typ ut sådär.

2 månader.



- Puss!