What happens in Vegas.

Idag var jag på bio med Viktor. Vi skulle se Dumpad, men smartskallen hade kollat fel på tiden, haha. Men bra var det, för vi såg What happens in Vegas istället, och det var fanimej hur rolig som helst!



- Det var 50% på JC så jag köpte ett par jeans. Jaså?

Adolf Hitler.

Jag var verkligen tvungen. Sitter här och skriver ett arbete om Hitler. Hittar då följande bild som jag inte kunde låta bli att lägga in här:



- Jag har inga specifika kommentarer att ge, men jag hindrar ingen av er.

Min granne Jemina.

 

Det här är Jemina som tycker att jag bloggar så mycket om film och att jag borde skriva om henne istället. Here we go.

Jemina är min närmsta granne i 9an och vi brukar göra sällskap hem från bussen ibland. Hon är en rätt rolig prick; skrattar mycket (och håller nästan jämt för munnen sådär busigt då) och säger rätt skumma saker.
   Jemina is in to the japanese people. Ja, snarare besatt. Herrejävlar, hon lyssnar på J-rock (och självklart emo-musiken sedan förr, Kent, Håkan hellström och "Laars! Lars Winnerbäck"). På fritiden studerar hon japanska. Hon kan säga "himmel", "vit" och "blå". "Jag älskar dig" och "Hej jag heter Jemina" är fraser hon adderat i sitt vokabulär. 
   Nu när jag tänkte efter så insåg jag att Jemina och jag pratar rätt ofta om hår. Idag och igår t ex så hade hon fluffat upp det med en kam, utan att använda hårspray, det ni! Då ser hennes hår fett och hårt ut.
   What else? Jo, båda vi sökte till samgymnasiet i Järfälla. Sedan vill hon typ flytta tll Göteborg. Hon använder också sin mammas fina byxor och hennes pappa har långt hår och en fin röst som Jemina tycker om. Maria Humla pratade med hennes pappa i telefon idag, det ni!

- Mina vänner, min granne Jemina!


Bilderna togs för ca ett år sedan.

Allt är som en sån där våg.

Precis sådär. Det finns tydligen en balans i mitt liv som gör att när något går bra så måste något annat gå dåligt, och tvärtom. Och jag tycker att det är helt jävla värdelöst.

Är det rättvist? Nej, jag tycker fan inte det. Så jag tänker sitta här och tycka synd om mig själv helt enkelt. Som ett litet barn. Jag är så barnslig. Så det så. Fy fan.

När var allt helt, underbart, typ? Verkligen allt samtidigt? Länge sedan. Det är så surt. Allt är surt. Just för tillfället känns det som att det hade vart rätt trevligt att vara runt 90 bast och ligga på dödsbädden. Men det lär jag äta upp.

Helvete?


Teater, inhandlande och massor med roligheter.

Mjaha, tjena.

I torsdags var alla niorna och såg Djungelboken  på stadsteatern. Det var trevligt att se den igen. Hände massa roliga saker där också som jag faktiskt inte känner att jag orka skriva. Men efteråt så stannade jag och Amanda kvar i stan för att glida runt i second handaffärer. Det var kul. Jag köpte 5 böcker, en skjorta och en film för 120 kr, så jag är satisfied. Sedan svängde vi även in på en skivaffär där jag fann ett 3 disc-album med Simon and Garfunkel för 129 kr. Awesome.
   Inte så awesome var att vi missade tåget från Karlberg, så vi fick chilla där i en halvtimme, och sedan så skulle jag chilla själv en halvtimme i Bålsta. Nej, jag är ju smart, så jag ringde Viktor så att han kunde sällskapa med mig innan jag klev på bussen för att chilla en jävla halvtimme själv igen. Höhö.

 
Jag har en sjuhelsikes snygg bokuggla. Btw, här ser ni början på ett av mina livsverk. Jag "kirrade" en bokhylla. Det är början på mitt bibliotek med hyllor och hyllor fyllda med böcker.


Fredag var det igår. Bilden var roligast. Jag gör om Venus Födelse. (Vad fan sa Olof att det hette när man gjorde om tid och grejer? Errh.. P någonting...............). *morr*
   Efter lunchen fick Amanda och jag skjuts med Viktor till stationen. På tåget slog vi oss ned hos Jocke, som gick av vid Kungsängen. Seriously vad energin dog på tåget, haha. På moppen garvade jag typ tills jag slutade andas och det fortsatte en tag på tåget. Sedan när Jocke gick av vart det tyst hos både Amanda och mig nästan ^^
   Iallafall så inhandlades det en balklänning. Woho, finally! Finalement (stavning?)! Ja. Även två linnen på h&m. Två för priset av en. Najs. Jag är glad. Och nu är jag trött med.

    
Milton i den ovetande Johans mössa, Moppejocke och Moppedennis, Jocke, Jossan, Björn och jag har rutiga kläder (det är inte mitt fula finger), Amanda saknar fiskarna, Amanda är freakin' awesome på att rita.

På tal om Johan, så såg jag Johan, Matte, Kim M (?) och massor med andra utanför här igår kväll. Jag stod och borstade tänder när jag tyckte att jag såg massor med people. Sedan sprang jag typ ifrån fönstret, haha ><' Nothing personal..

Massor med roligheter har ni ovan då. Well well. Något som inte är så roligt? Viktor är på freakin' handbollsbajs långt åt helvete här ifrån.

- Tja.

Oceans Eleven.

Den gick på tv igår. Hm... vad är mer typiskt mig än att somna under en film? Errrh.. Jag gjorde i alla fall det när jag kollade på Oceans Eleven  då, haha. Men åh, så fult. I sista pausen, vid 23,00 typ så gick jag in i mitt rum och bäddade ner mig och fortsatte att kolla. Känner att jag börjar bli trött. Äh, det är ju slut (enligt tidningen) 23,25 och klockan är ju 23,15. Jahaja. När jag vaknade imorse mindes jag bara att jag stängde av tv:n, men inte hur fan filmen slutade. Så nu blir det att kolla på the net och leta slutet, haha.

Anyway, det jag såg av filmen var bra. Rolig, lite spännande och apmycket skådisar man känner igen. Rätt underhållande.

Reklamen för den var ju också lite skoj, bara klipp där Brad Pitt käkar, haha.


Min socialitet bakom galler?

Not good. Not good at all. Observera! Den här typen av inlägg brukar få kommentarer om att dämpa ens humör till det sämre.

What a day. Inte mycket att hurra för. Jag tror att jag har en tendens att få folk på dåligt humör, även fast det inte är min avsikt. Följderna suger ännu mer, för när någon är på dåligt humör så är det stor chans att jag blir det. Jag är så sjukt lättpåverkad. Helt otroligt.

Det är som en ond cirkel! :o LoL. God damn. Men faktiskt.

Ibland funderar jag på om jag verkligen är gjord för ett liv med andra människor. Jag kanske passar bättre tillsammans med lite dammråttor i en cell anpassad efter endast mig. Vad sägs om det? Jag kan åtminstone bli en sån där nu... Nej. Inte nunna. De har inga fria händer, om man säger så. Hm.. vad passar mig bra då? Herregud. Här sitter jag och funderar på vilket sätt jag bäst kan leva ensam. Hon som jobba med människor.. Errh. Något är fel. *einsteinglödlampa* Jag kom på det! Mitt privatliv borde kanske levas som en eremit, men sedan då när jag faktiskt (förhoppningsvis) har ett jobb, så kan jag kanske kontrollera mig själv. Jag kan starta min egen firma (LOL!) och eh.. Ja. Inte bli alltför personligt engagerad i det jag jobbar med. Yeah. Inte för att jag kommer att klara av att leva i celibat på den sociala fronten, men drömma går ju.

Nej, jag har inget emot människor. Jag menar ju bara att jag har dålig inverkan på folk och att de förmodligen skulle vara glada om jag bara höll käften mycket oftare. Därför.

- Understood?


Wannabe milkshake & Amanda goes frisör.

Ägg+socker+kakao+mjölk = smet som smakar lite som McDonalds chokladmilkshake.

Amanda gjorde en inbakad fläta på mig idag. Varför togs det ingen bild?!


En omänsklig grymhet som jag inte kan förstå.

Allvarligt nu. Emma, jag kan inte sluta tänka på det där. Jag mår så illa så att det är absurt. Åh herrejävlar så sjukt. Så jävla sjukt. Och där brast det.

18 maj, Pocahontas & mitt bästa tips.

Idag grattar man Malin på födelsedagen! :D (självklart hennes systrar också då ^^)



Jag såg Pocahontas  idag. Köpte ju den som sagt igår. Den var faktiskt bra på engelska. Hade tänkt mig att det skulle bli helt fel faktiskt. Fan, den här filmen är ju nästan helt underbart bra. Och vem är jag om jag inte grinar i slutet?

 

Ja, sedan kommer det bästa tipset jag förmodligen någonsin kommer att ge. Byt till en skola med lärare som tvingar er att gå och göra uteaktiviteter en hel vecka. Why? Då kan ni äta kladdkakssmet till lunch utan att få dåligt samvete! (tandläkare, bite me)

- Ha en trevlig dag! Jag har fastnat på Gossip Girl-repriserna..

Segaste bloggaren?

Jaha, föregående jävla inlägg tog ju typ en timme att skriva. Är jag en mångsysslare? Errh. Next question!

Jag hade lust att köpa typ en sån här idag på myrorna. Inte mycket pengar för att bli halvdöv

.


Gårdagen, klänningsletande, filmfynd, MCR och så vidare.

  

Kan upplysa er om att stycket om My Chemical Romance är först och främst dedikerat till Amanda.

Igår var en dag. Den dagen började grå och höstaktig. Helt värdelöst faktiskt. Sedan skulle pappa in till Bålsta och jag ringde då Viktor som jag spenderade resten av dagen med. Det var mysigt. När jag kom hem var det nästan blått ute. Sjön var fin och det var mer våraktigt. Jag kände mig filosofisk, och egentligen har jag absolut ingen aning vad jag på djupare sikt menar med det.

Öh. AJ!

Idag så åkte jag till huvudstaden med Amanda och hela familjen (nej, kissekatterna är innekatter). Vi kollade på balklänningar. Jag har hela tiden sagt att jag vill typ ha en svart, men på senare har jag tänkt något åt grönt. Då typ olivgrönt kanske, inte bajsgröngrön. Lila och brunt är också fint. I alla fall så blev det så att jag provade två stycken svarta. Den ena var väl rätt nära att bli inhandlad, men Amanda och jag skall ta oss en tripp in på fredag också. Får se, hittar jag inget mer blir det den svarta jäveln! Fan, varför känner jag mig så svart? Mwaah.

Ja, Amanda, på fredag hoppas jag att du vill glida runt i lite second handbutiker, Om vi har tiden till det förstås. Jag skulle gärna hitta mera fynd, som idag när jag fann Pocahontas  på tecknad vhs (engelska) för 5 freakin' kronor! Också Ciderhusreglerna  för 15  kr. Najsnajsnajs och jag då hoppas vid ¤ att de fungerar.

Ajaja, nu vet jag inte riktigt vad som händer. Pallar inte att kolla på någon film. Jag får bara ångest och tänker att jag lika gärna kan läsa. Problemet = Mina ögon smälter samman när jag stirrar på texten. Jag måste helt enkelt läsa typ på dagen, eller åtminstone innan jag känner mig tillräckligt fullbordad för att sova.

Happ. Det blir att lyssna på lite mer musik. Askönt band (?) jag hittade namnet på i den bästa bloggen jag läser (no way I'm tellin'. *secret baby gay bitch* Är det kul att sitta här och bara ta in toner? Njaeh, därför msn:ar man med Viktor också.

Btw så vill jag lyssna lite på äldre låtarna av My Chemical Romance. I bilen sjöng Amanda och jag med till I'm not okay  och jag kom då ihåg hur ihärdigt jag lyssnade på dem förut. Innan The black parade och allt det där det vill säga. Btw Amanda, det fanns visst en låt som hette Thank you for the venom! ><' Och jag kom på att Early sunsets over Monroeville  var den första låten jag hörde med dem! Och vampyrlåten jag babblade om var Vampires will never  hurt you.

Vad jag tycker om att lyssna på låtar man var halvt beroende av förut. De blir liksom bra igen, och så kan man varannat ord. Maha!

- Nighty.


Kanonerna på Navarone?

Böcker, böcker, böcker. Åh, jag vill ha sommarlov för jag vet exakt vad jag vill spendera pengar och tid på. Jag hoppas verkligen att det blir så. Risken finns att detta bara är tomt önskesnack. Äh, jag kan i alla fall läsa de dammiga böckerna pappa har i en hylla. Dock är det mest deckare, men något intressant borde jag kunna hitta.

Det var nämligen så att idag efter middagen kom jag på att jag måste börja att läsa en ny bok. Det är inte lång tid kvar i skolan och jag ska läsa en till bok för att sedan skriva en analys på den. Då mindes jag Ängeln på sjunde trappsteget  som jag fick från biblioteket. Men den är ju så lång, så jag orkar inte. Jag borde gått och lånat en bok idag men jag har en otrolig förmåga att lätt glömma sådana saker. Det var i dessa tankar jag kom på att vi har ju ett antal böcker av Alistair MacLean i hyllan. Kanonerna på Navarone  har ju pappat tjatat om sedan jag öppnade min första bok typ, och den var på 300 sidor. Lagom? Mjo, det funkar ju! Det är ju trots allt en väl igenkänd bok (och film för all del) så då kan det vara lite intressant att ha läst den... Får se om jag har orken att börja ikväll. Annars har vi ju studiedag imorgon också! Hur skönt som helst.

- Herrefuckingjävlar vilket äckelseriöst inlägg jag skrev nu då.


Crossing the line.

I eftermiddags så såg jag en dokumentär som jag hade spelat in på tvåan för typ två veckor sedan eller något. Crossing the line  hette den och den handlade om en amerikan under kalla kriget. Usa stödjer Sydkorea och Kina stödjer Nordkorea. Amerikanen byter sida och på två år är det fyra amerikanska desertörer och de kan inte lämna Nordkorea, för då får de straff.

I alla fall berättar då den ena mannen som det handlar om, Joe Drescol? nej vad fan hette han?! *googlar* Dresnok hette han. Ja då får man se hur han har det nu och allt som hänt innan. Han har typ vart när borta i 40 år osv. Sedan tyckte jag att det var lite intressant med en annan av amerikanerna.. En gubbe som gifte sig med en kidnappad japanska (?). Massor hände som jag inte orkar skriva, till slut åker han i alla fall tillbaks till USA och är antikommunist igen (?!) Hallå. Enligt Dresnok så ljuger han som världens jag vet inte vad. Han skrev en bok om det också. Dresnok hade misshandlat honom hur mycket som helst och blev  jättedåligt behandlad av staten där. Allt detta kanske för att förmildra straffet för deserteringen (?).

Ytterst intressant. Bryr ni er? Don't know and don't care.


Brolle Jr, prinsessan Leia, vindskydd, korv och eld (mest rök).

    

Temaveckan fortsätter. Var där en timme förtidigt med ungefär alla. Jag är faktiskt tillsammans med vem Amanda kallar Brolle Jr. Jag är prinsessan Leia om ni undrar vad fan det är för frisyr. Vi byggde ett b-vindskydd. Jag åt 5 stycken halvförkolnade reklamkorvar med bröd till lunch.

För övrigt så ska ni veta att om ni vill ha en eld med endast några få tändstickor att tillgå, ta fan inte hjälp av mig, Frida W, Matte och Marcus.

Goodnight Mister Tom.

YEEEEEEEEEEEEEEEES, jag är freakin' klar med bokanalys nummer 3! Det är helt otroligt vad underbart skönt det är. Sedan hur bra den blev vet jag inte. ^^ Inte usel tycker jag inte, så den skall lämnas in imorgon. Nu är det bara att gå till bibblan imorgon och finna en ny bok att läsa och skriva en sista bokanalys. Yes!

Ok, Goodnight Mister Tom av Michelle Magorian (på engelska) var det jag läste. Jag tyckte om den väldigt mycket. Handlar om en liten pojke med mycket hemsk uppväxt (psyk-morsa). Eftersom att det är nära utbrottet av andra världskriget evakueras han som massvis med människor ut till Englands byar ute på landet. Han hamnar hos en sur, ensam gubbe, men de utvecklar en mycket fin relation och så vidare och så vidare. Boken bygger på utvecklig.

Mycket fin, sorglig, händelserik och rolig bok. Det bästa var typ dialogerna, när orden är stavade precis som de uttalas. Ibland helt sjukt oförståeligt men whatever ^^

Finns även som film.

    

Emelies birthday, städning, muffins, köttbullar och fula västar.

Börjar med att säga grattis till Emelie, som fyller år idag! Grattis ^^


Haha, jag är en underbar fotograf!


Idag städade vi alltså på operation Dagsverke. Det sög. Oh my god vad det sög. Typ, vid centum och gröna dalen. Holy shit vad det sög. Inte roligt någonstans. Min rygg har aldrig böjts upp och ned sådär i hela mitt liv. Crap, jag kommer nog att vara stel som en pinne imorgon.

I alla fall så kom Habel och Simon efter någon timme, så gick vi in på Ica och köpte muffins. Yeah, vi chillade på trappan utanför bcjf. Inte coolt.

Dagens bästa: De otroligt fula västarna som gjorde att jag såg ut som en freakin' köttbulle och att jag fick skrattanfall när vi skulle gå ifrån muffinplacet. Jag vet faktiskt inte vad det var som var roligt, men så kom jag mitt i allt att tänka på choklad mellan tänderna, så kunde jag inte andas osv. Haha.

Dagens sämsta: Ja, allt annat utom dagens bästa.

        
Ja, jag bjuder faktiskt på den första bilden. Som jag sa till Amanda; Jag ser ut som en bränd köttbulle.


- Jag ska aldrig kasta skräp på marken igen.


Operation Dagsverke.

Ja, det är idag det och Amanda och jag ska få städområden. Egentligen skulle vi fått på Ica, men de hade gett platserna till några som de trodde var vi? Gah. Så nu ska vi städa. Städa städa städa. Vad tycker man om det? *puke* typ ><' Nej, men det går säkert bra. Hade avlidit om inte Amanda gick med mig. Vi kommer säkert ha rätt skoj! :D


Jaha? Jag vet...


Phantom-abstinens?

Okej, nu blir jag galen. Sitter nu kollar på Phantom-videos. Tårarna typ sprutar och kinderna spricker. AAAAAAAAAAAH, jag blir galengalengalen. Jag vill se den NU *tears*


Balen är om exakt en månad.



Amanda och jag sjöng på låtar från Phantom of the Opera  och nu började jag sjunga på Masquerade  därifrån (video nedan). Tankarna gick till balen som är exakt om en månad.



Spola till 1,27 så hör nu vad jag sjunger på. Yeah.


-
GISSA VILKEN FILM JAG ÄR GALET SUGEN PÅ ATT SE!

Enormt mycket bilder från Amanicka-fredagen och vandringen till Biskops Arnö (?)

 Aloha. Här är jag med bilder från i fredags då det var en Amanicka dag/kväll/natt/morgon och sedan de typ hundra bilderna jag tog idag. Det är nämligen temavecka och vi skulle gå först till Varpsund (världens omväg genom skog och helvete) sedan till övergran och sedan hem till Hasse som bor med en granne vid en hästhage någonstans ^^ Alla gick dit utom Elin, Amanda och jag för vi fick skjuts av Lena från övergrans kyrka, mohaahha.

Det var jobbigt men mysigt..

Fredagen:

         
Kom på nu att mitt ord "barnafödelse" inte kan vara helt korrekt.., min neger som jag gjorde på bilden, tillsammans med Amandas tiggare, stek på bryggan, stek på bryggan, vatten, bryggan, träd? Amanda knatar iväg, och såhär jävla ljust var det när vi gick och la oss halv fem!

Lördagen (på bussen hem från Viktor där det var trevligt!):
 

Måndagen:

         
                                                             

För er som undrar tog det ca en halvtimme att ladda upp alla dessa bilder.. Jag har inget liv (: Eller, jag hade ju kunnat skriva på bokanalysen istället, men jag gör det efter detta blogginlägg!

Dagens tre bästa: #1. När Mattes brallor sprack. Skulle han stegra med cykeln han baxade? ><' #2. När Viktor och jag kastade dart eller vad man säger, så prickade jag mitten. #3. När Amanda berättade om hennes älskade badring ><' Hon lekte med den mot bilfönstret, så *FLUM!* Jag seriöst dör när jag tänker på det !!!!!!!!!!

- Angel of mercy, how did you find me? Where did you read my story?


Amanda och jag borde sova nu...

Jaha, här sitter jag. Klockan är i skrivande stund 04,08. Intressant att se hur lång tid detta kommer att ta ^^
   Amanda ligger just nu och tjatar på mig om att vi ska sova, eller åtminstone lägga oss. Jag ville inte, för jag är fan piggare nu än vad jag brukar vara på dagen. Helt galet. Dessutom är det rätt ljust ute...
   Vad har hänt idag? Skola. Slappa lektioner. Bilden var rätt rolig, alla gick ut och ritade av någon del. Det var skönt att sitta i solen, lyssna på musik och rita. Sedan var det i alla fall lunch och buss hem till mig. Amanda skulle alltså sova hos mig. Här hemma så minns jag inte exakt vad vi gjorde först. Efter ett tag gled vi ner till handlar'n (haha) och köpte stuff. Kom hem, bytte om och drog ner till en mycket väl nerbajsad brygga och solade. Asnajs. Åt pizza till middag. Åt godis och chips och jag ska nog inte äta mer på ett halvår eller så. *puke* Vi kollade på Shaun of the Dead. Dock inte de sista 20 minuterna, det kom inte med på inspelningen... lite sjuk men rolig. Äcklas dock av zombies... *rädd*.
   Vi kollade också på Indiana Jones - Temple of Doom. Eller, vid elva typ, så skulle jag sätta alarmet på halv tolv, alltså en halvtimme senare för att vi skulle ta en liten lur, ahaha. Vaknade kvart över tolv?! Så vi fick oss visst en timmes sömn ändå ^^ Väckte Amanda så har vi spelat spel på nätet, bland annat City Jumper, hur roligt som helst!!!!!!!!!!!!!!!
   Ja, Amanda typ hatar mig. Hon vill sova, och jag måste fråga henne varannan minut om hon är vaken så det blir nog goodbye nu.

Bilder från fågelbajsad brygga orkar jag kanske lägga ut imorgon eller på söndag. Lovar inget, men det är typ bara jag som bryr mig.

ÖHHHH, DET ÄR FAN HUR LJUST SOM HELST UTE!

- Night people!

Humöret dog tillsammans med vilka?

Tänkte precis lägga upp en bild på mig där jag är glad, för att visa vilket humör jag var på. Sedan så dog det lika snabbt.

- Tack!


Kåldolmar, sockerkakssmet, fotboll, foxtrot, bugg & vals.

Jag undrar hur många som har en blandning mellan kåldolmar och sockerkakssmet i magsäcken just nu... Om du tänker "vad är det för äcklig blandning?" så säger jag att man börjar med det äckliga och avslutar med det goda. LoL.


Jag är vad? Jag vet!

Dagen.. trött. Orkar inte bilda överdrivet bra meningar vad det verkar. Fotboll på idrotten var kul, även fast jag är lite chockerad över hur dålig jag faktiskt är. Sedan var det lite komiskt att jag sa förlåt till hur många som helst. Räcker det som bevis? ^^

Sedan från 12,30 till 15,00 så var det någon dansmänniska som lärde oss foxtrot, bugg och vals. Rätt skoj, men jobbigt.

Jag blir galen. Läxförhöret på romantiken och realismen lär gå åt myrornas boende, för alla dessa författare är inte villiga att sätta sig på minnet. Och dna- och genetikprovet ska vi inte ens tala om då jag inte har pluggat till det en enda gång. Fast det kan vara möjligt att det går vägen någorlunda bättre än svenskan i alla fall...

- Den första hejdå-frasen jag kom att tänka på medan jag rev mig på vristen var: Jag ser en fisk!


För att Amanda och jag pratade om
denna dag och jag är jävligt dum. (:
2007-01-31


Pluggkicken hade ett bäst föredatum, i-ca-2-minuter-efter-bussen-sällskap & kvalitetsbilder.

Jag är så trött att jag tror att kommer svimma. Jag gick och la mig på sängen en halvtimme, vet inte om jag somnade. Det var skönt, fast jag frös. Nu är jag fullt utrustad och mina armar ger snart vika medan jag skriver.

Har inte mycket att säga. Frågar mig själv varför jag plågar mig själv genom att skriva detta, och kommer på att jag och mitt i-ca-2-minuter-efter-bussen-sällskap Jocke diskuterade (hur stavas diskuterade? Disskuterade kanske.. *dö*) om den blomstrande omgivningen, så på vägen hem fotade jag två bilder med min högkvalitetsskapade mobil. Seriöst, kan då inte rekommendera LG 320KG eller vad fan den heter, om ni satsar på en karriär inom fotografering, eller bra allmänt gillar att ta vackra bilder.


 














Jag fick en pluggkick!

Hoooooooooooooly crap vad glad jag känner mig! I ACCTUALLY GJORDE DET I PLUGGVÄG SOM JAG SA ATT JAG BEHÖVDE GÖRA :O Helt freakin' amazing, dude! Jag lovar, jag har inte pluggat så här mycket på en och samma dag (var god och lägg märke till att det är en vardag också) på typ 2 månader. Helt galet. Har säkert inte ens gjort såhär mycket sammanlagt på 3 jäkla veckor ><'

Jag är så nöjd med mig själv för tillfället att jag är rädd att jag kommer att svimma av högfärdighet (:

- En människa - tre porträtt
- Tangohäftet
- Låtanalys

Och vad återstår? Jaha, nu sjönk väl humöret en gnutta ^^

- Genetikprovet
- Läxförhör i svenska
- 2 bokanayser
- bokrecension som jag inte kan stava till i engelskan..
- muntlig redovisning om papperstillverkning?
- HAHAHHAHA, komplettering i dans på musiken (Josefine?!!??!?!?) *grymt*

Och självklart de nationella proven som nu återstår.

- Still I am proud of what I accomplished today, heöhöhihåhähäähhahu.

Milkshake & foto för niorna.

Och då har man svept närmare en halvliter chokladmilkshake. Herre(kokosnöt) vad underbart det var. Pappa kommer och pickar upp mig. Det är varmt och soligt. Vi har precis haft idrott. Och pappa, min riddare, kommer med en stor chokladmilkshake. YEAH! Det var typ ren sommar som flödade i mina ådror. Fattar ni ens vad jag säger? För att förtydliga; Kall MILKSHAKE medan man ser gröna blad i sol.



Gaah jag ska bli hippie.

Anyway så var det ju sånt där foto för niorna idag. Vår klass hade då typ film/kändistema. Jag var freakin' Pocahontas, Amanda var Jack Sparrow, Emma var preppySandy i Grease (asgullig!), Malin var Marilyn Monroe, Elin var Indiana Jones, Emelie var coola Sandy i Grease, Johan och Jocke var überüberfjorisar, Kim och Matte var några crossdudes(?), Viktor var capten John Smith ^^, Milton var Rocky, Freddan ville inte erkänna att han var Brad Pitt! :o Osv osv.

 
Hur söt som helst! :o

Nu måste jag göra ett tangohäfte, en låtanalys och den där, En människa - tre porträtt. Asdrygt.

- Baaaaaaaaa. (höhöhö).


I have a thing för tjockismoln, om ni undrar, vilket ni inte gör.


Dolly Parton & My Girl 2.

Aloha.

Seg dag igår. Gjorde planritningen på min lägenhet. Annars? Typ ingenting. Försöker minnas ifall jag såg någon film igår kväll.. Nej, jag kollade typ på Körslaget med pappa. Sedan visste jag inte riktigt vart jag skulle ta vägen. Pallade inte sitta vid datan, kunde inte kolla på någon inspelad film efter 22,30 för då skulle jag spela in Terminator  så att Amanda och jag kan se den. Blev så att jag fastnade på tvåan. Tänkte för mig själv hur i helvete kan det vara så att det enda vettiga för mig att se på är en Dolly Parton-konsert? Tacka gud eller vem det nu är som är the master i din religion, för jag kom underfund med att jag i hela mitt liv underskattat hennes musik. Hon var mycket underhållade, hennes röst är inte förjävlig och som sagt så är musiken bra. Undrar hur mycket jag egentligen såg, för det enda jag minns är 9 to 5  som är dödligt uttjatad, Jolene  som är bra och berättade med en bra historia och en intressant cover på Stairway to heaven (om mitt minne och allmänna igenkännande av låtar inte har svikit mig något totalt). 
   Juste, efter konserten så var det en film med henne också. Julia Roberts var med men jag orkade inte kolla länge.
  
Jag ska aldrig mer döma någon efter hur många plastikoperationer de gjort!



Jag är nästan säker på att jag glömt nämna någon film jag sett under de senaste dagarna men jaja. Idag så gick jag upp vid nio, gjorde inte mycket. Kollade på My Girl 2. Uppföljaren alltså. Den går under kategorin "Tidsfördriv". Men den funkade. Hon som har huvudrollen tycker jag är jättesöt, men seriously vilken irriterande liten jävel den där lilla snubben var. Holy crap. Ja. Tror också att det var pappan som spelade pappan i Crossroads, med Britney Spears ><' Jamie Lee Curtis var också med. Rätt likable i denna film.



Ja, annars så var Viktor här och det var trevligt. Nu väntar en jävla svenska läxa. Very doubtful att den kommer bli klar.

- Hoooooooooooooooly c r a p.

Indiana Jones, raiders of the lost ark & My Girl.

Idag såg jag Jakten på den försvunna skatten. Haha, tänkte hela tiden på Elin som Indiana ><' Awesome. I alla fall så tyckte jag att den var helt ok. Rätt så rolig faktiskt. Lite av en mycket enkel da Vincikoden, av sämre bildkvalitet, mer humor, mycket mer pangpang och svett och äventyr. Alltså är den inte lik alls, men jag fick den vibben när han berättade om den där arken. ^^ TJA!

Såg att den andra filmen, något med tempel? Ah, Indiana Jones and the temple of Doom. Wikipedia in my <3 HAHHAH. *ahem*. Anyways så antar jag då att The Last Crusade  går veckan efter? De måste ju få alla in på Indiana humör nu inför den fjärde! LoL.



Blev välidigt bummed (?) imorse när jag insåg att jag missade My Girl. Jättesöt film ><' En liten flicka med död mamma, weirdo pappa, substitutemamman Jamie Lee Curtis och en nördpolare. Awesome ^^ Har ju i alla fall sett den förr, så jag kan spela in tvåan som går halv sju imorgon bitti, wie!


Detta jävla tjat om bloggplattform.

Herregud, det snurrar ju bara i huvudet. Jag fattar faktiskt inte mycket. Skulle logga in på blogg.se idag. Nehe, det gick inte? Ja juste, jag råkade klicka på en länk igår när jag skulle logga in. Min blogg skulle byta plattform och grejs. Wot? Jag vet inte. Så då var jag ju tvungen att gå in på den nya men kruxet var att jag inte kom ihåg vad fan sidan hette, hahah. Tur att de skickade ett mejl... Nu är jag här. publishme.se. Hur jävla fult som helst. Ska det se ut såhär från och med nu? Knapparna osv verkar vara exakt samma, bara att det är sjukt mycket fulare här. Läste också att många hade haft problem med den nya (blogg.se kanske inte fungerade så underbart bra på senaste heller då..). De har t ex inte kunnat ladda upp bilder. Sucks?


Sedär, det funkade hittils. WTAI-bandet, god damn vad länge sedan!

- Kan någon tala om varför jag skulle byta plattform? Och vad fan betyder plattform i det här fallet?!

Lost in Translation uppenbarade min filmsmak ytterligare.

I forgot, igår kväll började jag kolla på Lost in Translation. Gav upp när klockan visade mindre än 22,00. Kände att jag behövde ta igen de där 4 timmarna jag missed out on hos Amanda ^^ Och om jag gjorde det, sov i tolv timmar, yeah!
   Anyways så var den skum. Såg klart den  i eftermiddags. Jag tror att jag måste vara på ett alldeles speciellt humör för att ta in sådana filmer. Den går typ under komedi, men man måste ha något mentalt problem eller nått för att finna den rolig. Eller så är jag alldeles för.. grund? Förstår ni. Inte djup liksom. Jag föredrar förmodligen filmer med tydligare handling. Åtminstone vid tillfällen som detta, då jag ville ha något att fördriva tiden med. Jag var inte ute efter en svettig hjärna.

Men för att säga något jag gillade, så filmningen av omgivningen och sista låten. There.


Lawrence av Arabien, King Kong, kungens birthday och 1 maj.

Jaha, fett torrt med blogg. Orkar inte för tillfället, men jag tvingar mig nu ändå.

Sov hos Amanda onsdag till torsdag. Vi kollade klart på Lawrence av Arabien. Ursäkta, tråkig nästan  rakt igenom. Glad it's over, men det är åtminstone rätt coolt att jag sett den en gång. Peter O'Tool.. seriously? ><'
   Vi kollade också på orginalversionen av King Kong, från 1933. Rätt awesome att man sett den med. Vissa saker var verkligen lika i nyversionen, men herregud vilken vridning av historien den nya är, även fast den är hur bra som helst. Och vilken ful King Kong ><' "Kong". Yeah. Asroligt när han bröt av grenar!

 

Ja! På kvällen var vi nere vid gröna dalen. Träffade Malin och Emelie. Vi stod och lyssnade när Anna sjöng på scenen, som var flaket på en minilastbil (haha). Det var kul. Anna var bra och vi dansade och hade rätt skoj ^^ Jävlar, när ungarna kastade godis! Hoooly crap. Senare chillade vi också vid brasan och träffade Viktor osv osv, som jag btw tillbringade torsdagen med, <3

Amanda och jag började även se på The Matrix, men vi gav upp vid ett-tiden kanske.. gick upp och pratade till fyra. (:

    

- Jag vill ha en katt! *prosit*