Vååååååååååååååååååååååååååååååååååår, snälla, vååååår.




Så fint att jag inte kunde låta bli att gråta.

YOU BROUGHT YOUR BITCH TO THE WAFFLE HUT?!



Yes, det åts våfflor två dagar i efterskott hemma hos José. Otroligt trevligt. Alla sprang runt och hittade på sitt; kollade på saker, ugglade i soffan, spelade piano, tvättade händerna, gjorde kladdkaka, gjorde våfflor, gissade reklam på tv, bar omkring på Melica, glömde dra ur kontakten till våffeljärnet, dansade och sjöng till vinyl. Otroligt mysigt. Fy. Sedan bar det hemåt i en färsk snöstorm, minsann.

Grattis på födelsedagen, världens finaste Max!



Jaaa, Mackan fyller 3 år idag. Hurra, hurra, hurra!

Arvtagaren: Eragon.

Äntligen! Nu har jag läst ut Eragon  som påbörjades på sportlovet, haha. Vad glad jag blir, den var verkligen mycket bättre än den töntiga filmen. Jag är glad över att jag gav den en chans. Det är faktiskt den allra första fantasy-boken jag läser. Det är ju lite speciellt, med alla konstiga saker man är tvungen att använda fantasin för att bygga upp en bild av. Det jag fortfarande inte kan släppa är att Christopher Paolini var 15 år när han började att skriva den. Jag tycker att den är en riktigt bra och intressant handling, med drakryttare och allt det där. Jag väljer att försöka ignorera det jag hörde när filmatiseringen kom ut, när jag vägrade se skiten, och det enda jag fick höra att det var en kass version av Sagan om Ringen. Jag väljer att försöka ignorera det faktum att det finns massor med nästan identiska figurer med, för jag tycker att om man bortser från de ibland lite lagom töntigt formulerade dialogerna/tankarna så innehåller den en riktigt bra text. Han skriver bra och hans fantasi är muy bien. Muy bien, helt enkelt. Jag måste läsa fortsättningen. Är dock lite förvirrad om filmatiseringen. Kommer det en tvåa på film? Det borde inte det, för det jag verkligen såg av filmen (jag orkade inte engagera mig) känner jag inte alls särskilt mycket igen i boken. *googlar oengagerat*. På de få sekunderna jag letade fann jag inget som kan spåras till att en fortsättning kommer det. Det gör inget, för filmen var inget vidare. Någon borde isåfall göra om hela skiten.

Förresten smsade jag Freddan! Våra åsikter är lika. Plus att han sa att vi var den bästa klassen han någonsin varit i. Jag blir så glad.


Köpte dock pocketversionen, 19 kr på rea med filmomslaget. Blöh. BRA BOK.

Ida Esteban de la* Sexface Blom.



Mamama. Jag är glad. Jag är öm. Träningsvärk som aldrig förr. Trodde att det var bättre idag. Jag märkte att så var inte fallet, när jag nös. Nyste? Nöste . Jag är glad för att jag är vän med personerna ovan. Jag är glad för att jag är vän med personer som tyvärr inte är med ovan. I fredags var vi, de ovan, plus Buske (inte sjuk-josé), hemma hos Idáblom (the drugist)  med en miljon andra människor. Det var kul kul kul. Grattis i efterskott Ida, liksom. (och Jespére, såklart). Ja, sa jag att det var kul? Det var det. Jag dansar fortfarande.........vi sov hos HanneS Stjärt träjtS SennaH. Spelade GH i typ en timme tills vi sov vid fem typ. Vaknade ("vaknade") vid nio och spelade mer, i ett rum som aldrig kan ha luktat mer svett och äckligheter någonsin. Stackars, stackars. Stackars rummet. Åh, jag mår illa bara av att tänka på det. Uhuhuhuuuhhuu. Big yuck.

Ja. Min mugg <3 Fin. Utan den hade jag aldrig kunnat hällt i mig 5 liter någonting med sådan glädje <3

Kevin McKidd borde aldrig lämna Grey's Anatomy

Mamamamamamammahhh, det finns många anledningar till att älska Grey's Anatomy.


Run the wild fields.

Yesssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss. Min älskade film gick på tv igår. Fick spelade in den. Hata när filmer inte släpps. Gaah. När jag sett den för första gången satt jag en hel dag och letade efter ställen att köpa den på. Utan lycka. Men det är ok, den går på tv ofta. Oj, ja, i tidningen heter den I krigets spår  men på engelska Run the wild fields.  Jag älskar den. Jag blir mer kär i den för varje gång. Till och med pappa gillar den (han kommer ihåg den, plus att han vill se den igen!!!!!!!!!!!). Och varje gång blir jag mer och mer kär i den nu 44 årige Sean Patrick Flanery. Det är najs.



Nanobot presents: The Octopus Project - The Way Things Goes.

På tal om online-spel så hittade Jespére ett jättekonstigt spel med världens sötaste gubbe som gapar när man hoppar. Nanobot hette det. Man är i ett monsters kropp och letar saker. Ganska svårstyrt vill jag påstå, innan man fått in tekniken såklart. Oj, grejen var att låten som spelades var så underbart bra att jag inte visste vart jag skulle ta vägen. (Även om mitt finger visste vart det ville. Nej, inte euw.) Men ja, låten kommer här:


Dataspelsveckan.



Ett stort leende bredde ut sig på mina läppar när jag hittade trevliga bilder från skolan, som jag inte var upphovsman (kvinna) till. Jag drar till med en stark gissnig på att det är Ida som tagit bilderna ovan. Tackar.



Okej, jag medger att ibland är det mysigt med snö. Det är fint att titta på om inte annat. I tisdags stannade de tre nördarna i vinterlandskapet kvar i skolan och spelade puzzle freak 2 (Jespers fel, han introducerade det för oss alla).



Ja, hela veckan har det fan spelats online-spel. Puzzle freak 2, tetris, särspelet med dödskallen som Jespére spelar koncentrerat ovan, pilottestet räknas som spel, bumper stars, vetgirig, mafia wars. Skolan bajsar vi på. Frida är asglad.

Resan till Melonia & Svanprinsessan 2.

Igår åkte några av oss svettiga 1b:are hem till Ida Esteban el Sexface Blom för att dricka te och kolla på en film hon tjatar om lika mycket som jag om Lilo & Stitch.  Det blev alltså Resan till Melonia  och jag var minst sagt skeptisk, för hon har visat en bild på en asläskig gubbe med krusbärsliknande ögon och morotsnäsa. Men han var ledsen och snäll, fakiskt. Jag får säga att den inte var så hemsk. Den var lite läskig för att vara barnfilm, och mycket fylleri (!!!). Men jag tyckte om den lilla Snobben/Shakespeare-saken. Jättesöt. Men ja, det var en intressant film. Blir nog bättre ju fler gånger man ser den.

Idag kollade jag på en film som Fridámo inte uppskattar: Svanprinsessan - Slottets hemlighet.  När jag var liten kollade jag jämt på den, för jag hade inte ettan, så jag blir lite offended när Fridámo säger så. Usch. Den är asbra. Mycket bättre bildkvalitet dessutom. Men ettan är ju riktigt bra den med egentligen. Tyvärr tittade jag inte så noga idag, men jag har ju trots allt sett den förr. Även om det var typ 5 år sedan sist.



Anyways, nu ska jag fortsätta lyssna på min egna Mcfly-cd med typ 50 låtar och spela betapet med Idáblom och Fridámo. Typ. Kssssssssss.

- Hejdåhejdåhejdå.


Bloggtävlingen är avslutad.

Det var ett tag sedan men i alla fall så är bloggtävlingen i skolan slut. Jag vann! WOHO :D Frida hade bara 0.2 mindre än mitt genomsnitt. Anyways, det var kul. Jag blev glad. Jag fick gå upp och skaka hand med Andreas 2 gånger. Omg (haha).



- Tack så mycket, ni galna människor som läser.


Langar gårdagens outfit. Mycket moderiktigt.

Jag tänkte att jag kanske ska börja lägga in dagens outfit. Låter det inte som en bra idé? Alla gjorde det förut minns jag, väldigt populärt så jag tänkte att jag lika gärna kan börja göra det nu. Bättre sent än aldrig, visst?



Jeans: Åhléns (Att.) 298 kr.

Notera att hålen som syns på bilden var jag tvungen att göra själv, de är inte så när man köper dem. Kan ju vara lite bra att veta om ni letar i affären! Tricket är att nöta upp en litet hål i skrevet, vilket det ofta blir av låren. Sedan kliver man över en knähög planka så går hålet upp i en rak reva på ca 10 cm. Sy sedan ihop hålet med nål och tråd, för när du sitter på sängen och tar på dig stumpor ska sömmen gå upp igen. Sy ihop igen, använd gärna en slags tejp som finns att köpa i sytillbehörsaffärer, sedan knyter du skorna och då ska sömmen spricka upp igen. Denna gång ska du inte göra något åt det, utan gå i dem som de är. När du sedan ska klämma ner dig bakom en hörnsoffa med en tomtemask för att skrämma dina vänner så sätt dig i skräddarställning och VIPS, så har du ett hål från gylfen till högra sidan av den högra bakfickan. Stort nog att dra över huvudet, även om du är tjockskallig! Ett liten hål på andra sidan blir det också om du har tur, med endast en liten bit av sömmen som håller ihop hela kakan. Perfekt för vintervandrare, som inte vill ta av sig byxorna när de ska kissa ute i kylan.

Ja, det var väl allt! Beroende på responsen och mina kläders kvalitet får vi se om jag fortsätter hålla igång med dagens outfit!

- Puss och kram.

Hej då Jamie Oliver = space i schemat.

Neeeeej, vad ledsen jag blir. Mitt nya söndagsprogram, Jamie Olivers Matrevolution, var bara i 4 delar. Sämst. Men positivt är att jag då har en extra ledig timma till nyttigheter i mitt väldigt upptagna liv. Den timmen kan ägnas till att spela skip-bo med min far, svulla lagom mycket, spela online-spel eller bränna skivor. Eller bara planera upptagna liv. Kanske till en riktigt härlig skiva, som jag spelar upp på min substitut-stereo, dvd:n som är ihopkopplad till min nygamla tv som inhandlades av en kille med fin tatuering i Nacka. Den har vhs, så jag kan ju alltid kolla på Lilo & Stitch  eller Pocahontas !!!!! Eller Lejonkungen.  Åh, jag vill handla på second-hand nu.



Stadium Arcadium.



Två skivor förbannat bra skit.

Dead Poets Society.

Anka glömma hon film lov på tittat. Uppdaterar hon nu göra. Döda Poeters Sällskap . Hade hört mycket om den. Mycket bra. Omtalad film. Tittade en stund. Besviken. Tittade klart. Inte lika besviken. Den var bra. Robin Williams var mysig. Haha, han som spelar Red i That 70's Show var elak pappa här med. Hur som helst, lite luffig aura svävade runt hela filmen. Kanske för att den är från '89. Men den var inte dålig. Lite hon om tycka den.



Wait and see.

Jag har kommit av mig totalt; förälder, "förälder", skolan, substitutfamilj, "familj/släkt", vänner, "vänner", folk i allmännhet, fritid och livet. Nu väntar jag på att vakna igen.