För ett år sedan befann jag mig på Kreta.

Igår var det exakt ett år sedan jag, Anna och Linda åkte till Kreta. Åh.....

(Det var någon som trodde att man såg mina boobs på första bilden, men jag kan försäkra er om att det är mina revben...... Sist jag kollade hade jag inte hängpattar =))



Åska, fläckade trosor, rea, kolanappar och snake.

Jaha, nu var det såhär att det var dunder och brak här hemma i lördags då åskan gick. Viktor och jag såg att någon blixtrade till vid datan och sedan märkte jag att det var modemet det. Så idag åkte vi iväg och köpte ett nytt, samtidigt som jag gick till gina tricot och larmade av mina jävla trosor. Hur fan lyckas de glömma bort det? Förövrigt så är det rätt suckig service där. I alla fall den Amanda och jag var på igår, i stan.

På tal om det så var Amanda och jag alltså i stan igår. Det var trevligt, vi hade inte setts på 15 dagar, haha ><' Men vi shoppade loss som bara fan då. Jag köpte lite onödiga saker på rean. Och sånt som jag vill ha, hihi. Kläder för det mesta. Herregud, kan ju inte påstå att jag var i jättebehov, men det är ju sommarrea! (lol)

Annars så tittade vi på en lägenhet hos en väldigt trevlig familj idag. Får se imorgon vad som händer. Sen? Jag har ätit kolanappar. Gott. Och donken för andra dagen i rad. Hööööhö.

Åh vad tråkigt. Jag har inga intressanta tankar att skriva ner längre känns det som. Jag har tvättat min hjärna med snake-spelande. Seriously, jag spelar säkert sammanlagt minst en timme om dagen. Är det mycket? hahahah.

- YO! Jag har marmelad i min mun.


Whiteboard-penna på trosor...

...är inte bra. Milton gjorde en smiley på min röv, när jag hade vita trosor på mig. Jag blev helt chockad typ ><' Men ja. Han tyckte inte att det var så farligt, det skulle gå bort i tvätten. Gjorde det det då? Det märker vi.. Errh.


Kebab med händerna.

Igår fick jag ett utbrott. Det var bra väder och jag satt framför datan. Inte najs. Det slutade med att jag och Frida gick ut. Köpte glass och gungade. Köpte godis för fyra kronor och gick till vattnet. Satt på ett träd och gick sedan hem. Där vid vattnet var det en kvinna med kebab. Vi bestämde att vi skulle köpa kebab till lunch idag. Det gjorde vi. Tog med oss till bryggan och åt med händerna, hhahaha. Vi fick inga bestick, vilket vi funderade på medan vi gick därifrån men tänkte inte ens på att vända? Haha, lol. Min fanta var extra god och sedan mådde jag illa :)

Nu borde Viktor snart vara här...

- Well well, toodles!


Har fått tillbaks kameran och fann batterier igår!

The Patriot.

Jag säger bara: Ååååååh. Patrioten  gick igår kväll på ettan. Den tyckte jag om. Den var fin, rolig, intressant, sorglig osv. Mhm. I'm tellin' ya. Åh. Och jag tyckte att Heath passade bra som Mel Gibsons son, haha. Mwyedhafkccjhchh. Hm.

 

Lista från Frida.

Tio första

1. Första bästa kompis: Errh.. Dunno. Ajlina kanske.
2. Första bil: Låt mig återkomma om det...
3. Första kärlek: Bweh? Pratar man kärlek som typ 8-åring? ><'
4. Första husdjur: Återkommer om det med.
5. Första semester: Bulgarien 2003 typ
6. Första jobb: Yeah, gick ut med Ludde! Annars, kiosken med Emma, haha.
7. Första köpta skiva: Inte en aning.
8. Första riktiga kärlek: Viktor ._.
9. Första piercing: Errh. Öronen räknas typ aldrig så..
10. Första konsert: Where the actions is.. när var det? 2006?


Nio senaste:

1. Senast alkoholdrycken: Återkommer..
2. Senaste bilfärd: Idag till Bålsta.
3. Senaste filmen du såg: Atlantis!
4. Senaste samtalet till dig: Emma. Eller, någon ettåring med Emmas mobil, haha.
5. Senaste bubbelbadet: Hm. I Tellberg? ><' Februari alltså.
6. Senaste spelade cd: Min "Tänker tillbaks" Cd 4.
7. Senaste kyss: Hm.. var det Viktor? Skoja ><' MWAHHAHAH.
8. Senaste gången du grät: OMG, KOMMER INTE IHÅG?! WTF, WHAT'S HAPPENING TO MEEE?! Jaha. Men typ förra veckan i ett av mina garvattack goes hostattack goes garvattack goes grinattack. Eller nått.
9. Senaste måltiden: Pyttipanna.


Åtta har du någonsin:

1. dejtat en av dina bästa kompisar:
No.
2. blivit arresterad: No
3. blivit kär vid första ögonkastet: No
4. fastnat med blicken i någons urringing: Hahahahaha, kanske? ><'
5. fått ditt hjärta krossat: ´No not really.
6. sagt att du älskar någon utan att mena det: Vet inte.
7. haft one night stand: No
8. busringt: Hell yeah!


Sju personer att möta:

1. Gustav II Adolf: Woooot?!
2. Hitler: Errh..? Om jag vill? Nej, tack.
3. Djingis Khan: Finns det inte en låt om honom? Eller henne? Eller den. wtf.
4. Olof Palme: Nej det är lugnt alltså.
5. Charles Manson: Vem?
6. César (orginalet): Vadå originalet? Jaha, Rom-snubben? Lite coolt kanske.
7. Billy The Kid: Känns igen.. men how about no?


Sex saker du gjort idag:

1. Ätit för mycket.
2. Träffat Frida.
3. Suttit på ett träd.
4. Tjafsat med min fader.
5. Lyssnat på radio.
6. Känt mig ledsen.


Fem favoritsaker utan rangordning:

Hur kan man ha fem favoritsaker utan rangordning? Errh.. Jaja.

1. Musik.
2. Mat.
3. Viktor.
4. Alla andra? ^^
5. Data in my <3. BWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHH. *ahem*


Fyra personer du kan berätta allt för

Man berättar inte allt för någon, duuh.

1. Mig själv.
2. Mig själv.

3. Mig själv.
4. Mig själv.

Tre val:

1. Blått eller rött? Blått.
2. Sommar eller vinter? Sommar ftw!
3. Choklad eller chips? Choklad, mmmmmmmmmmmmh. *dregel*

Två saker att göra innan du dör:

1. På ett eller annat sätt fått förklarat hur mycket jag älskar de jag älskar för de jag älskar. (whatahell?!)
2. Hoppas att jag inte dör.


En sak du ångrar:

Åh. Att jag inte skrev exakt den här listan, så att jag kunde ändrat denna punkt till "En sak du inte ångrar". (=


Fyra personer som du vill ska göra samma lista:

1.
Amanda.
2. Malin.
3. Anna!
4. Dunno. Anyone?


Triumfens ögonblick (Chariots of Fire) & Atlantis - en försvunnen värld.

Japp, för att ha något att göra mellan 10 och 17 igår (besides eating) så kollade jag på två filmer och läste. Den första filmen var Triumfens Ögonblick.  Handlade om löpning för män i Storbritannien i tidigt 1900-tal. De tränade för OS i Paris osv. Jag gillade i alla fall musiken. Och filmen måste vart rätt gammal alltså... *kollar upp* 1981. Ooooh, based on a true story. Wihi.



Sedan såg jag Atlantis.  Okej, den var ju jättebra! Hihi. Jag kanske har en viss förkärlek till alla tecknade filmer, men ändå. Denna gillade jag!


En onsdag och en torsdag.

I onsdags så skulle jag hem till Viktor, men han jobbade till typ 3 och jag var i bålsta lite efter 1, haha. Så jag tog jordens segaste promenad hem till Amanda för att lämna av lånat stuff och hämta mina shoes. Amanda jobbade (vilket hon ska göra i 4 fucking veckor, första veckan har gått!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *morr*) så det var bara hennes bror hemma. Vi pratade och sedan hade jag inget att göra så jag fick komma in och kolla på Ellen DeGeneres (?). ><' Sedan åt vi Amandas risifrutti, yeah och kollade på The Prestige (jag såg i alla fall första timmen, bra!) tillsammans med två av hans vänner...... Nej, det var ju inte pinsamt.. *grymt* Asroligt när Amanda ringde, omg, båda vi dog ^^

Anyway, jag flydde hem till Viktor sedan. Vad fan gjorde vi? Vi köpte glass och godis. Kollade på bilder från avlsutningen och balen. Tittade vi på tv? Hm.. Åt mat. Jahaja. ^^

Han kom hit igår. Ånnu än gång så chillade vi. Spelade snake på min mobil ^^ Kollade på fotboll osv. Tralala!

Ingen bild? Nehe.

Joho, nu redigerar vi inlägget!

- Baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj!


Mwehehehe. Tiita, jag har massor med hår på huvudet!


Viktor är hemma!



Haha, titta vad Viktor hittade i någons bilddagbok häromdagen. Mwieh. (?)

Anyway, han skulle då ha kommit hem från Kroatien i söndagskväll. Messade honom ett dygn innan utan svar. Jag blev emotionell. Men när jag såg honom utanför fönstret på eftermiddagen blev jag så glad så att jag höll på att dö. Han kom hem tidigare och vill överraska mig, hihihi. *glad*


Nu är det bannemig sommarlov!

Wihooo, när jag gick upp imorse var det så ljust! Jag blev mycket glad över att jag inte såg ett moln på himlen. (Ok, till en början gormande och svor jag med en mansröst.. men jag blev glad!). Och jag känner för att läsa en bok.. Hm. Och idag tänker jag göra pannkakor igen, hihi!

Oj vilket meningslöst inlägg. Jaja!

Wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiie, Viktor kommer hem ikväll! Mwih! Inte för att han svarar på mina sms nu då, men jag ska tvinga honom att leka imorgon om jag så måste!



Enligt tablån blir det filmkväll..

Ja det må jag säga. Satte mig och kollade igenom kvällens filmer. Ojojoj vad spännande. Där läste jag namnen Nicole Kidman och Tom Crusie. Hm.. fan jag tänkte ju härom dagen på en film som de var med i! Det måste varit mer än ett år sedan och jag minns inte namnet på den. Och sedär, där stod den. Drömmarnas Horisont  på svenska tror jag. Far and Away på engelska. Den handlar om hon som är rik och han som är fattig. I Irland. På något sätt hatar de varandra men utvandrar till USA för att de tror att det är sååå mycket bättre där. Är det så? Kolla på filmen ^^

 

Sedan måste jag såklart kolla på fotboll, så jag kan inte kolla på svt2 vid 9. Då går det en film med Salma Hayek. Den handlar om Frida Kahlo. Interesting, jag känner inte till mer än om ögonbrynen, haha.

Senare, vid halv 1 så går Triumfens Ögonblick.  Omtalad och bra kritik så den vill jag se. Hihi. Spelar in, yeah. I know you care alot.

"Tänker Tillbaks"...

... är det gemensamma namnet på de fyra cd-skivorna jag just bränt. Det är alltså en hel jävla drös med låtar som nästan enbart får mig att tänka på... ja varsågod och gissa. Vad skulle möjligen kunna ha gjort sådan inverkan på mig att jag sätter mig och gör 4 skivor med deprimerande låtar?

Hm...

Btw, är det bara jag som lyckas med att hitta de sämsta brännprogrammen? Eller är det så att jag suger på att bränna skivor helt enkelt? Annars är det fel på datan eller skivorna jag har, för varenda jävla gång är det något som fuckar till sig. Mycket irriterande.

Häromdagen så var jag hos Anna.

Ja, i måndags alltså så åkte jag i och för sig och klippte mig först. Omg I am bald, dude. Ja, sedan åkte pappa och jag till Barkarby. Där snodde de min mobil för att föra den till reparation eller nått. Nu använder jag pappas nokia 3310, haha. Askul att spela snake II och Space Impact! Ja.. Sedan lämnade vi tillbaks ett par skor och åkte på lägenhetsvisning. Fikade hos farbror...

Hos Anna var det mest chillning. Simon var ju där också. På tisdagen åkte Linda till England för att jobba med elever på studieresor typ. Tre veckor! Sedan åker hon direkt igen tre veckor till Isle of Wight eller hur fan det nu stavas. Jag vill också? 
   Vi drog till närakuten för att Simon skulle röntga sin axel. Åkte hem. Sjöng Singstar, hihi. Åt kebab. Åkte till stan. La mig i måsbajs. Träffade deras vänner Josef, Tim och Julia. Åkte hem och hämtade saker för att vi skulle ut till Ösmo och sova i Tims stuga. Det var trevligt. Sov vid 4 typ, gick ut klockan 5 och kissade i en buske (hade ingen aning om hur man gjorde med toan, den var jätteskum). Sov till 10-11 och sedan vet jag inte vad vi gjorde. Jag hade jordens pollenallergi därute. Snor, snor, ont i halsen, svidande ögon osv. Och hela vägen hem så skrattade jag så fult att jag grät och skrattade ännu mer. Fy fan alltså. Ofattbart vad fult ><' Och helvete vad jobbigt när vi sprang till bussen som Tim stoppade. LoL haha. Hihi.

Och nu skrapade jag upp knät på bordet. Köttsår. Rött. Blod. Skinn. *puuuuuuke*

- Ohoyahoy. (stavning?)


Kate & Leopold.

Wihihihi, igår kollade jag på Kate & Leopold  som jag hade inspelad. Jag hade velat se den ett tag. Why? Duh, Hugh Jackman! *morr* Hihihihihi. Asroligt, han var ju hur gullig som helst som adelsman från 1800-talet. Yummie, verkligen. Så söt, så söt. Jag menar, hur många söta 40-åringar finns det? (han är väl 40 nu?)

Anyway, den var rätt bra. En såndär meningslös, gullig, romantisk, overklig komedi. Det går hem rätt ofta ändå, haha.

 

Nya kategorier.

Typ halva dagen igår och lite på kvällen i förrgår satt jag och gjorde kategorier i bloggen. Onödigt? Kanske. Jobbigt? Ganska. Roligt ändå? Ja faktiskt. Jag var tvungen att gå in på varenda av 320 inlägg för att se vilken kategori jag skulle stoppa in dem i. Haha. www.skjutmigforjagharingetliv.se


Coach Carter.

Kom precis på att jag såg en bra film i helgen. Coach Carter  var det, som jag hade spelat in. Samuel L Jackson skulle träna upp ett basketlag med gangstas, yeah. Channing Tatum *anna, dregel* och Antwone Tanner var med, hihi. (Skills från One Tree Hill. Lika rolig här med, haha). Men anyway så tyckte jag att den var bra.


Milton the birthday boy.

Grattis Milton som fyller 16 år idag!


Hittade en jättefin bild på Marcus facebook, men det funkade inte....

Anyways så kom jag hem från Anna idag. Tar det sedan.

- Bye.


Tears stream down your face.

Ok, jag ger upp. Jag orkar verkligen inte. Ögonen bränner. Magen vänder sig ut och in. Huvudet dunkar. Jag vet fan inte vad jag ska göra. Det känns som att jag blöder ögonen ur mig. Det slutar inte. För minsta lilla så börjar det om. Jag vill inte. Jag orkar inte. Jag är trött. Sms från Viktor. En vecka till typ. Herregud. Kom hem. Jag lägger mig. Ger upp.

Pannkakor equals sommarmat.

Hej säger jag rätt högt för mig själv med nyhetsankarröst. LoL. Vilken sommar det kommer att bli då. *morr*

Denna ruttna riktiga första sommarlovsdag så satt jag vid datan i timmar för att pilla på bilder. Inte för att jag fann särskilt många men ja. Jag vill ju ha bilder från balen igår (!). Sedan gjorde jag pannkakor. Det ni.

Senare i detta liv kanske jag skriver om balen. Jag vill först ha bilder. Inte roligt annars. Jag är fett torr på bildfronten. En baxare.

- Fy helvete. Urk urk urk.


Sommarlov?

Jahaja, första dagen på sommarlovet ska det här ha föreställt. Världens rövväder liksom. Fast egentligen kommer det inte att kännas som sommar förrän efter balen imorgon, eftersom att man ser nästan alla då. Så då blir det mer sommarlovskänsla antar jag. Helvete. Jag vill verkligen inte. Vill inte, vill inte, vill inte. För då vet man säkert att det är slut. 9a och 9b är slut. Vi är slut. Jag är slut.


Bild tagen från
http://josefinemaria.blogg.se.

Kom på nu att det var lite sommarlov igår med ju. Efter avslutningen, duh. Då åkte jag med Viktor och Milton och åt pizza hemma hos Viktor. Sedan gick vi ut i ösregnet. Viktor tyckte att det baaara var mitt ansvar. (?) I alla fall så såg vi Emma och Flundemo i centrum (och Titti?).  Sedan luffade vi vidare i Bålsta. Milton dampade i väg hemåt, vilket låg typ en halv mil därifrån (inte en susning?!) men när vi ropade lite på honom så fann vi honom tillslut vilandes på en gunghäst (?) vid en lekpark. Jag dog av garv. Sedan gjorde han likadant men dåsatt han på en snurrgrejs som de båda senare snurrade mig på tills jag trodde att jag skulle spy, hihi. Innan ramlade jag fan av när alla tre var på ><' Skoj, ni missade verkligen något. 

 

Anyway, denna fuskiga första sommarlovsdag så var Viktor här. Vi gjorde seriously ingenting. Lyssnade på musik, satt vid datan lol, fikade två jävla gånger med pappa och kollade lite på Simpsons. Simpsons var roligt att kolla på med Viktor, hihi. Och jag blev jätte emotionell när jag kollade på fotboll och la mig med huvudet mot kudden jag fick av honom och kände att den luktade Viktor. Jag hoppas att doften håller i sig någon vecka så att jag kan sniffa medan han är i Kroatien.

- Dream catch me.

 

Skolavslutning.

Jag lyssnar på dessa om och om igen. Har gjort det i mer än 1,5 timme. Varannan gång sådär. Inte konstigt att jag känner mig som jag gör. Sj'lvklart hittade jag en video med det bästa och sorgligaste programmet One tree Hill.

 


Det är den 11 juni 2008. Ok, nej för klockan har passerat tolv, men ni fattar. Idag slutade 9a och 9b på 3B, Gransäter officiellt att existera. Förstår ni hur jävla sorgligt det är? De flesta tycker att det är hemskt för att vi aldrig kommer att träffas igen. Det är nog inte det värsta för mig. Jo, det är visst så att det finns vissa jag verkligen inte kommer att träffa om det inte är på återträff osv. Sedan tror jag att om man har viljan kan man ses. Åtminstone pratas vid? Ja, jag inser att det är så det alltid låter. Sedan slutar det med absolut ingenting. Vilka är det jag pratar om liksom? *suck* Men i alla fall. Det går om man vill tror jag. Åtminstone ett tag. Men grejen är att vi  slutar här. Vi finns inte mer. Inte som innan. Det är inte samma sak. Det är inte "våran klass" längre. Det är det värsta. Vi kommer aldrig att vara här igen. Från och med nu kommer det alltid att vara "förut", "då". Det är liksom slut på denna period i livet, om man ser det så. Dessa människor. Vi kommer alltid att komma ihåg det, men vi kommer aldrig kunna vara där igen. Det kommer aldrig finnas på samma sätt.

Överdriver jag? Förmodligen. Jag kommer kunna läsa det här senare och tänka att jag var påverkad av musik och tankar. Men fan, det är såhär jag känner. Denna klass var helt underbar egentligen. Och när jag nu inser att jag redan säger "var" om klassen gör ju inte saker bättre. Jag vet, jag träffar de allra flesta på fredag när det är bal. En jag är säker på att han inte kommer är Freddan. Han kommer inte på balen. Och så bor han långt åt helvete typ. Farväl Fredrik? Vi ses om ett år på återträffen typ. Nej helvete. Helvete.

Men faktiskt. Vi (?) brukar prata om att det är rätt bra sammanhållning i klassen. Det kanske bara är från min plats. Men jag har i alla fall trivts så otroligt pisshelvets bra. Inte konstigt att jag blir så himla emotionell när jag tänker på att det är aldrig mer nu.

- Jag kommer verkligen sakna allt.


2-10 juni.

 Ja här kommer en liten torr sammanfattning av dagarna mellan den andra och elfte juni. Ont om bilder blir det. De kvalitetssaknande är tagna med min mobil som lägger av pga av rövbatteri. Så ja, inte mycket. Jag har inte haft en fungerande kamera överhuvudtaget under varken avslutningmiddagen eller skolavslutningen. Däremot ska jag baxa alla Amandas bilder och sedan de som alla bloggungar från 9a och 9b lägger upp i deras blogg, mohahah! Erhh... Sry? LoL. GAAH. Så jag kan nästan utlova ett inlägg med bilder only. Som ett kollage jag kan göra när jag sitter och är emotionell. Yes.

Ahem.

2 juni

Jag fyllde år. Jag var trött som bara fan, för jag sov hur illa som helst. Skolan var helt lam i skolväg om man säger så. Alla sa typ grattis. Höhö. Till och med Annas boyfriend Simon ringde mig och sa grattis osv, för han skulle egentligen kommit med Anna och company. Han skulle dock på  körkortsgrejs osv. Efter skolan åkte Amanda och Emma hem till mig. Vi bakade en kladdkaka och havreflarn. En halvtimme senare kom Viktor och drog i sig smet, haha! När jag tog ut kakorna ur ugnen brände jag sönder tre fingrar genom grythandsken (!?!??!) så jag var tvungen att springa omkring med en fryst falukorv i handen eftersom att det inte fanns någon is. Det sved och jag fick någon blåsa. Jag grinade (inte bokstavligen) och pappa grinade på mig.

Anyway så fikade vi på balkongen och det var trevligt förutom att jag och pappa fightades lite. Vi blev feta. Vid sextiden åkte Emma hem och precis då kom anfallsvåg nr 2! Anna, Kjell, Yvonne, Linda, Jenny och barnen och lilla (enorma) Max kom. Det var trevligt trevligt. Jag fick massor med fina presenter denna dag, tackar, och vi blev fetare och fetare. När vi satt där i köket och fikade så höll jag på att dö av flera anledningar. Det var trevligt att höra Annas garv. Det kändes innan som att vi höll på att förlora kontakten rejält då vi inte hade pratat ens i telefon på nära 7 veckor. Okej, "trevligt".. jag höll på att dö. Tårar forsade osv. Men hela dagen/kvällen var trevlig. Det var roligt att Viktor och Amanda också var där och träffade alla!

  

3 juni

En helt lam skoldag. Typ, "ta igen dag" nr 2 och jag gjorde nog inte ett piss. Jo, kollade på American History X  som är med på listan och är mycket bra och måste ses minst en gång av alla. Sedan hade jag muntligt om papperstillverkning med Lena för att höja mitt betyg i kemi vilket jag tillslut inte alls gjorde. Helt onödigt, för jag dog av stress och aggressioner pga av detta under morgonen. Och vad tjänade jag på det? Onödig alldeles för ingående kunskap som sitter i ca 10 minuter. Men ja, jag förtjänar inte ett såt högt betyg i något no-ämne i alla fall. Det är så tråkigt och svårt dessutom. Men det kändes som slöseri på tid.

Jag åkte nog till stan med Amanda... fan, jag minns inte vilka dagar. Jag har vart och "shoppat" typ 10 gånger den senaste jävla månaden. Dude.

4 juni

Kolifej kallas det, utan att jag vet varför. Jag, Emma, Milton och Viktor var lagledare för Dinosaurierna. Alla barn älskar Emma. Alla barn hatar mig och jag hatar alla barn. Nej då, faktum är att jag faktiskt tycker väldigt mycket om barn. Jag vill ju förfan typ jobba med barn. Eller nått. Men faktiskt, något är det med Gransäters ungar. HELVETE vad irriterande de är. *morr* Men sedan så är det ju bara en engångsgrej detta med kolifej, så jag orkar inte lägga ner energi på att vara snäll mot dryga barn.

Hhahahahhaha, det hände lite skojiga saker denna dag. När vi gick upp till kvarnkojan så var det en liten flicka som hette typ Hanna. Hon hatade killar. I alla fall de i hennes klass. Men sedan så blev hon typ kär i Viktor! Varför? Jo, Viktor sa att han kanske var lite kär i henne! Herregud var roligt, de gick och höll handen, Viktor hade hennes keps och rygga. Ok, alla hade typ småbarnens ryggor, men ändå! Mohahah.

Det andra roliga var när vi satt och chillade vid dragkampen och Johanna på 4b kommer där och är jättearg för att hon är ensam med alla sina småbarn i gruppen. Då kommer en liten blond fuckad unge som såg ut som Cartman och häller vatten på henne. Så vi tog flaskan och lubbade efter honom. Jag tror att jag sa någonting om att jag ville döda? Haha, jag var fett taggad på att göra någonting. Anyway så fick jag tag i hans arm och så låg han där på marken och jag gav flaskan till Johanna så att hon fick hälla lite på honom. Jag undrar om det var en eller två gånger vi gjorde samma sak igen? Haha. Han kom hela tiden tillbaks och muckade typ, en neddränkt i vatten. Seriöst, det såg ut som att Pontus sulle dö av garv. Helt tyst men ändå hysterisk. Viktor vet vad jag menar! ^^

 

Emma med små barn, Milton däckade när vi tog en paus på vägen och Viktor och hans nyfunna kärlek

Jag tror att jag åkte till stan här. I alla fall åkte jag moppe med Viktor och Milton, för det var då jag tog världens bild på Viktor. Milton och jag blev mycket besvikna när jag råkade ta bort den. Seriöst, ni förstår nog inte.

5 juni

Ytterligare en dryg dag i skolan. Efter skulle vi då ha våran så kallade klassresa. Alla skulle tälta på Kärleksudden vid varpsund. Först åkte Jemina och jag hem till mig, för att sedan gå hem till henne och spela tv.spel. Hon har typ400 japaner på sina väggar. *rädd* men hon hade bara en kontroll till playstationet. Oj, jag, Jemina, Viktor och Milton var där.. Svikare hela högen. Jemina kastade sten. När de två sista åkte på träning så eldade jag och Jemina. Jag dog typ när hon tappade sin korv två gånger i askan och sedan när hon sjöng (skrek) låtar vi lyssnade på jätteroligt och fort. Vi flyttade tältet från "stranden" där det blåste like hell till grillplatsen bakom en kulle. Senare kom Viktor, Milton, Björn och Viktors vän Teo. Jag dödade nästan Björn när jag slog en pinne mot en träd. HAHAHHAH; JUSTE! HAHHAHAHA. När Milton skulle harpunera en krokodil??!?!? HAHAHH, spetsade nästan Viktors fot, han sket typ på sig! Jaja. Alla utom Viktor och jag drog vid tio typ??!?!?!? Jemina vid nio. Svikare hela högen. Vi satt och stirrade på brasan och försökte ringa dit folk halva natten. På morgonen badade vi och så kom det några jävla hajkande hippiemänniskor.

Anyway. För det här hatar jag nästan  alla i 9a och 9b. Inget personligt mot Viktor, men fan. Det var vår klassresa! Rövhål!

Resten av helgen satt jag isolerad hemma och kollade på tv och gödde upp mig. Spec. när fotbolls-EM drog igår, hihi.

               

9 juni

Jakobsberg med Amanda. Det var kul. Kollade på skor osv. Vi vandrade bort till Skopunkten. Varmt. Sallad på donken. Sedan en milkshake. Jag satt och chillade på Guldfynd. Amanda sa att jag såg ut som en efterbliven unge där jag satt och snurrade på mitt arbband mitt på golvet med hakan lutandes i handen. Get the picture? Och jag blir fortfarande jätteledsen när jag tänker på att jag typ glömde kvar mitt fina träarmband från myrorna för 10 kr på perrongen. Helvete. Så typiskt. Vi mötte Ellinor där också. Vi åkte tåg med henne.

Avslutningsmiddag på kvällen. Trevligt. Satt brevid Jocke och Maria, höhö. Jag åt nonstop som låg på bordet. Sedan vart det skoj när alla kastade på varandra. Förrätt var såndär toast med skagengegga på. Sedan var det kycklingspett och en skum potatissallad. Bärpaj till efterrätt. Sedan fick jag, Josefine, Björn och Viktor pris för bästa betyg. Ett fint armband, yeah. Juste, Molwin var där!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! YEAH! Molwin. Lilla Molwin. Roligt! Och när Emma klingade glaset och ställde sig up. Herregud ><' Hon typ fnittrade och var helt virrig och söt. Så kommer jag där och vräker ur mig helt förskräckt "Vad gör du?!". Typ. Förlåt Emma.

    

10 juni

Städning på enheten. Haha, inte alls av mig. Känns elakt nu när jag tänker på att massor med andra var tvungna. Jaja, bara ännu en sak på listan som skickas till djävulen.

Sedan också fotbollsmatch. 9orna mot lärarna. Lärarna vann på straffar haha. Alltså, helt otroligt. De borde fan inte få vinna! Men både Viktor och Milton gjorde i alla fall mål. Tyckte mycket synd om Björn, som nu typ fått en inflammation i knät? Såg ut som att han hade blivit skjuten i benet efter att han ramlade. *rysning*

    

- Ursäkta om det är mycket felformuleringar osv, jag orkar bara inte kolla igenom detta bajs. Det är för mig ändå.

Citerar Maximus i tankar på kommande tårar.

Jag har få saker att säga. Jag bloggar för att jag inte har gjort det sedan förra måndagen, för jag fick en liten tvångstanke av att göra det då det är skolavslutning imorgon. Jag kommer förmodligen färska upp mitt minne av veckan som gått genom att blogga om det dag för dag eller nått någon av de kommande dagarna då jag sitter och grinar över att min kära klass 9a upphör att existera.

Med inspiration från de första 30 minuterna av Gladiator som jag såg idag (och reklamen för Sverige i fotboll-EM lol):

- What we do in life echoes in eternity.

'
8a och 8b.

Ha den äran.

Jag är slut nu när alla har farit hem. Vill tacka för en trevlig dag. Skriver mer någon annan dag. Ska bara vara lite självälskande och säga grattis!


Auf Wiedersehen!

Min avslutning på arbetet om Hitler (tjat, jag vet) är banne mig det bästa någonsin, det ska ni ha klart för er!

Jag hade hur roligt som helst med dessa mindre roliga tankar och jag ska sova gott i natt.

- I hope...


1 Juni, gratulationer.



En månad, puss! Hihi. Höööööööööööööh.

Min farbror var här idag med sin fru så jag har bakat hallongrottor, havreflarn och äppelmuffins. Jag blev tjock och lite rik.

 

Men ja. Det här var ju trevligt i alla fall. Men ja. Ja ja ja. Jag vet om det och fann en bild  på datan så jag kan inte bara hoppa över det.

Grattis till Linda, som skulle fyllt 17 år idag.



- Nu blir det att skriva avslutningen på uppsatsen om Hitler, sedan är så gott som allt skolarbete done!


Den första jag tänker på när jag ser denna bild är Simon, haha! ><'