Ben Lee - Catch My Disease.

GRATTIS AMANDA, SWEET SIXTEEN TODAY!

image477

Tillägnar följande låt till henne:


Ja, detta var den enda videon där låten inte var live, så ignore the doctor.


Ja, jag måste också gratta Madeleine och min svenska- och kontaktlärare Anna. (Får ju inte glömma Kim Habels mamma också, om jag hörde rätt).

Dagen har varit lugn typ. Var hos psyk-syon. Har skrivit ut min ansökan till gymnasiet nu som jag ska lämna in imorgon. Seriöst, kommer jag inte in på Samgymnasiet kommer jag bli olycklig. Aja. Spanska steg 1 blev det i alla fall. Sedan franska steg 3 i reserv..

På sista lektionen var vår engelskalärares man där och babblade om hur det var för honom i England under andra världskriget. Det var väldigt intressant faktiskt. Och så fick vi banan och vindruvor ^^ *jag är mutbar*

Ja. Och på bussen hem var Matte, Jocke och Johan helt fucking psykade. De babblade om Mathias helg i siffror. Vad han skulle göra osv. HELT  WEIRD! "Ja men man kan ju skita i 2an. Liksom. Bara 1 sen 3." Och så höll de på i typ en kvart eller nått. Gosh.

IMORGON SÅ SLUTAR JAG 10!!!!!!!!!!!! Får gå tidigare för att jag ska till Tällberg eller nått, i Dalarna! Ska bli mysigt. Med Anna och company. Kurbad och ansiktsgrej babblades det om.. Hihi. Så see ya at monday! Kanske söndag kväll då då, och då ska jag inte släppa in en Viktor om han så hänger på låset, hahahh!

 
Amanda och jag slapp historia för att rensa akvariumet, The birthday kid som posar glatt när jag kom på att jag behövde en bild till bloggen.


Yesterday:

   
Jag finner det väldigt roligt att Jocke, Matte och Johan ser ut att ha bildat lite girlpowaah när det snackades om könsdiskriminering (stavning?), jag invigde mitt målar-kit igår till en bilduppgift och ett grattiskort till Amanda.


- Sakna mig inte för mycket!


*utrota dessa bilder*

Blue October - Hate Me

 
Egentligen är typ sticket bäst, så hold on ffs.


Hej,

När jag vaknade imorse var jag inte glad. Jag var så himla trött. Resten av dagen har jag varit på lite blandat humör tror jag. Växlat mellan helt fucking förbannad och äckelglad (med mitt nya pip-garv). Tror inte att überkissnödig kan räknas som ett sinnesstillstånd så vi hoppar det..

Som jag sa i ett tidigare inlägg, så kan jag knappt vänta till sommaren. Fy fan för detta väder säger jag bara. Det blåser så jävligt. Om det finns ett land där det knappt blåser så ska jag flytta dit, tack, för detta är ju helt absurt. Wläajkgchh. Typ. Som Jocke sa idag, "fy fan, det är sagan om ringen-väder". Haha, fick ett gott skratt där faktiskt.


Sjuk som man är tog jag då kort på vädret. Måste erkänna att bilden blev ljusare än vad det egentligen var, men vem bryr sig, det är ju trots allt vädret vi pratar om. *christ*


Eh. Kan inte komma på något speciellt om dagen annars.. Feel free to make a comment to remind me.

Jo juste, jag grindampade för att syv-människan inte öppnade dörrjäveln. Åh fy fan alltså. Klassen är vittnen. Sa ju då lite saker som kan tolkas som *host* hotande. Sen när hon kom till klassrummet var jag fett aggressiv, hahahha. Men ja, på torsdag ska jag dit istället så hon kan hjälpa mig att söka in.

Kom på idag att jag inte alls ska fortsätta läsa franska på gymnasiet. Kommer avlida, eftersom att jag avlider redan nu. Skulle faktiskt jättegärna läsa vidare för att kunna lära mig bättre men jag känner att steg tre är way over my head så det blir väl spanska steg ett eller så ^^

Alltså, jag undrar om ni förstår hur mycket jag kommer att sakna alla människor efter avslutningen. Först och främst så kommer jag ha svullna ögon i typ en vecka efter. Men att sedan dag efter dag gå utan dessa människor kommer fan inte att fungera. Det kommer ju inte bli rätt. Vem ska diskutera filmer och prata om andra såna grejer om när jag inte kan det med Amanda och Malin? Hur ska jag överleva utan Emma och hennes garv när hon tycker att hon sagt något roligt? (Ok, kanske inte lät så himla smickrande, men seriöst, alla som vet vad jag menar, ni förstår hur underbart roligt det är). Men, så jag säger nej. Nej, nej, nej, nej, nej. NEJ. Jag kommer inte att klara det. Jag kommer inte kunna springa omkring och vara sådär äckligt tråkful som jag känner för att vara. Förstår ni vad jag säger? Ok, jag pallar inte babbla på om allas speciella egenskaper och så, men ni fattar väl i alla fall hur bäst ni är?

Haha, det där lät roligt. Undrar ju själv om jag är påverkad av något..

Well, well. Ska väl fortsätta att kolla på Gossip Girl. Verkar lite weird måste jag säga, men ja.

- Au revoir.

image475

The Mamas and the Papas - California Dreamin'.

Nu läggsdet in en video i början av inlägget för att ni ska få höra låten jag haft i skallen hela dagen. Haha, fan vad kul om det blir det samma för er. *evil*


 
Men det blir ju bra, då skiter vi i dagens låt!


VI GRATTAR VIKTOR SOM FYLLER 16 IDAG!

image465
Idag på finkan. Bra att Kims tryne sticker fram där till vänster..


Idag har det varit en bra dag. Var helt hyperaktiv och garvade hela tiden. Speciellt när vi pratade om Johan Glans och imiterade ett klipp från Stockholm Live. Verkligen, aaaaaaaaaaaaaaaaasroligt. *mu*. Och sedan när vi (?) hela tiden gjorde starwars-grejen, hahahhha. Känner faktiskt att jag har lite ont i halsen..



När vi hade extra lång rast efter första lektionen med NO så gick jag, Malin, Amanda och Emelie till Vivo och köpte 3 kexchoklad, en 100g marabou, en påse bilar, en påse gott och blandat, en påse nappar och en påse tuggummin till Viktor i present. Hihihi. Efter skolan så drog Viktor, Kim, Amanda, Malin, Björn, Dennis, Matte och jag till centrum och fikade för att fira Viktor lite. Ja, det var lite mysigt.

       

Nu borde jag plugga matte eller så, men min hjärna är på semester så det kommer nog inte att gå så bra. Woho, American Idol ikväll!

- Bye b******! *starwars-musik medan jag klampar iväg så att manteln fladdrar*

Delirium trigger.

Märkte ni också hur olika de där tre filmerna är..? Hihi, och jag gillar allihop *nöjd på något konstigt sätt*

image464
Tar denna söta bild igen.


Show me how to live.

Hej hopp hallå i stugan.

Nu har jag precis stängt ner mitt arbete om första världskriget. Skrev 2 sidor, så det får fanimej räcka för idag.

Igår blev det kanske inte lika mycket plugg som det var tänkt att det skulle bli då, kanske var det därför jag speedade på idag. Jag kollade på High Fidelity  med John Cusack eller hur det nu stavas. Den gick på femman igår. Måste faktiskt säga att det var bra. ^^ Hahah, allt Jack Black sa var typ askul. Baserad på en bok av nick Hornby. Juste, jag visste inte att det var i den filmen som Jack Black sjöng Let's Get It On! :'o  Visste du?

 

När jag gick upp imorse (tjugo över 8..) så hade papi spelat in Tears of the Sun  med Bruce Willis. Gick på trean igår vid tio nångång tror jag. Den var typ bajsbra. Jag verkligen älskar såna filmer! Gosh. Och fasen vad jag lipade. Mest mot slutet då, men whatever. Jag är så sjukt känslig? Uah, när jag väl har börjat litelitelitegrann så kan jag börja gråta för allt annat också. Rätt konstigt egentligen. Aja. Den var mucho bra i alla fall. Tänkte mycket på Blood Diamond.  Den står i och för sig på min topp-3 lista över filmer, men ja. Den här kommer till favoriterna i alla fall.

Säger ju det. Gör en film som jag gråter till, och den hamnar bland favoriterna.



Hur som helst (eller som haver, för att låta som papi) så gjorde jag de fem sista frågorna på läsförståelsen. Blev överlycklig när jag upptäckte att det var klart, haha. Sedan gjorde jag NO-läxan, 3 sidor om alkoholer blablabla plus 7 frågor. För övrigt har jag bara glidit runt här hemma och varit tjock och plockat tvätt. Rolig söndag? Ja, med tanke på att det är One Three Hill om si sådär en och en halv timme! Dessutom ska jag kolla på Miami Ink och sedan Singing Bee tror jag i alla fall, askul att kolla på ><' Sedan var det ju What A Girl Wants  på trean vid nio. Har sett början på den hos Elin för ett antal år sedan, men jag skulle kunna se den bara för att Colin Firth är med, hiihihihiihi *dör*

 - Puss i ljumsken! *aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahahahahhaahaahahhahahahahahaha*


Colin Firth är verkligen bäst i  Stolthet och Fördom från 1995 (alltså inte
den med Kiera Knightley som jag minns som bra ändå, då jag däckade
mitt i ^^). Nog för att den är 5 timmar och 27 minuter lång typ, men
seriöst vad bra den versionen är! Båda filmerna skulle göra sig bra här
hemma hos mig...


Shape of things to come.

Jag vill verkligen, verkligen, verkligen, verkligen, verkligen verkligen ha sommar. Nu! Fy fan vad mysigt. Svett är så mysigt. Skoja. Ha-ha-ha. Eh, men tänk att få slippa alla dessa fucking vinterkläder. Åååh, *längtar*



Det är nämligen så att jag rensade lite i min garderob today, och där fann jag en jävla massa shorts osv. Dessutom vill jag köpa ett par skor som jag såg på topshop igår. Jättesöta svarta ballerina med vit kant runt, och uppe på tån eller hur man nu ska säga. Och så var det en svart rosett på. Frågan är om jag ska köpa dem eller inte. 269 tror jag att de kostade (jag vet, ni shopaholics tycker väl att det är världens klipp, men när man är lika snål som moi när det gäller skor så... ja, precis). Jag köper typ aldrig skor, eftersom att jag nästan alltid använder mina olivgröna converse, eller de helsvarta låga dårå. Jag har ju ett par gröna ballerina och så, men jag använder dem inte så värst mycket. Kanske för att jag inte har gått in dem, sjukt feta skavsår är det man har efter en timmes användning. Sedan har jag ju de där rutiga ballerinaskorna som jag typ, hatar. Man ser halva tårna när man har dem på sig så fy fan, det går bara med strumpbyxor alltså. Varför skrev jag ens det här? Nej, detta ska inte bli nån dödstrist modeblogg. Men nu har jag i alla fall övertygat mig själv till av köpa skorna, för jag kommer ångra mig very much later annars. Juste, jag var inne på topshops hemsida men jag hittade inte de skorna där, utan ett par som liknar, då utan rosetten, med en knut eller något istället. Också rätt söta faktiskt. Men de fanns under "last chance to buy" och jag bara: fuck! Men whatever. ><'

HEJ JAG KÄNNER MIG AAAAASGAY

*ahem*

Foo Fighters ska spela på årets Where the action is! Ooooooo, jag vill gåååå. Biljetterna släpps på måndag. Malin kan inte gå, men Amanda ville väl kanske. Men det spelar ingen roll, för om det kostar så mycket som jag tror att det kostar (800 spänn!!!!!!!!!!) så är det kört anyway. Jag kommer att vara depressed resten av.. whatever. Blöööhöhöööö.

NÅGON SOM HAR BÄTTRE KOLL ÄN MIG?

It didn't last long enough.

The happiness for dogs like us, alltså.


Igår var det en dag som var sådär, underbar. Först och främst var det fredag, och då slutar jag tolv, plus att de tre lektionerna (historia, matte och bild) är de roligaste när man får välja. Men igår var bildläraren inte där, så vi fick sluta kl 10! Wihooo. Amanda, Malin och jag skulle glida in till stan där vi skulle möta Emma efter att hon hade slutat (vid tolv). Tanken var att vi skulle ta 10,40-tåget men bussjäveln kom aldrig. Så vi stod där och väntade med Elin, Céline och Frida. Efter att bussen kom gick vi till underbara bålsta centrum och Malin och jag delade på en apelsinkrokant ^^ Viktor var där också, jag var lite elak mot honom. Sedan tog vi alltså tåget men det gick bara till Sundbyberg, för det var något elfel vid T-centralen. Alla fuckers fick ta tunnelbanan och det var proppat. Asmysigt, really. Väl inne så shoppade vi tre massor. Ja, vi strosade väl omkring i fem timmar eller något. Mötte Emma en snabbis bara, för hon gick med hennes vän Therese (stavning? ^^). I alla fall så fick jag tag på massor med skit för 502 kr! En tunn tröja med dragkedja från h&m, en stor, brun tubklänning från h&m som det var halva priset på tror jag, en blått linne från h&m (hahahah, freak) som sömmen hade börjat gå sönder på så jag fick det för halva priset, ett rutigt linne eller nåt från åhlens som det var rea på, typ sjuttio spänn men vid kassan sa hon att det var halvareapriset så fick det för typ, 64,50! Yeah jag hade flyt. Sedan blev det lite småskit också. Typ, nagellackssborttagning, deo, rakhyvlar, en sån där stor tändare och hårnålar (spännen, whatever). Fan, skitbra. Massor med skit för en femhundring. Me like.

JUSTE! HAHAHHAHAHA, vi skulle på toa vid t-centralen, och så hade jag bara enkronor. Snubben i "kassan" växlade men när jag kom in så hade Amanda och Malin redan försvunnit. Jag gled rakt på och tänkte att de redan var inne på någon toalett så jag låste snabbt in mig på en ledig jävel då. Men när jag kom in tänkte jag att något var lite konstigt. Sen kom jag på att det stod en snubbe där ute vid handfaten. Jaha, vad konstigt att alla går på samma toaletter, tänkte jag. Aja. Sen när jag skulle öppna dörren hörde mörka röster och så kom jag på, fan, är jag inne på killarnas?!  Jag typ bad till gud medans jag öppnade dörren att det skulle stå någon tjej därute. Ja, ni har säkert kommit på hur det låg till. Klart som fan att det står massa snubbar vid handfaten och gör god knows what. HAHAHHAH. Jag höll seriöst på att avlida. Min blick måste typ ha varit en blandning av O_O och :|. Jag typ, smög snabbt som fan ut därifrån  och svängde direkt till höger där jag visste att damtoan måste ligga. Så ser jag Amanda och Malin står och tvättar händerna och när de såg mig så blev det värsta blicken. Ja, jag typ, ja. "Vet ni vart jag har varit?!?!" Sen dog jag. Och när jag berättade såg jag att hon brevid mig flinade. Alltså, detta är typ det värsta jag har varit med om. Fy faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan. HAHAHHAHAHHAHAH *dör*. Sen gömde jag mig bakom Amanda när vi skulle ut, haha. *tillägger att jag tvättade händerna inne på damernas, thank you very much*

Men ja, som sagt så hade jag det otroligt roligt igår, tackar för det!  Speciellt då vi tre delade ett provrum på h&m och syret tog slut och Amanda öppnade dörren och det stod en snubbe och glodde och jag börade asgarva innan Amanda stängde dörren. Och när vi härmade Björn Gustavsson när han trollar med siffror för att impa på han, programledaren för parlamentet.. Eh. Anders S. Nilsson! *kolla youtube om du inte sett förfan! DA-da-da-da-da-DA-DA-DA! HHAHAHHA

Jag får väl hänvisa till Malin och Amandas bloggar för mer bilder, jag var icke så aktiv med the camera. En bild blev tagen, haha (varnar för half nudity och röd-rosa brallor bland Malins bilder!) *funderar på att ta någon av dem och lägga upp här. resultatet märker du nog själv*

   
image459


Idag har jag inte gjort så asmycket ännu. Eller. Whatever. Vaknade vid halv åtta av någon underlig andledning. Gick upp, chillade, duschade. Jag har nu gjort några frågor på läsförståelsen som ska vara inne på måndag. Har även sytt ihop mina jättesköna svarta brallor som det var ett dm-långt hål i skrevet på. Satan, vad jag är händig.

- Hur kan man räkna med att andra ska tala sanning när man själv är en lögnande ****? *palla skriva det ordet 91 gånger på ett bord i skolan, och läraren ser medans man suddar*

image461


"We are all in this together" är egentligen lite bullshit.

Grattis Elin, 16 idag.

image453
Sjuans skolavslutning.


Jag drömmer varenda natt. Varenda jävla natt.  Fan, det är ju skitjobbigt att vakna upp hela tiden efter en dröm och direkt behöva tänka efter. Ibland försöker någon döda mig, ibland dör jag på insidan. Det har liksom till och med hänt att jag vaknar stortjutandes. Orka.  För att sammanfatta nattens sista dröm tar jag hjälp av en låt:

By my side
You'll never be
By my side
You'll never be

Cause I am fake at the seams
Lost in my dreams
And I want you to know,
That I can't let you go
And you're never coming home again
And you're never coming home again

By my side
You'll never be
By my side
You'll never be
You'll never be

I wanted to tell you I changed
I wanted to tell you things would be different this time
I see you, you see me differently
I see you, you see me differently



Ok, nu ska jag komma till inläggets höjdpunkt; Hur väl kan man känna någon annan?

Inte tillräckligt väl, är mitt svar. Känner du mig? Alltså, vet du vem jag är, eller är du bara en av dem som gled in på min blogg på ett bananskal? Om du är en av de förstnämnda, alltså någon som brukar träffa mig etc, så ska jag tala om för dig att du inte alls känner mig ifall det är det du tror. Ingen känner mig, förutom jag själv. Jag är den enda  som känner den riktiga jag, alla sidor av denna "jag". Ja, jag har olika sidor, vilket inte bör låta så konstigt för alla har flera sidor. Tänker du att jag är dum i huvudet är du en av dem som inte lyckats upptäcka det än bara, och då är jag ledsen att jag berövade dig din ovisshet. Men det är så, du vet inte vem jag är, för jag har en annan värld som jag lever i när jag kanske inte umgås med just dig eller någon annan. Jag blev helt.. ja. Jag kom liksom av mig när jag kom på detta om mig själv. Jag har ett helt annat universum inom mig känns det som. Jag lever i en helt annan värld när jag får tillfället, och det är inte ens medvetet. Eller, medveten om det är jag ju uppenbarligen, men jag gör det ju inte med flit. Jag lovar, om jag blir lämnad ensam och det finns inget runt mig som drar till sig min uppmärksamhet så är jag borta i min egna värld någonstans. Du skulle till och med kunna sitta med, men bara om det blir tyst en stund och man inte har något mer att säga så pang, hello you dark, secret world. Det är ju inte ens tankar, som "tänk om jag dör imorgon", utan mer att jag är någon annan stans. Det "vanliga" finns knappt längre då. Åh herregud, tro inte att jag har mentala problem eller nått nu (nog för att jag tror på att alla egentligen har det, men inte sådana som man tar in personer på institutioner och så för) jag bara utvecklar några av mina innersta tankar här. Hah, tänk om jag skulle ta med sånt här psykat crap i skolarbeten. De skulle väl förmodligen skicka mig till kuratorn eller något. *fan, hej Anna, svenskalärare som läser sina elevers bloggar* 

Hur som helst, det jag ville komma fram till med allt detta meningslösa och oändligt långa babbel är att det finns inte en enda jävel där ute som känner den riktiga mig, och det kommer det troligen aldrig att finnas. Det roliga är att jag då egentligen inte känner någon annan heller, för ni har ju era egna gömda tankar någonstans, vare sig ni vill erkänna det eller ej.  

Dagens låt: We Are All In This Together, Ben Lee.

Come on baby, I don't mean to rush you.
I only wanted to reach out and touch you.
I've got to start to open my heart.


- Mors, och ursäkta ifall ni tagit illa upp.

image454
Och jag älskar bilderna från One Three Hill.

Such a lonely boy, such a lonely girl. It's such a lonely world.

They can't stay alone 'cause they fear goodbye.


Dödsbesked, resten av dagen och senare ikväll:

Imorse kom Amanda lite sent till skolan. Det första hon sa var att Heath ledger var död. Så pratade vi lite om det. Jag tycker det är helt sjukt egentligen, vi pratade senast om honom (och en rad andra hunkar ^^) i fredags liksom. Läste i Expressen om det också vid middagen. Usch och blä. Han finns bara inte mer. Känns jätte weird nu när jag sitter och tänker på det. Men fy fan vad det skulle kännas om det var någon som man träffade varenda dag. Åh, jag orkar inte gå in på sådana tankar nu. Btw så vill jag verkligen se Casanova.

Vi hade ingen idrott idag, så coola gänget gled hem till Amandas place. Vi gjorde inte så särskilt mycket, klappade TIGRARNA och gick igenom alla hennes filmer typ ^^. JUSTE! Vi hade pratat om Van Helsing  eftersom att den går ikväll, och jag härmade Hugh Jackmans dans i extramaterialet, hahahha. Så vi drog fram filmen och kollade på tabbarna, aaaaaaaaaaaaaaaaaskul. GLÖM EJ ATT KOLLA PÅ DEN, VAN HELSING  @ 21,00 PÅ TV6! *själv planeras ett köp, så att jag får the extras! *yummie*

Nu måste jag really skriva klart min filmrescension till engelskan och sedan plugga till det där fucking matteprivet imorgon *jag hatar procent, kommer aldrig ihåg alla olika formlerna och uträkningar* Skulle vilja införskaffa mig svarta klor också, men det blir väl left out tills imorgon.

Dagens låt: Catch My Disease, Ben Lee.

So please, baby, please.
Open your eyes
and catch my disease.
So please, baby, please.
Come on
and catch my disease.


Skriver om att ingen känner mig och det där imorgon. (Ni fattar nog, eftersom att de enda som läser min blogg är folk jag träffar dagligen. Eller, såg att jag hade lite kommentarer på Fat lip-inlägget (läsk) från några jag inte känner igen. Men whatever. Ni får reda på skiten imorgon anyways så.

- "Would you find it in your heart to make this go away and let me rest in pieces?"

 

Fat lip (hahahah)

GOD DAMN, JAG SKULLE SERIÖST KUNNA LEVA UTAN ALLT GODIS WHAT SO EVER, SÅ LÄNGE JAG HAR.. läsk.


Timeless.

WELL WELL WELL, HÄR KOMMER ÄNNU ETT HELT FREAKIN' MENINGSLÖST INLÄGG FRÅN.. ME!


God dagens. Ok, i knooooooow that I really should plugga, så att jag senare i veckan slipper klaga på att allt kommer på en och samma gång, men jag kind of fastnade i bloggen när jag skulle kolla om sjuklingen Amanda kommenterat tillbaks.. (no reason why, just as pointless as anything else I do).

Först skola. Vi torrdestillerade träkol (som btw luktar rökt korv och sitter i ordentligt), hade 55 min lång rast, fick låna Ondskan  som det skall göras en bokanalys på, hade lunch rast *slantad korv, hahahha*, the french teacher trodde att jag sa åt honom att hålla käften, knatade 5 fucking varv runt "slingan" med Emms, lite mys ändå att prata. Buss hem. Milton was sad. (?) Tog något att äta hemma. Satt sedan ca en timme och skrev en krönika till svenskan. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasnöjd med innehållet. Hoppas på att det är som en krönika ska vara .. Or else I will commit some kind of suicide, dude. *Härligt ifall min svenskalärare läser detta och ser att jag var asnöjd och sedan klämmer hon dit asmycket fel med en fet röd penna och sedan iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicke gooodkänd! Yeah. Hej Anna!*vinkar**

And now I have to do 26 NO-frågor. Fy fan. Organisk kemi eller nått. Kill me?! NO är verkligen inte min grej. God, inte taggad på g, tack så mycket.

Dagens låt: Do I Make You Proud, Taylor Hicks. *well, here we've got a happy song. Nästan ^^*
 
I've never been the one to raise my hand,
That was not me and now that's who I am.


Because of you I am standing tall,
My heart is full of endless gratitude,
You were the one, the one to guide me through,
Now I can see and I believe it's only just beginning.


This what we dream about
But the only question with me now
Is do I make you proud?
Stronger than I've ever been now.
Never been afraid of standing out.
But do I make you proud?


- Thanks, men ni fattar inte ändå. *följade bild är för dagens tema, got inspired*

image452


What if I wanted to break?

Igår hade jag en mycket dålig dag och den håller i sig. Åtminstone mentalt. Men ska i alla fall säga att jag gjorde något som kändes skönt igår, trots att det alltid inte uppfattas som bra. *fy fan, misstolka inte, tack*


- Alltid har man ont någonstans i kroppen. Alltid. Räcker det inte med den mentala smärtan som alltid kommer att finnas där, nästan vad det än gäller. Där har vi i alla fall nackdelen med att ha en människohjärna som faktist inte bara går  att tänka med, utan som man alltid tänker med. Till och med när vi sover. Skillnaden där är att man inte alltid är medveten om det. Så dagens tips: sov mer. Men vi ska ju självklart inte överkonsumera sömn. Då blir det jobbigt att tänka när man är vaken. You see, allting har en baksida. (Var det Viktor som kommenterade det som jag hade skrivit på baksidan av mitt häfte? *tänker ännu mer*)

- Jag fullständigt hatar trafik. Fan. Jävla äckliga bilar över allt. Idioter framför ratten som bara tänker på sin egen jävla "snygga" bil som ska fram först. De rövhålen som har typ 30 satans strålkastare som gör att man blir bländad i en halv minut efter kan också dö. Ta era belysningar och kör upp dem någonstans där solen inte skiner.

- Stormväder. Jag blåser ju för i helvete bort. Och att sedan åka bil  i skiten är ju ännu värre. Nog för att det är hemskt nog att min taklampa blinkar som en fyr och att det känns som att väggen kommer blåsa in, men får jag ju hjärtstopp när mötande bilar skvätter vatten som liknar en tsunami i 190. Dessutom ser någon inte att det är en rondell där framme i mörkret, och så har man lite bråttom hem för ingen anledning och då märker man alldeles för sent att det var dags att svänga, så man gasar rakt över stenbulan som är till för smidig trafik. Smidigt och jävligt är det med en punkterat framdäck ska ni veta.

- Inspelning av VHS. Jag hatar denna 50%-chans-att-det-fungerar-funktion på VHS-lådor. Helt vansinigt. Hur många gånger har jag inte missat en film för denna idioti med brist på något allvarligt? Alltd ska skiten omprogramisera, eller vad fan det heter, av sig självt. Herrejävlar, vi köper varorna fria från affärerna, som fungerar som fängelsen.

- Bingolotto. Behöver jag säga något mer? Jävla sketna äckelprogram som handlar om vad alla jävla program har kommit att handla om; pengar. Inte konstigt att världen hela tiden kommer ett steg närmare girigheten medan de som inte vet vad pengar är kommer ett steg närmare döden. Följande är en spontan reaktion, då en man (?) vann 5000 kr för mat på färgfemman (han hade tydligen chans på en miljon) och programledaren säger "jag är ledsen" eller något liknande:
"Jag är LEDSEN"?! Vad fan är han ledsen över? Han vann ju för fan mat för 5000 kr! Det finns ju herregud barn som inte har råd med ett russin om dagen och han är ledsen över att han bara fick 5000. Fan, bortskämda gubbjävel! *lämnar rummet*


Ja. Sådär. Undrar om jag någonsin har skrivit ett inlägg där jag klagat över lika många saker som i det här.. Whatever.

Idag var jag med fader i Saltslö-boo och åt lunch. Efter det satte vi upp lappar lite här och var om lägenhetsbyte. Är rätt så slut, så det blir väl inte mycket gjort ikväll. Imorgon blir det till att plugga, kolla klart på Fight Club  och sedan One Three Hill. Sedan vet jag inte. Kanske gnälla och hata lite mer. Förhoppningsvis inte, för jag börjar ju undra om jag har börjat förvandlas till en allhatande varelse. May us all pray to who or whatever that something will kill the beast if that's what I'm turning in to.


- Bye bye *funderar allvarligt på ifall jag ska klämma in en fortsättning på de orden, med en rad ur en 60-talslåt.. Avslås.*

 
My darkest hate vs. Careless love.


This is who I really am and it's too late to apologize.

I won't cry, I won't cry, I won't cry.  Oh fuck.


I woke up this morning and suddenly relized that  *makes the people come together* jag hade tre roliga lektioner idag. Historia, matte och bild för att sedan sluta vid elva. En mycket god tanke att starta dagen med må jag säga. Men sedan så hände något. Mitt humör och hopp för dagen bara dog bort. Allt kändes aspissigt (inte at tjag skulle hem  till Amanda och så, men alltalltallt annat verkligen). Roligt va? Björn kunde finally kalla mig sur, utan att be a lying bastard.

Well, Amanda och jag åt lunch med Céline, Viktor, Milton och Simon och sedan gick vi hemåt med dem, fast vi bytte ut Céline mot Marcus. När vi kom hem till henne hängde vi vid datan och kollade sedan på Fight Club  *säger bara BRAD FUCKING PITT PEOPLE! GOOOD* Nog för att filmen var lite halvkonstig så var den helt ok och ganska rolig på vissa ställen ^^ Hann dock inte att se klart, skulle med bussen så jag fick låna med mig den hem.

Åh juste, Amanda så söt när hennes dear brother kom hem från lumpen. Seriously, hennes glädje!

Ska även klämma in att hon och jag hade lite roligt när vi lyssnade på The Kill  med 30 Seconds to Mars. Den kvalade kind of till dagens låt, men den andra har jag haft i huvudet ett antal dagar nu så it beats the crap out of 30STM.

Dagens låt: I Gotta Get Through This (acoustic), Daniel Bedingfield (Anna made me addicted, yes).

When your love is pouring like the rain
I close my eyes and it's gone again.
When will I get the chance to say I love you?
I pretend that you're already mine and
that my heart ain't breaking every time
I look into your eyes


If only I could get through this.
If only I could get through this.
If only I could get through this.
God, God, gotta help me get through this.


***

Fy fan vad trött jag är på allt. Så jävla. Åh. Fan. Fan fan fan fan fan. Faan. Fyy fan. Helvete. ÅÅÅÅh. Vill skrika. Såg en bild på Ronja Rövardotter i tidningen och tänkte, åh dags för vårskrik kanske?


Påståendet i början av detta inlägg försvinner ut genom fönstret som allt annat.


Jag hakar på dig Amanda, different reasons, though yours has gone away now. I'm happy for you.


- ?


Laugh it all off in your face.

DAGENS HÖJDARE var när Milton (Andreas, of course) kom fram när jag satt i fönstret. Jag slog honom lätt  på axeln (för att?), och då kallade han mig för DJÄVULSFÅGEL! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA
AHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHA

*ahem*. Det var faktist jääääävligt roligt.

image448

-  Leave out all the rest, you know.

Turn your lights down low.

Jag älskar strömavbrott!

Sketamysigt.

image447


Dance inside, lonely people.

Hallo, (jag heter inte Bruce).

Hur är läget? Idag är det måndag och skola då, nytt schema. I helgen gjordes det inte mycket. Spelade backgammon med pappa ^^ Kollade på American History X  som jag hade lånat av Amanda och sedan Sagan om konungens återkomst  *tears*. Igår målade jag en jävla massa ramar och kollade sedan på One tree hill.

Imorgon är det simning som gäller. ><' Måste komma igång med den första av tre bokanalyser och sedan mini-pm:et om första världskriget *känner huvudvärken kryper fram från ingenstans*

   
Amanda förra veckan, idag var hon sjuk, målaren, min heta heptan-molekyl eller vad fan det nu var.


Dagens låt: Be Yourself, Audioslave.

Someone finds salvation in everyone
And another only pain
Someone tries to hide himself
Down inside himself he prays
Someone swears his true love
Untill the end of time
Another runs away
Separate or united?
Healthy or insane?


And even when you've paid enough, been pulled apart or been held up
With every single memory of the good or bad faces of luck
don't lose any sleep tonight
I'm sure everything will end up alright


You may win or lose


But to be yourself is all that you can do
To be yourself is all that you can do



- Ciao, mother i just can't get enough. -->



image446

This ridiculous obsession.

MOHAHAH, DET ÄR SAGAN OM RINGEN; KONUNGENS ÅTERKOMST PÅ 4AN IMORGON!

Det är väl helt perfectly normalt att bli besatt av en rad filmer som man tidigare avfärdat?

Håll käften.

image439


Doesn't remind me.

Got ya! Acctually,. Öh nej. Jag är trött. orkar inte förklara så meningslösa saker. Whatever.

Det är Secret Window med Johnny Depp på 6an vid nio. Såg den för ett tag sen, inte den bästa men men. Me like Depp så.. Okej, filmen är ju för fan hel-nuts. Har också för mig att den är baserad på en Stephen King-bok. Får se, men är typ 98% säker på att jag itne kommer att kolla på den. Ska nog satsa på att läsa ut min jävla bok, har ju trots allt 3 bokanalyser som ska göras.


Jag dör?


Slutade vid fyra idag, same som igår. Som alltid känns det som om jag aldrig hade lov. Samesame liksom. Förutom det nya schemat förstås, som i och för sig ska ändras igen.

Måste säga att det är skoj med historia. Läste häftet om första världskriget som vi fick idag. Yeah. Vad gjordes mer? HAAHHA, juste! Började lite på min ankhushållspappershållare på träslöjden ><' You like my word?

Aj. Jag har apont i fingarna. Kan inte sluta bita när jag väl börjat. Men om jag använder nagellack så biter jag inte och då har de faktiskt en chans att bli lite längre. Dags att måla? Trött på mina korvstumpar. Blev lite sugen på färg när Emma snackade om det på bussen idag. Hmm.. Orkar jag?

Okej, fattar inte varför jag skulle blogga om detta. Having fun? Joooooo, juste! :

TIPSA MIG OM MUSIK ! Jag får nämligen alltid black out. Minns aldrig vilken låt det var jag tyckte var så bra som jag inte hade.

- Morsning! *dör igen* Och inga onda tankar nu för fan!


We're the young, we're alright.

What a day, what a day, what day.


Höhö, Mcfly. Ja, good evening (HAAAAAAAAAH!).

Nu ska jag tala om för er att jag är trött. Mina ögonlock kommer att svika snart. Ok, kanske inte så konstigt efter som att det inte blev mycket sömn igår. Egentligen idag. Men ja. Igår åkte jag då först hem till Amanda och chillade, senare ringde Malin och sa att hon var klar så vi gled hem till henne och sen till vivo. Fy fan, jag köpte två chipspåsar och en big läsk. Hahah, vi var typ fett tjocka. När vi kom hem till Malin igen så spelade vi guitar hero 2 och sjöng singstar typ, sketalänge. Hahah, kul var det men jag lider lite med hennes familj som var tvungna att höra ><' Hur som helst, så knatade vi ner till sibylla och åt var sitt green meal ^^ När vi kom hem var klockan runt halv tio kanske och då satte vi igång första filmen. När den var slut fortsatte vi direkt på de två tornen, och efter halva den så var jag skittrött, hahaha, satt och nickade till och missade lite, bara litelite men jag blev helt lost iallafall ><' Vid kvart över tre pallade vi inte att kolla på den sista så vi plockade undan och gick upp och lade oss. Najs, Amanda och Malin sov i Malins dubbelsäng först och jag på tältsängen, men jag kände mig utfryst när vi pratade så jag rullade upp brevid dem, hahah! Ja, men vi somnade vid typ kvart över sex. Vaknade av att Malin gick på toa vid elva och sedan kunde vi inte sova. Nog för att malin redan vart vaken en timme, men i alla fall. Hahah, jag petade på Amandas näsa så att hon skulle vakna ^^ Hon blev helt vild, började snurra och ha sig och drog upp täcket ^^ Ja, men sen låg vi bara där till tolv, gick upp och tog lite frukost (chipsen jag tog räknas inte) och sen satte vi oss och kollade på Sagan om konungens återkomst. *heter den så? O_o* Whatever. Anna kollade med oss, fast mot slutet när det blev lite sorgligt så gick hon ><' Ja. Men jag hade en mycket trevligt kväll i alla fall. Tackar för den.

   
Ojojoj, svullet, Amandas minifanta vs min big one, HAHAHHAHAHAH JÄVLA PUCKELRYGG!, Amanda var typ skitduktig på guitar hero.

Sen vette fan hur det kommer sig att jag inte har några bilder på Malin. No personal Malin!

- Bye, tänker typ lägga mig nu, åtminstone snart. Taggad för skola imorrn alltså ><' Ska också klämma in att filmerna var mycket bra. Hahaha, vi dreglade nästan hela tiden. Åååååååh.

  

We still kill the old way.

Vid tre-tiden bär det av till Bålsta. Filmkväll med Amanda och Malin at Malins står på listan! Najsnajsnajs. Vi ska köpa onyttigheter och kolla på Sagan om ringen-filmerna. Ska bli kul. Haha, de kan typ alla repliker medan jag har sett halva första and nothing more. Well well. Ska väl kanske käka på Sibylla också, tjocka som vi är. ^^ Det var i alla Amandas förslag, får se hur det blir. Hur som helst tror jag att det kommer bli mycket trevligt. Inte för Malins familj kanske, men what do I care? Skoja. HUUUMOR. Fan, hoppas att jag är lite mer på topp sen, annars dör väl brudarna ><' *holy fuck, jag kallade Amanda och Malin för "brudarna" HAHAHHA!*

  
GIRLPOWAAAAH! *morr*


-
Ha en trevlig kväll ni med.


Was it a dream?

Well well well, look who's here.

Jag kom hem från najsiga lofsdalen igår, åkte hem till Anna m. family och papi kom och hämtade mig idag. Det var en mycket trevlig vecka, åkte skidor. Men seriöst, vädret. SUUUUUUCKS. Blåste fan bort när vi åkte till toppen. Men ja. Anna och jag har ägnat en stor del av veckan till att härma Peanut och Achmed the dead terrorist. Fyyyyy fan vad kul. ><'

Jaha, jag vet liksom inte vad jag mer ska berätta. Just look at my pics. Yo. Dude. Kan ju klämma in att vi har spelat en jävla massa tv-spel ><' och jag har nog säkert gått upp 5 kg. Minst. Well, får väl väga mig imorgon bitti ^^ OBS: resultatet redogörs inte på denna sida.

                                                 
Kan då ha varit den sista gången i Lofsdalen. I hope not. Men ifall att; Au revoir.


- Tack för en mysig vecka! 

image429image431