Last summer & Goodbye Tonight

Har laddat ner lite music, och lyssnar ni på Lostprophets är det kanske inte så svårt att lista ut att jag har laddat ner låtar med dem.. Oh fuck! Nu ska ni få höra! Jag har laddat ner lite Funeral for a Friend och Coldplay och så då men också  David Guetta! KAN NI FÖRSTÅ?! Haha, ja så är det iallafall. Mohaha. Vet inte ens om jag kommer lyssna på de låtarna men skitsamma.

Och ännu en gång sitter man här och väntar på Idol. Jaha. Bad habit i guess ^^ Eller, ja. Kanske inte så värst.

Fy fan vad trött jag ääääääääääääääääääääääär. Vill sova. Vill ha sommarlov förresten. Kollade precis igenom mina bilder från mobilen. Saknar *snyft* Haha. EMO :D

Nu börjar det! MORS!


VILL HA SOMMAR IGEN! *Anna hade roliga pennor*


Mad world.

Jaha, idag, eller rättare sagt, imorse så åkte jag och pappa till Enköping. Först skulle jag försöka hitta en kofta och en t-shirt eller nått, men det gick inte så bra. Sedan åkte vi och handlade mat, och efter det så åkte vi till ÖoB eller vad det nu heter, mohahha. Köpte två miniräknare, papper till skrivaren och goooooodis, sen en korv där utanför haha.

På väg hem ringde jag Emma och frågade henne om hon vill åka till stan, så pappa släppte av mig där. Fy fan, när klockan var 12,32 så sa Emma att vi inte skulle hinna med bussen, för hon skulle sminka sig och byta kläder, så jag satte mig i trappade och lackade lite. När klockan var 12,38 så säger hon att vi hinner ifall vi cyklar, så jag sprang och hämtade cykeln, sedan spurtade vi upp för mördarbacken, sen skjutsade hon mig. Seriöst, bussen skulle gå 12,42 vid bondkroken (?) och jävlar vad vi fick springa från granen, för vi såg bussen där borta vid Lugnet typ. Usch, det var fan värre än i måndags vill jag lova er. Haha, Emma skrek till Björn som stod där borta att han skulle stanna bussen. JUSTE; Emma sprang med en sko! HAHAHHAHAHAHHAHA :D Hursomhelst så hann vi ^^

Nu har jag alltså shoppat loss lite, men vill fortfarande ha ett par nya jeans.. och en till tröja! Fy på mig. Borde väl spara. Jaja. Nu måste jag plugga skiten ur mig, annars blir det pisk av humlan på måndag! (eller iallafall IG i religion..)


Jag vill tillägna denna bild på en mycket snygg Bryan Greenberg åt Emma, och glöm det jag sa på bussen! Haha. (Han spelar Jake Jagielski i  One Tree Hill, för er som undrar.


From yesterday.

Jadu, jag har inte pluggat särskilt mycket. Hade kunnat gjort mycket mer men nehe. Får väl försöka att ta igen imorgon då..  ><'

Jag kollade på fotboll vid två, USA-Brasilien. Det var fan kul, jag har inte kollat på fotboll på jättelänge! Jag längtade tillbaks lite till när jag spelade.. Det gjorde jag i onsdags ocks, för vi spelade fotboll på gympan. Jaja. Sedan bakade jag kakor, mohahaha. HAVREFLARN! Sen har jag väl inte gjort så mycket. Pluggat lite engelska och så typ.

Heroes slutade för typ 20 minuter sedan, så nu måste jag vänta tills på onsdag, bajs. Nu sitter jag här och väntar på att Idol ska börja igen. Igår tyckte jag att hon, Anastasia skulle åka ut, men nu sjöng hon en låt från A Walk to Remember, med Swtichfoot så nu tycker jag inte det, hahaha!

Btw, jag ändrade mig om gårdagens program, om vilka som jag tycker ska åka ut. Men jag minns inte hur det var, Idol är inte så important så, haha. ^^

Jaja, nu ska jag dra. Mors!


STUDIEdag ...

Jag har precis kollat på the Bourne Supremacy som vi har haft inspelad i typ en vecka haha. Den var bra. Nu vill jag se the Bourne Ultimatum också! Men jag har bestämt mig för att inte ladda ner nu, antingen får jag väl ta och se den på bio eller köpa den, mohahha.

 
*mums*


Idag plus imorgon är jag ledig från skolan. Mycket skönt, men jag måste verkligen plugga. Kul, verkligen. Skitkul.


Matte: 40 tal till på tisdag. Religion: G-frågor på hemprov till på måndag. Engelska: Prov på onsdag. Fysik: Muntligt prov på solsystemet inte nu på måndag, utan måndagen efter. Plus ett häfte till hemkunskapen till fredag. Riktigt najs alltså.


Och från ingenstans tänker jag klämma in lite reklam. *lol*


"Makes people talk."


- Ha en trevlig dag, och hoppas att ni lider lika mycket som jag =)


Tv, svull och en jävla massa FAN.

Kollade just på Heroes. Det är fan bra, men snacka om att man måste vara med i svängarna, hahaha! Öh, ja precis..  När jag satt och kollade på Idol så fick jag ryck och slutade äta mina pimpim, och gick till köket och rörde ihop lite havreflarnsmet, så nu mår jag en aning illa. Drack lite mjölk också, sedan återgick jag till mina pimpim. Fyfan för mig alltså. ^^ Jag är dödstrött, skulle kunna lägga mig och somna på stört, men jag vill se vem som åker ut på Idol först, haha. Hoppas att han, Michel, eller hur det nu stavas åker ut. Oj, vad taskig jag känner mig! :o eller, han Andreas snubben. Nej, fy. Nu känner jag mig riktigt ond. *zip*


Alltså, jag förstår INTE. Vad fan? AAAAAAAH. Vad får dig att tro att du vet någonting om mig? Anta ingenting förfan. Gissa inte. Tro ingenting överhuvudtaget. Fan, jag blir bara mer och mer förbannad ju mer jag tänker på det. Åhhhh, orkar verkligen inte. Och sen att jag ens lägger ner energi på att skriva detta är ju något annat jag själv irriterar mig själv på. Fan. Ja, FAN säger jag bara.

-godnatt.


VARNING VARNING! gammal ful bild. *mohaha, ni kan inte klicka på den*


Jag vill skita ut alla mina bekymmer.

Är det så? Är det så? Jag frågar mig det om och om igen. Är det verkligen så? Jag ska försöka att bara låta bli. Jag ska glömma bort hur jag känner. Det är inte så. Det är inte så. Det är inte så.

- Undrar hur länge den tanken kommer att hålla.


Ja, och sedan har vi dig. Och dig. Ja. Ni två. Eller, inte ni två i den bemärkelsen, men en person och en helt annan person får idag bli ni två iallafall, även fast det inte är så jag menar. Inte den här gången, för det är en helt annan historia. Okej! Alla fattar precis va? Ja, skitbra.

Ok, den ena är sjuk i huvudet. Helt bäng. Vad är det du vill egentligen? Det är något jag aldrig har förstått. Sluta lek förfan. Och den andra har jag inget att säga om. Allt är bara weird. Eller, jag är den som är weird, för jag fattar inte ens vad det är jag håller på med. Varför? Det är fan dagens fråga.

VARFÖR?!

image114
Förra veckan var detta mitt nya sätt att uttrycka mig på, och det tycks ju då hålla i sig.

Don't you forget about me now.

Nejnej, jag är inte död. Jag orkar bara inte blogga hela tiden.

I lördags åkte jag till stan och träffade Anna, Linda, Emil och Anton. Linda hade gett mig en biljett till att se Djungelboken på Stadsteatern, och nu såg vi den. Haha, den var skitbra ju :D "Fy på dig bamsebjörn!"

 
Tack för den Linda!


Linda, Anna med Anton på ryggen och Emil där i bakgrunden någonstans.

Sedan på söndag morgon vid 9, så ska vi upp och skynda oss iväg till Jenny och dom, för Anna skulle vara tjuv på Oskars tjuv och poliskalas. *HUR FAN STAVAS TJUV?* Ja, så vi klädde ut oss och fick sedan springa omkring och gömma oss för barnen som skulle låsa in oss i fängelse.


Anna och jag sprang ut och gömde oss i ett sånt där rör i lekparken, HAHA!


Ja, vi är ju alltså två fullt friska personer.......

igår var det friluftsdag och vi skulle springa 6,6 km. Kanske inte låter så mycket för vissa, men FYFAN vad jobbigt det var. Förra året kom jag in på 52 minuter, så mitt mål för detta år var att komma in under 50.


Och fyfan vad bäst jag är. KOMMER IN PÅ 49,18!


Mathias kom in 2 sekunder för mig ^^


En trött Milton och en trött Viktor.

Nu ska jag gå och plugga lite på engelskaglosorna och sedan skriva fördjupning på bokanalysen.
Morsning.

image113
Anna kallar mig för fjortis-emo. *ledsen*

The horrible pic's of the day.

   
Fredag med Emma.


Till och från syslöjden.

image96image97
image98image99
Buss hem, HAHAHHAHA!



Hemska bilder nästan allihop ><'

min JÄVLA mp3

Jaha, förrgår eller nått så hakade min mp3 upp sig på mattelektionen. Fy fan vad lack jag blev. Det gick liksom inte att göra ett piss med den. Inte ens stänga av den. Urkbulle. Sen dog den för batteriets skull.. Så när jag kom hem kopplade jag in den i datan och då funkade den, men datan registrerade inte att den var inkopplad. Öh. Ja, då vette fan vad som hände, men jag lade den bara på skrivbordet och imorse var den död. Men jag läste på datan att det har hänt samma sak för många fler med likadan mp3, så i korta drag suger den. Men någon skrev att det fanns en reset-knapp, och när man hade tryckt på den så funkade den igen. Men inte för mig, för batteriet var dött men nu funkar den iallfall.. Men jag pallar inte, för att kunna trycka på resetknappet som sitter en bit under av/på-knappen så behöver man en nål eller nått för att det är så litet. Sticker säkert sönder allt som finns i den lilla skitmanicken.

Jaja, det är det enda, men otroligt dåliga med denna mp3; Den hakar upp sig. Så jag kan inte påstå att jag rekommenderar den för fullt men aja.. 




Creative Zen V Plus, 2 GB, fm radio och videouppspelning (endast plus), 899 kr.
 

är i biblioteket..............

Sara (bibliotikarien) mobbar mig för att jag typ älskar Gerard Butler och Hugh Jackman.

öh, jag är väl inte besatt heller?





Emma, Gerard Butler och kanske Hugh Jackman.

Igår sov jag hos Emma. Pigga vi var då ><' Haha fy fan. I morse kollade vi på Sandor slash Ida och käkade godis. Öh. Ja. Sen åkte jag typ hem.

Jag kollade just på 300.

image74
Alltså seriöst. Jag älskar.

image75
Och han är ju då olagligt snygg, men aja.

Nu kanske jag ska ta och kolla på X-men: The Last Stand. Jag antar och hoppas att den äger ^^ Och det suger förresten att Wolverine inte kommer förrän 2009. Buhu.

image79
Men man har ju de tre andra att gotta sig med.

image81
Behöver jag ens säga något mer?

GAAAAAAAAAAAH, HELLO JAG VET INTE VAD?!

image73

eller jo, typ snyggast i världen. *