The Ladykillers, Timeline, Se Upp För Dårarna & Shaft.

Hos Amanda i fredags såg vi först en film med Tom Hanks (som var fett gammal och skum). Den hette The Ladykillers . När jag såg namnet tyckte jag att den borde vara läskig, men det var ju världens komedi typ. Ok, kanske inte världens men rolig var den. "You brought your bitch to the waffle hut?!" Hahahah. De låtsades vara musikanter av äldre slag för att kunna bo hos en tant för att enklare kunna råna ett kasino... Mjo du. Haha.



Sedan såg vi Timeline  med Gerard Butler, Paul Walker och en från Cashmere Mafia. Jag tyckte faktiskt att den var bra. Arkeologer reser tillbaks i tiden på något skumt sätt, för att hämta en pappa. De kommer till 1300-talet när det är krig mellan Frankrike och England... osv!




Denna tillägnar jag dig, Amanda! Hihihihih.


Igår kollade jag då på Se upp för dårarna. Den var faktiskt helt ok. Och den var till och med svensk, se där! Lite mixad handling måste jag säga. Men ja. De vill bli poliser. Alot going on, typ. LoL. Men ja. Lite halvrolig sådär.



Efter den gick Shaft  och faktiskt, den var rätt bra. Typ jordens muppigaste musik och så men den var lite rolig och så. Fett skum polis Samuel L. Jackson var, hahahah. "Shaft!" *sjunger* Och hans jävla mössa. Christ! ><' JUSTDET, hehehe. Jag hade ingen aning om att Christian Bale var med, Amanda! Och så var han tvungen att vara en ond jävla rasist.... Btw, jag tycker att han ibland påminner om Micke... vad heter han? Typ, programledare osv. Är han inte komiker också? Han med typ ärr i hela ansiktet. Eh? Micke Tornving hette han visst. I det där onda utrycket i alla fall :o

 

Och Bale ser vi igen ikväll, i Batman Begins!

- Bye peoples! (hahahha, "Peoples". Någon som sett Shaft  eller?!

Kommentarer
Postat av: maggot

bale dreglar

Postat av: gul bil

Du måste ju dregla över Butler också ._. Eller, "battlaah" som du brukar uttala det, hahaha! :D

2008-07-21 @ 14:25:23
URL: http://hemsk.blogg.se/
Postat av: maggot

ja men om man säger butler som det svenska "BUTTler" (låter då som röv på engelska) då tappar det charmen;)

2008-07-25 @ 14:50:59
URL: http://themaggot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback