Rutig klänning, Myrorna, handboll, Amanicka & plugg.

Ohoy ohoy. (hahahha)

Vad har jag att berätta? (Ja, nu kommer ett sånt här fult inlägg där jag skriver om vad jag gjort. Hej.)

 Jo, att jag igår efter skolan stannade till i stan med Josefin för att jag skulle köpa en begärd t-shirt åt min mama. (Nej, hon skulle prompt (är det ett ord?) få den ifrån mig, istället för att behålla 69,50 av pengarna hon gav till mig och köpa den själv). Självklart slutade det med att jag köpte onödigt crap åt mig själv också. Denna gång klänning på rea (jättesöt, ihihihi) och Sagan om Ringen - Härskarringen  på dubbeldisk på Myrorna för 65 kr! Och förra veckan köpte jag Alexander - Ödets son, och Alexander, Ammons spådom  för 20 kr styck :) Plus två böcker till pappas påtvingade McClane (?) samling när Viktor och jag var där. Hihi.

Sedan när jag kom hem var det meningen att jag skulle plugga lite crap, för att jag har rätt mycket att göra till nästa vecka. Prov i SO, 10 frågor om Chile, ett fördjupningsarbete om kvinnlig könsstympning på engelska, en muntlig redovisning om det och ett utkast av en berättelse om ett minne. Plus att jag skulle mejla en presentation om mig själv på spanska igår. FETT LOL!  Dock blev det bara ett mejl och lite lite lite läsning som gjordes.

*ahem*

Idag steg jag upp fem över åtta, pigg som få *host*. Eller, jag var inte så extremt trött. Det var skönt att få sova i.. *räknar* typ lite mer än 10 timmar. Åkte iväg och handlade och gick sedan hem till Viktor. Han skulle spela handbollsmatch så medan han hade samling i en timme gick jag hem till Malin. Jag lyckades plinga på fel hus innan, de målar om och jag gick till huset brevid där ett vettskrämd liten flicka stod. Jaha?!  Vi gick iväg och köpte godis och mötte bl a Mrs Turner und Inger. Missade första 20 minuterna av matchen (förlåt Viktor) och jag kände mig fett taskig, för det var den första matchen jag skulle se.. Ja, så kommer vi in där och ska vara smidiga och stannar innan för dörren och blablabla. Lamporna över ena målet slocknar och jag fattar att det självklart är jag :) Domarn blåste och det kändes som att alla skrek på mig. Jag lutade mig igen så att lamporna tändes igen sedan ville jag dö :)

I alla fall så var det faktiskt mycket roligt att se på matchen. Dock förlorade de med fem bollar typ. Jaja.

Det var typ min dag. Eller, som vanligt fick jag låna pengar av Viktor och sedan stressa till bussen där jag mötte Matte och Elin. (Elin var lite lagom skum som vanligt :))

Och jag pratade med Amanda i 50 min idag. Mycket trevligt, som vanligt. Vad jag saknar henne. Fan. Vi ska leka i helgen. Gissa vad vi ska göra!!!!!



- Imorgon ska jag plugga sönder mig själv. I alla fall låtsas. Eller va?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback