Den lilla flickans andra hälft av ett påsklov.

Det var en gång en liten flicka som folk kallade för prinsessa. Hon bodde med sin far ute i skogen och han tyckte inte att prinsessklänningar passade sig för skogen, så med glädje bar den lilla flickan ganska fula kläder. Speciellt ofta hade hon på sig en tjocktröja med lejonkungen på.

Denna lilla flicka kom sig att vara ganska glömsk och lat, så bilder tagna med hennes mobil lades upp på hennes blogg långt i efterhand. Detta kunde göra flickans vänner lite smått tjatiga, men när det väl kom ett inlägg så blev de glada nog! Det som hindrade flickan från att just uppdatera var att leva det händelserika liv när de själva fotona är tagna. Exempelvis så fyllde hennes närstående släkting år på den senare halvan av det påsklov hon var 16 år gammal. Detta var på skärtorsdagen och tillsammans med flera av sina släktingar var de utklädda till påskkärringar med bruna fräknar och påskharar med hatt. Den lilla flickan var nöjd med presenten som hon gav och njöt av umgänget under stora tuggor av marängsvisch.

På hennes tätt packade schema stod det näst i tur att umgås med en vän vid namn Idáblom och en annan vid namn Hannes stjärt, hemma hos den förstnämnda tillsammans med dennes vänner. Hon träffade på en sällan mött väns broder och det fann hon trevligt. Väl hemma hos sin vän hade den lilla flickan det enormt trevligt när de lekte konstiga lekar, fotade, lyssnade på musik, låg på golvet, låg i en extremt skön soffa och lyssnade på gitarrplingande och såg på delar ur filmen Kung Fu Panda.  När den lilla flickan vaknade följande dag så var hon på ett så oerhört bra humör, att hon själv blev chockad. En trevlig frukost med flera med ljuvliga toner spelades i bakgrunden spann på det hela. På väg till sina släktingar som inte bodde allt för långt ifrån hennes vän log den lilla flickan med ett leende mot världen, så sällan skådat.

Väl där, hos sin släkt för att äta påskmat och andra äggiga saker så eskalerade humör än mer. Det spelades backgammon och det blev påskäggssökning på det mest avancerade vis. Livet leker, tänkte den lilla flickan medan hon gjorde i ordning sig för att träffa några vänner i vad hon kallade för Tantodalen. Många människor var där samlade i kylan, med endast en brasa av rockare och blickarna från poliserna att värma sig med. Det blev en tidig kväll, då den lilla flickan flög hem till en vän med en annan på en enhörning. Lycklig som få andades hon in luften av sina vänners utandningar i sömnen.

Följande dag fyllde en annan släkting till den lilla flickan år. Inför detta inhandlades det presenter tillsammans med hennes släktingar. Bland annat hockeypuckar, som de i gemenskap skrapade fria från klistermärken. På kalaset åts det av drömmar, mazarintårta, chokladtårta, brownies, hallongrottor, minibiskvier, chokladbollar, tårta, cookies och äppelkakor. Det var bland det godaste den lilla flickan någonsin ätit.

Tack vare en dåligt planerad resa fick den lilla flickan chans att ta en kort promenad med hennes saknade bästavän från yngre skolår. Det var länge sedan sist, så det lilla flickan blev bara gladare och gladare.

Den lilla flickans påsklov var förmodligen det bästa i hela hennes nästan 17 år långa liv.


Kommentarer
Postat av: Blom

Jag blir glad av att du är glad.

2009-04-26 @ 17:05:50
Postat av: anka

jag blir glad av att du blir glad av att jag är glad.

Postat av: maggot

yeee visste inte att du tog kort:P Vadå yngre skolår! Låter som om vi gick i fyran då, det var fan förra året!!;)

2009-05-06 @ 18:27:22
Postat av: anka

jag sa ju det! ^^

men ja, vi gick faktiskt i sexan, sjuan, åttan OCH nian (;

2009-05-06 @ 21:36:14
URL: http://hemsk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback