Impuls impuls impuls impuls impuls impuls impuls impuls impuls impuls

Haver ni lust, så sätt er in i följande tankar som ska förklara en känsla som kallas glädje:

Okej. Du vaknar efter att ha drömt att du var på en tunnelbanestation, varifrån du senare irrar från vidare i frustration. Men på stationen så är du inne i en kiosk som du verkar återbesöka. Från sitt jobb på pressbyrån på andra sidan så kommer din long lost bror inspringande (long lost = sågs för två månader, innan det fem år sedan). Det blir konstig stämning, eftersom att du både i drömmen och på riktigt tror att ni har förlorat kontakten igen, och känner dig lite upprörd. Du lyckas ta dig därifrån utan att göra någon skada, men funderar på hur du ska kunna undvika honom varje gång du kommer till stationen. Samtidigt vet du att innerst inne att du skulle vilja gå in på den där jävla pressbyrån varje gång du fick chansen, för att du saknar din bror.

När du vaknar upp från drömmen tänker du inte mer på det. Undermeningen är ganska vanlig i ditt huvud. Tankarna är tänkte redan sen ni senast sågs. Så går du hemma hela dagen och behöver inte ens försöka att fördriva tiden då timmarna flyger lite för fort förbi där du trallar runt i samma t-shirt som du sovit i den senaste veckan. Dörrklockan ekar alldeles för högt. Frågande tittar du upp och öppnar sedan dörren, där en man halvt utklädd i mc-mundering ser på dig och ler.

Lista ut resten själva. Ironiskt nog skedde detta inte ens en och en halv timme efter att jag deltagit i en diskussion om att vara impulsiv.

Kommentarer
Postat av: SNYGGJESS

ja, vi ser det på olika sätt.



/snyggjess

Postat av: Malin

Svar: Haha då har vi en dejt ;D haha!

2009-07-14 @ 23:25:24
URL: http://inloveanddeath.blogg.se/
Postat av: Malin

Svar: Det är Tweedledum och Tweedledee :) Fast jag kommer typ inte ihåg dem från sagan ^^

2009-07-17 @ 18:09:27
URL: http://inloveanddeath.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback