National Treasure & Anastasia.

Lite tveksamt inställd såg jag National Treasure.  Inte alls så illa som jag trodde. Vet faktiskt heller inte varför jag tänkte så innan heller. I vilket fall som helst så var den bra, tyckte att den var spännande, även om det var ett lite väl stort inslag av komik. En blandning av Indiana Jones och Da Vincikoden. Ingen förlust att se den! Förresten, är det bara jag som kan tänka mig att Nicolas Cage är släkt med Clive Owen? Säkert, ingen brukar tycka som mig.

I min trötthet efter kvällen hos Emma (och promenad, spurt och cyklande) så la jag mig och kollade på min nyinhandlade Anastasia  är jag kommit hem. Åh, den var lika bra som jag mindes den. Och mindes den, det gjorde jag faktiskt väl. Bra tecknad film, fin musik. Tycker om hela filmens uttryck. Intressant historia. Tycker att det är häftigt att man kan göra om en tragisk historia om en rysk tsarfamilj på det sättet. Ingen vill höra mig berätta det, så se filmen och googla sedan. DO IT!


http://www.wildbluffmedia.com/wp-content/uploads/2007/08/national_treasure_header_01.jpg

http://www.elisejorgensen.dk/elisejorgensen/graphics/mystuff/fulls/Anastasia_-_Resized.jpg

http://splicedwire.com/97reviews/anastasia_.jpghttp://www.curiouschapbooks.com/Catalog_of_Curious_Chapbooks/Victoria_s_Dark_Secrets/VDS-6/anastasia_tint.jpg

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback